Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
András tényleg jól noymta a szigorú apát, de hát igaza volt mégis miért büntesse? Hiszen az se igaz, hogy besurrantak, hiszen Dominak volt kulcsa oda, azzal mentek be, és hát minek nagy ügyet csinálni belőle, hiszen nem történt komoly baj.
Nem lehet elmondani, mert tiltólistán van egy t__rent oldalról, majdnem mindegyiken fent van.
Nóra se semmi:
Danival meg Péterrel nem kivételez, de Bandival igen? Nanemár. Azért van különbség pisztoly rejtegetés, meg autólopás meg buszlopás között és aközött, hogy játszanak egy karddal és baleset lesz belőle. Andrássla értek egyet, ebben mind a kettne benne voltak és csak pech, hogy épp Dominik sérült meg és nem Bandi.
Most szedtme le a netről a részt nézem, ha látom miről van szó megírom.
Olvastam :)) Baccus,nem tudom a videókat nézni,ezzel a nettel nem lehet :((
Aki megnézi,leírná nekem a Zsófi-kártya szöveget?Köszönöm!!
Vajon Zsolt és Zsófi visszatalálnak egymáshoz? Gabi meglepő javaslattal áll elő. Vilmost veszélybe sodorja a féltékenység.
hehe gyors voltam:P;)
az a 2 perc is mennyit számít.....:( nem láttam.
kb 23 körül kapcsoltam be. franc:D:D ezentúl már 8kor be lesz kapcsolva.
nóra,clau,zsolt.
én jól lemaradtam:@ büdös francba:@ valaki szedje már le azt a képet, ahol van az a jellegzetes atis és julis fej.tudni akarom!!:DD köszi
Az elején,mikor ültek a kanapén.
attis majdnem lesmárolta julcsát??mivan?? már bocsánat..ez melyik jelenetben volt??:O
én kb 2-3 percet nem láttam. 23-25 körül kaptam oda.lemaradtam??:O
RTL Most, én is mindjárt ott nézem meg, mert lemaradtam róla.
Segítsetek légyszi!!Hol tudom visszanézni és mikor a mai részt??Nem tudtam megjegyezni Zsófi kártyájának a szövegét,pedig nagyon tetszett!
Pedig Claunak lesz igaza,Hannácska majd rájön,ha besétál az oroszlán barlangjába :)
Attis észnél volt,Julcsa mászott volna :))
Huuuh, az utolsó hogy történt? És miért csak majdnem?
Hanna anyja megkérte a lányát,hogy költözzön Hozzá.Zsolt leszidta Lindát,amiért anno hazudott a fogigátlós sztorinál.Andrást elfogultsággal vádolta Nóra.Attis majdnem lesmárolta Julcsát
András meg akkora irritálóan papucs volt, hogy rossz volt nézni.
Basszus, anya elkapcsolta a tévét, és csak az utolsó 5 percet láttam kb. Mi ovlt előtte? Onnan láttam, hogy Nóra, Clau, Zsolt az udvaron.
"persze ez érthető" Na igen,végülis a családban marad :))
Áhh,ez a Julcsa egyre gázabb!!
Szerintem meg az, ha egyszer tudja, hogy több embernek van kulcsa az irodához, hiszen nyilván Dominiknak is ő adta a kulcsot, Ha a napapliban hagyja és Timi találja meg, és játszik vele akkor Nóra és Miki akadna ki rá, teljesen jogosan.
Továbbra sem érzem, hogy hibás!
Elmondta, bezárta.
A gyereknél meg valószínűleg csak ottmaradthatott a kulcs.
De pont, hogy nem volt zárt iroda, hiszen a gyereknek volt kulcsa hozzá, ez pont olyan mintha a lakásban a nappali közepén hagyta volna, majd bezárja mondván el van az zárva, de ugye akár Nóra akár Timi, akár Vili Bá megtalálhatja, hiszen van kulcsuk a lakáshoz.
Nem lehetett gyereke, ezért is lopta el Bandit, de ugye BK-ban ez sem akadály, hiszen Nóra is az volt, aztán mégis megszülte Timit.
Kizárt :)) Miki mellé egy vagány,talpraesett nő kell,nem egy ilyen hisztigép,mint Gabi.
További ajánlott fórumok: