Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hollandiaba ha kiviszed a muholdas upct akkor eltudod erni a muholdat. Itt Ukban mukodik. Egyik ismerosom pedig hollandiaban van es neki is U*C van. De a di*i is bejon.Legalabb nem kene online szenvedni:)
Ismet egyet kell ertenem veled! :)
Tokeletesen egyet ertek mindenben:)Akar en is irhattam volna:)Nekem most Adam es Aliz a kedvenc:) Na meg Luca:)
Egyetertek, en is kikapcsolodaskent nezem, es hogy hallok magyar beszedet az egesz napos idegen suketeles mellett.
En ugyan altalaban letoltom, mert az rtlmost kaka (nem reklamozom az oldalt honnan toltok), itt meg hollandban nem veszelyes, viszont nemetorszagban nagyon ra vannak kattanva, az egyik ismerosomet, aki raadasul 73eves ember, lehuzott egy filmet, es az nem lett volna gond, csak a program egy idoben tolti is vissza, es emiatt 800euros buntetest kapott!!! A T-com kiadja az IP cimet!!! Vigyazzatok! En is keszulok atkoltozni tavasszal, es ott mar azt hiszem nem lesz toltogetes.
vannak erre boltok, mondjuk elég hülyén nézne ki, ha ő menne be ezzel a céllal, de el tudná adni
ja. KEMÉNYEN. :DD
ezt a lányok annnnyira ééééééélvezik:P
Én bírom mindkettőt, nem tehetek róla... Ádám amúgy nem ingyenélő, keményen megdolgozik a pénzéért...:P
Ez egyébként számomra eléggé gyomorforgató, de jó karakter, Alíz meg szintén, vele kifejezetten szimpatizálok valami miatt. És nagyon jól játszik a csaj, élvezet nézni.
(Nem úgy,mint Linda!!!)
Na ja Alíz még dolgozni se nagyon akar, Ádám legalább rendesen viszi a pénzt a házhoz ,az más,h mivel keresi ,de hát a pénznek nincs szaga és hát ha egyszer neki ezért fizetnek hülye lenne nem kihasználni.
Na de egy Linda-kaliberű lány el tudna adni egy aranyrudat? Hogyan? Felteszi vaterára?
a múltkori bizakodás és a hirtelen hiszti után nem csoda. de tényleg furi, hogy atis figyel egyedül nóra nem:o mivan vele??
Zsolt megpróbálja kárpótolni Lindát. Aliz kínos helyzetbe hozza magát új munkahelyén. Claudia beolvas Miklósnak.
Hát, sztem mégis. Persze kiröhögik a háta mögött, de azért jobb, ha nem tudja. Így tűnt nekem.
a múltkor még röhögcséltek azon, hogy szabikának még mindig nem esett le a dolog....nekem úgy tűnt , nem bánnák, ha megtudná, hogy csak a f*sz szerepét osztották rá azon az éjszakán :))
Dehogy bosszú, csak nem akarja, hogy rájöjjön. Aliz is mérges volt maitta. Gondolta, jobb, ha "kiszáll" Szabika nevében, amíg az nem gyanakszik, és elül a dolog.
nyilván az, de mi az oka? Összevesztek?
Aliz és Ádám a BK eddigi legmihasznább szereplői. Két ostoba, erkölcstelen ingyenélő.
Ami Szabit illeti, előbb-utóbb a Rózsában vagy az udvaron összefut Ádám kitartójával, aztán vagy leesik neki a tantusz, sőt inkább ő kérdi meg a macát, hogy érhetné el Dolorest vagy hogyishíjjákot.
Előbb-utóbb leesne Szabinak is ,h nem csak a pincérkedésért járt a busás lóvé.
Ádám meg egy gigolo, Alíz elég nagy marha ha vele kezd, mondjuk Ádám nem is akar tőle semmit ,ezt meg is mondta neki ,de hát nem fért a fejébe.
Az már biztos, de annyi agya van ,h sztem már sejti ki lopta el az aranyat. Linda meg olyan képet vágott a megdézsmáljuk szóra,h azzal le is buktatta magát.
Köszi,igen nekem is ok a net,de gondoltam biztos ami biztos megkérdezem :)
Nem tudom mi a frászért nem csinálnak valamit :S
Vicces, hogy Nóra erre nem jött rá Miki hirtelen hangulatváltozásából.
nem értettem, miért mondta, hogy szabcsika már kiszállt a bizniszből? miért akar alátenni??
Aliznak jó, ha 8 elemije van. A szexen kívül semmihez sem ért. Miféle szalonba akarja benyomni Ádám, aki egyébként egy ritka nagy szemétláda??? (Kicsiszabi bizniszét is elrontja.)
ez a linda egy hp. így valóban egyedül marad, ha hisztizik..
én sejtettem, hogy attila észlelte miki javulását..
Alízka egész éjjel sírni fog, hogy már megint dolgoznia kell :DD
Zsófi akkora egy h.lye picsa
az a baj, hogy én is így vagyok rácuppanra a bk-ra, úgyhogy megértelek :)
panaszkodom. nyugi dolgozom, és hulla vagyok, nem árt a kikapcsolódás, ezért nézném a bk-t , de nem mükszik :S
További ajánlott fórumok: