Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mit csinált ez a gyagya Linda?
Bedobott Gézának levelet?
olyan idióta ez a juli és andrás :\\
a gyereknek annnnnnyira nyalják a seggét, hogy már idegesítő....:\\
valaki elsózza a levest: a szemét miki....
gyerek szétszedi a lakást: jaaaa, csak ez?....
Sziasztok!
Egyetértek, hogy mindkettő hibás volt. De azért Balázs leszállhatna már a földre. Az egy dolog, hogy utálja az apját, de azért az már sok, hogy összebarmolta azt a lakást.
A legjobban viszont Andrásék döbbentettek le. Mint anya nem hiszem, hogy ebben az esetben hagyni kell egy kamasznak, hogy egy ilyen balhé után továbbálljon. Oda költözzön, ahol kényeztetik. Ez nem megoldás. Sem Andrásnak, sem Julinak nem jutott egyetlen percig sem eszébe, hogy ezt apának és fiának kellene megoldani. Jó persze pár hétig fújna a gyerek, de egyszer csak megenyhülne. De ez, hogy azonnal elköltözik, amint egy kis gondja akad nem megoldás. Mi lesz így vele az igazi életben? A megfutamodás nem megoldás.
h ja, mondjuk...
a forgatókönyvíróra pikkelj :)
mikit nem az ész hajtja hanem a farka....
:D:D
szóval, ezért mondom, hogy én mindkettőnek igazat adok. mikinek és a srácnak is. a srác marha beképzelt, iszonyatosan paraszt tud lenni....miki is:DD de beszélgettek arról a fiával, hogy ő gerdával volt moziban....ezekután ki a nyavalya nem hinné azt hogy a gyereknek tetszik????:oo
szóval, mindkettőnek igaza van. ez van.:\\
így van.
írják ki!!!!!:D:D
Én is egyetértek.
A "szemét állat" kifejezéstől pedig enyhén sokkot kaptam...
Én ezt jogosnak tartanám pl. egy gyerekverő alkoholista, netán gyerekmolesztáló apa esetén, talán ha konkrétan Balázs nőjét nyúlta volna le Miki... De így?
Nagyon irritál ez a Balázs gyerek.
hogy ennél nagyobb legyen az arca? pff....:\\
az a gyerek el van kényesztetve....
:o
köszi:DD
azaz igazság, hogy én zebivel is egyetértek és veled.
szóval, az a helyzet, hogy igaz hogy ezt megbeszélhették volna. mint apa a fiával....
a másik, hogy balázskának akkora arca van hogy már be sem fér a házba....:)))))))))))
Teljesen egyetértek Danival.
Miért ne nyomulhatna Miki, ha Gerdának ő az esete?
Mostantól kezdve ne merjen ránézni egy csajra sem, hátha Balázskának éppen tetszeni fog? Na ne mááááá