Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nézd meg az Indexnél mi a helyzet. A Barátok köztös topikba alig megy hozzászólás, a Szomszédokról szóló topik meg pezseg, pedig már 12 éve megszűnt a Szomsza. Mégis még mindig lehet vitázni róla, és elemzni mennyi gagyi meg péklapáért kiáltó jelenet volt benne. Az is elég gagyi valami volt, mégis sokkal jobb minőséget képvviselt mint a BK. Ott ugye nem problémáztak ak ülső helyszíneken, gyakrlatilag minden helyszín az volt kivéve a szereplők lakásait meg kozmetikát. Ugyebár a statisztaszereplők maguk a járókelők voltak, mikor pl. utcán vagy piacon vagy iskolában forgattak, egyben ez az egyik feltűnő baki is, hogy nagyon sűrűn néznek a statiszták kamera felé, ugyebár érdeeks dolog egy forgatás. Vagy pl. ott is rendszeresen előforduló dolog volt, hogy egy szereőlőnek változik a neve, esetleg később is szerepel más szerepben. Pl. Góliát, akivel Feri szállított bútorokat később, korábban megjelenik mint taxishiéna, ráadásul mikro azt a jelenetet felvették és fenyegetőztek Takinak, egy rendőr is volt a háttérben, gondolom nem vették észre, így viszont röhelyes lett a dolog.
Szia Joys! Üdvözöllek visszatérted alkalmából!
Figyeld meg, hogy már jóval kevesebb a hozzászólás mint akár egy vagy két évvel ezelőtt.
Amikor átjöttünk az rtl klubtól, akkor volt itt napi két-három rövid hozzászólás.
Mi átjöttünk, egy rakás jó ember, és felpezsdült, virágzásnak indult a fórum. Most újra visszaesett. Azt megértem, hogy a régi bk nézők megunják a sorozatot, de attól még lehetnének új nézők, az újszülöttek, akiknek minden vicc új. Vagy nekik már több az eszük annál, hogy bk-t nézzenek. Én még nézem, bár ne nézném!
Ha maga a BK nem vette el a kedvemet,akkor te sem fogod :) Jó bosszankodni rajta,kibeszélni,elemezni.Én már többször mondtam,hogy ennyi,elég volt,de mégis rendre minden este ott ülök a tv előtt és nézem.És ez már így is marad,amíg tart a sorozat :)
Csak nézek és csodálkozom mindazokon, akik 13 év után még képesek csüngeni és szenvedélyesen vitatkozni ezen a szappanoperán.
Ennyi idő alatt még a-szintén ennyi ideig vetített Dallasra is ráuntak a nézők annak idején, pedig az mind a színészi alakításait, mind a kiállítását tekintve lényegesen magasabb színvonalú volt a Bk-nál igaz, az tévé-sorozatnak készült, amely eleve minden jelenetében kidolgozottabb, azaz magasabb igényű, mint egy hab-könnyű szappanopera.
Azért remélem, senkinek nem vettem el a kedvét a Bk-tól, természetesen nincs ilyen szándékom.
Korábban mintha szó lett volna arról, hogy felújíttatta a Nyóckerben vagy hasonló vonzó vidéken található, borzalmasan lepukkant lakását. Azóta néma csend. Arról sem volt szó, hogy bérbe adta volna, pedig hát nagyon jól jönne neki az a pénz.
Kösz. Erre nem figyeltem oda. Legalább nem bakizott a gárda.
[link]
Egyre szimpibb ez az ember :))
én is szoktam használni a közért-szót, meg az ápiszt is :)
Én pedig oda járok :)) Sőt,minap mondtam a fiamnak,hogy kiszaladok az Ápiszba celluxért,hát csak lesett,hogy mi bajom van :))
Én szeretem a KÖZÉRT szót, mert a gyerekkoromra emlékeztet. Viszont 1000 éve nem hallottam senkitől, hogy ezt a szót használná.
Élmény olvasni válaszaidat! :) Köszönöm!!
Erről sztem egy szó se esett, de hát mielőtt Vilihez költözött lakott valahol, hiszen nem az utcán élt. Mikor Zsófi bevallotta a Gézás affért, azaz mikor újraindult a sorozat nyári szünet után, még Zsolt is nála aludt azon az estén. Aztán mikor Vilihez költözött egyszerűen megszűnt, egy árva szóval se említettek semmit ,hogy eladta volna vagy ilyesmi. Ahogy Laci régi lakásáról sem, ahonnan a BK házba költözött.
Én se tudom, majd kibogozzuk. :)
De az saját volt?Nem emlékszem ilyen részletekre :) De jön majd Adani,ő mindent tud :)
Még jó, ott lakott Lindával.
Eleve az ,hogy mikor éppen benne vannak a tutiban, akkor kinyitja csengetésre az ajtót. Én nem szoktam akkor se tenném ha ráfekszik a csengőre, majd megunja,
Erre nem is gondoltam,de nagyon tetszik az ötlet! :))
Nekem sem konkurencia a párom exe,de kivágnám.Nem természetes élethelyzet.
Az nem előző napra szólt? :S Na meg ha nem,akkor sem kellett már otthon ápolgatnia,szóval mehetett volna.
Nem hiszem, hogy Gizi konkurenciát jelenthet Zsófi számára. Nagyon is okés Zsófitól, hogy segíteni akar. Sőt még Zsoltnak is elmagyarázta, hogy ez a normális, segíteni...
Andrástól szabad napott kapott Gizike, hogy ápolhassa Vilit, ezért nem kellett bemennie.
nem hiszem, hogy Gabit Tibornak szánják. Szerintem pont azért nyírják ki Laci fiát, hogy neki is hiányozzon egy gyerek és örökbefogadjanak egy új szereplőt, friss húst. Csabi már futott köröket, megjavult, nem lehetett sok újat kihozni belőle... fantázia híján.
Egyetértek, szerintem jól látod.
Jaja, meg ugye Clau bosszantása is ott volt a habnak a tortán, hogy ha kibékíti az anyjával Hannát és még ösze is jön Hanna anyjával akkor Clau dühromamot kap.
így igaz, csak rosszul kommunikált, nagyon nyomult, amit a kiscsaj félreértett
További ajánlott fórumok: