Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bizony nincs.
A korábban működött magán-kisboltok is jó ideje bezártak, miután heti rendszerességgel rabolták ki őket..
Nézz utána, ha kételkedsz benne.
Megfelelő írói fantázia híján az ötletek ismétlődnek: a szertelen és agresszív viselkedésre hajlamos N.Laci már akkor is gyenge akaratú volt, összezavarodott és meghülyült, amikor Orsi otthagyta és mással új életet kezdett.
Most ugyanezt látni..
/Számomra az ő-nem szűnő- gyásza is eléggé hiteltelen, hiszen éveken keresztül tudomást sem vett a fiáról, még a nevét sem említette, amit a f.írók részéről dramaturgiai szarvashibaként is felfoghatunk./
nincs éjjel-nappali Pesten???
de pont ez volt Laci célja: bosszantani Klaudiát!
Időnként elképesztő és döbbenetes az a tájékozatlanság, igénytelenség, felületesség és ismerethiány, ami egyre nagyobb gyakorisággal ezt a sorozatot jellemzi, nem is említve a különféle életszerűtlenségeket és megmosolyogtató naivitásokat, amelyek rendre távol állnak a minden napjainktól.
Egyetértek, ez totál mellélövés volt a készítőktől.
Ahogy az "Éjjel-nappali" is, ahová Julcsa le akart menni, lévén, hogy 24 órán át nyitva tartó élelmiszerbolt Pesten régóta nincs, azokat a rossz közbiztonság miatt bezárták, ill. az éjjeli műszakot megszüntették.
Ennyi esze, ismerete azért lehetne a kutyaütő f.íróknak..
Nem fognak, mert akkor vagy mind a két szereplőt kiírják, és Juli összes gyerekét, ami nagy érvágás lenne, vagy valahol el kellene lakniuk, ami legalább akkora lakás mint Andrásé.
Azért ha van egy közös irodám valakivel, akkor az a minimum, hogy normálisan felöltözök, és nem lóg ki egy csirke a számból.
Már "valahogy" összejöttek...
Jujj tök jo lenne ha juli és attila valahogy összejönnének.vagy valami XD ..várom a folytatást
azért remélem túléled valahogy? :)
REndes pasit is csak az olyan nők kapnak, akik nem érdemlik meg, többnyire... Aki meg megérdemelné, annak nem jut...
Igen, "túl rendes" szegény.
Csak az ilyen rendes palikat tudják így átrázni a nők.
Én is úgy sajnálom. Zsuzsa is jól átvágta, most meg Juli is... Ráadásul már az esküvő előtt meresztgette a szemét Attisra, ezért duplán undorító, hogy ennek tudatában hozzáment Andráshoz aztán megcsalta.
Nem tudja hogyan kel la hátteret átállítani?
:D Szegény Luca kicsit elszúrta.
Klaunál ez már totálkáros :))
Jó kérdés, de most tényleg az erkélyen nevelnek majd csirkét?
szerintem a nagyinak semmi baja, csak a lakásmaffia ellopta a kecoját és hajléktalan lett
Nem tartott sokáig. De miért akar Clau új monitort? Csak fél szemmel néztem ,de úgy láttam csak berakott valami vicces képet háttérnek. Attól még nem lesz a monitornak baja. Még ha rá is firkált alkoholos filccel az is lejön róla.
minden nő bedilizett ma a bkban?:D
Ja, hányinger. De mit akarhat?
Hát Lucuska... ismét pletyizett...
de alattomos ez a nagymami... a gyerekből így kiszedni az infókat...
További ajánlott fórumok: