Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Látom, nem csitulnak az Alekosz-műsorok által szított kedélyek-még itt sem..
Pedig ideje, hogy elüljön a vihar, pláne itt, a Bk háza táján.
/Egyébként ez a fafejű, különc médiahős nem méltatlanul, és nem igaztalanul nyerte el tisztes kis vagyonkáját-rászolgált./
-s
bocs
szerintem pont ezt fogja tenni
nem fogja elherdálni, hiába is várja reszketve eszt Hangyászsün
"méltatlanul szerzett vagyonával" ????????????
miért méltatlanul??
Volt egy (bulvár)műsor, aminek a fődíját (amit, jelzem nem tőlem vontak le) megnyerte, mert teljesítette azokat az elvárásokat, amiket egy csatorna vagy annak nézői emeltek.
Nem vette el előlem, vagy előled a pénzt, mi ugyanis erre a pénzre nem pályáztunk!!!!!
Akkor lenne méltatlan, ha pl. a kémia OKTV-t nyerte volna meg!!! Mert annak a feltételeit, elvárásait biztos nem tudta volna teljesíteni.
Ha az a műsor, hogy ki tud nagyobbat sz*rni az asztalra és én vagyok ebben a legjobb, akkor engem illet a fődíj akkor is, ha ilyen egyszerű cselekedettel szerzem meg!
A nyeremény mértékét sokan össze akarják hasonlítani a tudással vagy cselekedetekkel, és ez nagy baj.
A műsor ugyanis nem műveltségi vetélkedő volt.
Nem is indult, csak a száját járatta.
Eleinte a Tesco Titok szerzője egy blogra írta a történeteket elég gyatra helyesírással és fogalmazással, utána jött egy kiadó, h csak mondja el a történeteket és egy majd egy bértollnok átírja. A végleges könyv már ez, komolyan belenyúlt és átírta valaki.
A Tecsós évek meg sok emberből képesek kivagyi tuskót csinálni ,elvégre igyekeztek kiölni a gondolkodás képességét, ott a gondolkodni nem képes vagy nem akaró droidok az ideális munkaerők ,akik egy szó nélkül mindent vakon végrehajtanak. Az olyanok mint a könyv szerzője, aki gondolkodik és beleszól ,h lehetne ezt jobban is az nem odavaló. Ugyebár trolleyboy-ként kezdte, ami a legalja meló ott (kocsigyűjtő) és osztályvezetőig sikerült felküzdenie magát.
Akkor már ketten vagyunk! :ODDD
De van még egy sportág, amelyhez képest a F1 iránti közönyöm akár szenvedélyes szerelemnek is nevezhető: A tenisz. No ha van, ami VÉGLEG nem érdekel, akkor ez a fajta labdapattogtatás az.
:P szerintem "csak" a jó szándék van benne..
de kitudja, hogy mit gondolnak az fkírók..
Nyugi, ami gagyikönyv megjelent róla, arról még a retardáltak sem gondolták, hogy Zlatko írta vagy legalább diktálta.
A tescós könyv első részét én anno letöltöttem és az volt róla a véleményem, hogy egy beképzelt, kivagyi tuskó műve. A témát egy nála valamivel intelligensebb ember önreklámozás nélkül sokkal jobban megírhatta volna, hiszen végtére is igen fontos kor- és kórrajz lenne.
:O(((
Erre a jelenetre nem is emlékszem. Lehet végül be se került a BK-ba?
Én ezen röhögök már napok óta:
tévedsz!!
TÉVEDSZ!
:DDDDDDDDDDD