Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
no, az ajtó bezárult.
Csinálnak egy testvérkét Timicikének?
Persze a mobiltelefon mindkettejüknél felmondta a szolgálatot.
En meg mindig nem tudom megemeszteni Balazska "utalom az apamat" stilusat. Az Andrasek is csak a Miki ellen nevelik ot. Kivanom, hogy keruljon a Balazs olyan szituba, hogy senki ne tudja ot kihuzni a sz*rbol, csak a Miki, es neki kelljen majd pitiznie a Miki segitsegeert. Mert ami muvel ez a kolyok, mar tulmegy minden hataron... az enyemen tuti... :)
Hanna nagyon helyes lany, gyonyoru haja van, azt meg a sapka alol kilogva is latni... es ha valaki nem veszi eszre, hogy a sportos ruhak alatt gyonyoru lany rejtozik, annak az embernek van baja a nemi hovatartozasat illetoen... (gondolok a Balazsra)... nagyon kihuzta nalam a gyufat a gyerek, buta, bunko, flegma... jaaaaaaj... ///
SPOILER
András fontos döntésre jut Júliával kapcsolatban. Kingának nagyon nem tetszik Szabi új dala, de nem tudja, hogyan mondja meg neki. Hanna a szárnyai alá veszi Balázst, és megtudja a szomorú igazságot a fiú anyjáról. Kinga belegázol Zsófi lelki világába. László lelepleződik, és Attila nem tudja tovább türtőztetni magát vele kapcsolatban. Vilmos újabb kihívás elé néz.
a bombaszakértő neve stílusosan Gyutacs
:DDDD
szerintem Géza állítja le az egész műveletet azzal, hogy elköpi Zsófinak.
Konkrétan ezekért szerintem túlzás a tökönrúgás, de mindazonáltal nem sajnálom őt mert eljátszotta kezdeti szimpátiámat. De erről nem csak ő, hanem a környezete is tehet, mert részben ők rontották és rontják. A környezetét is tökön kellene rúgni.
Meg Gézát is, bár tartok tőle, hogy neki nincs is. Töketlen. Töktelen.
Köszi! Gondolhattam volna. Kezdek szenilis.
"k*rva nagy maflás"
Az automatikus moderáció az életszerűség rovására megy.
Előszőr azt hittem, a b'meg a baja.
Tulajdonképpen mi volt Balázs bűne Hannával szemben?
Mert valamit érdemelt volna, elsősorban az apjától, másodsorban pedig Andráséktól. Előbbitől egy * nagy maflást, utóbbitól pedig azt, hogy a te apád, nála laksz b'meg, menjél csak vissza hozzá!
(ki kellett vennem egy szót a szövegből,a * helyérőé mert nem tudtam előszőr elküldeni...)