Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én nekem sokáig tart mire kijózanodok..:DD
kb 12től 14-ig ittam, nem folyamatosan azér..;)
ja és a menés már nem volt sikeres igazán, aztán este 11kor már szédültem:o és kb fél 12re már jobb volt, ittam hideg vizet sokat.
mondom: HIDEG VIZET;DD
Többet szoktam inni annál amit már megérzek.
Az észrevevés még nekem nem elég. Amikor már akadozik a nyelv. Nekem kb akkor elég. Persze régebben még annál is jobban belementem. Ezek már kellemetlen emlékek.
Mindíg tanul az ember!
Jó nők a walesi nők?
"Dehogy vagy" (Y) :DD
"azér'!! :)" :o :DD
ok;)
én ma összevissza kacsingatok..asszem beragadt a szemem :DDDDDDDD
Dehogy vagy!
azér'!! :)
Így van! Még a deszkapalánkon lévő lyukba is! Csak nehogy egy harapós kutya legyen a túloldalon!
A témához lásd a gloryhole témakörét!
szóval ALKOHOLISTA vagyok!!!!:(
köszi..
najó, neeeeeem:DD
:DD
3 portorico.. szerinted?..:)) és igen 1 üveg sörrel keverve, mindez lány létemre ja és nem vagyok 50 kiló:))
És mi lehetett amire nem emlékszel?
(Hm...hm...)
A portorico elég erős, ha fél-fél deci volt!
Plusz a ser. Tudva, hogy 50 kiló sem vagy... És leányka!
én múltkor ittam a hubay sörözőben 1 arany ászok sört valamint 2 portoricot és 1re az egyik fiú haverom hívott el. őszintén szólva örültem ha tudok menni:D:D kb a felére emlékszem amik voltak..:DD
arra viszont igen:$:$, hogy aki nekem srác tetszik (legjobb barátnőm volt. oszt.társ tudja) tök sokat beszélgettünk és elkértem a számát. a nadrágját lehamuzta én viszont "izé.. hamus a gatyád.." erre majdnem megfogtuk egymás kezét és én tisztítottam le XD mindenki nézett hogy mivan. ja és 3 puszival köszöntünk. ;)
igen, de most ez volt kéznél. hogy úgy mondjam.:)
ő se erre számított, mikor felmentek a lakásába. de hogy így reagáljon Kinga, azt azért nem gondoltam volna. bár még kisétálhat belőle, mert nem mutatták tovább, hogy mi történik.
Sok számomra össze nem illőnek látszó párt ismerek. És megvannak, jól megvannak. Kinga és Szabi akkor egymásra találtak, ez nekünk lehet, hogy nem tetszik (mert nem én vagyok Szabi helyében :D), de mi ezen nem tudunk változtatni, csak irigykedni és morfondírozni rajta.
Kingának mindenesetre megfelelt.
(De még nincsnek túl rajta, lehet, hogy csak elkiabáljuk. Nem olvasok előzeteseket.)