Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ha a BK így halad, egyetemistaként bukkan fel két év múlva :DDDDDD
Hogy legyen párja Hannának, mondjuk :DDDDD
Szerintem megcsinálják a balhét a Nagyeszűvel, Zsófi megtudja, s elvetél.
Vagy elhagyja Zsoltot, mert az megint nem tartotta be az ígéretét, hogy sose bűnözik többet!
Nápolyban fogja világra hozni a csemetét.
Nem hiszem, hogy Zsoltot kiírják a sorozatból, ahhoz túl népszerű, és fontos szereplő!
Olyan variáció itt még nem volt, hogy valami rendellenesség miatt el kellett vetetni egy magzatot. Tuti, hogy nem viszik végig egyre növekvő hassal Zsófi terhességét.
Igen, eszembe jutott, hogy hónapok óta fel akarom tenni:)
de nem sikerült feltennem , csak a naplómba. Vagy mégis sikerült? Na, megnézem mindjárt
Igen, elvileg úgy számolnak mindig, ezért idősebb 2 héttel a gyerek, mikor megállapítják a hetet. Mondjuk én napra pontosan tudom a fogamzást, és vagyunk még egy páran ebben az országban.
Digitális fényképem is van a 6 és 16 sejtes lányomról:)
Volt egy iylen a tartalomban, hogy "Kinga fontos döntést hoz Szabival kapcsolatban."
Gondoltam, biztos szakítanak, Zsófi annyira mondta, hogy akkor érdemes összeköltözni, ha tényleg úgy gondolja, szerelemből stb., Kinga meg Szabika előtt sem titkolja, hogy hát ez nem az igazi vele. Meg azon is eldongolkodott, amit Zsófi mondott. Erre meg mit csinál? Szakítás helyett odaköltözteti.
én tegnap végig röhögtem a bk-t:DDDDDDDDDD
tesóm és barátja hülyültek de olyan szinten, hogy nem bííííírtam abba hagyni a nevetést XDXD
pl, kinga és zsófi össze"bariznak" ismét.. tesóm barátja így: "ezek ismét barinők?" tesóm: ja, mióta 1 pasi d.gja őket " :)))))))))
jórég lehetett:P
vicceltem:))))))))
:DD
sötét marhák..
én sejtettem hogy zsolt "lemondja",nade a hülyéje nem az hogy mindkettőt lesz@rja hanem a másikat tervezi.. az miért biztonságos??:o
Egyik nőből nem tudják kivenni és berakni a másikba:)
Lombikos megtermékenyítés után tudják béranyába rakni, de ki be rakosgatni nem.
A téma nagy tudója vagyok sajnos:(
A BK-t ismerve ez eléggé valószínű. Nekem pedig eszembe jutott Robert De Niro felejthetetlen jelenete a Taxisofőrben, amikor odamegy a titkosügynökhöz, és megkérdezi, hol és hogy lehet jelentkezni.
(Avagy a 2 taxisofőr Bronxban, illetve a XXIV. ker.-ben.)
:ODD