Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
abban én is.. biztos vagyok benne, hogy visszakapja a "kislány".
bár reménykedem benne, hogy nem azért írják a tartalomban, hogy miki és clau valamit óvatosan akarnak közölni, merthogy ellopta a pénzt miki és úgy tesz mintha az anyja elvette volna és megtartja magának.
na, értitek:DD :\ bár bizti visszaadja.
Kinga lakótársa: Egy tyúk mégis vértanúságot szenved, erre Luca kimenti a másikat, Kinga meg van olyan jószívű, és befogadja???
Hah!!!
Ugy bizony, kb kétszer hosszabb volt a középső rész.
Szerintem a bankban ilyenkor nem kéne az átruházónak is jelen lenni,?? vagy hitelesíteni kellene a papirt nem?? Ennyi erővel egy klotyópapirt is aláirhatott volna.
Elveszett, vagy megsemmisült betétkönyvnél, sokkal kisebb összegnél is közjegyzőhöz kell menni, a papirokkal hogy a bank uj betétkönyvet állitson ki.
Igy igaz, ennyi pénzt egyik bank sem ad ki azonnal. Ha csak 200 al szorzunk az 140 milla, nem tudom most menni lehet a dollár árdolyama, de szép kis summa.
Vajon sikerül visszaszerezni??? És azonkíbül bízom benne, hogy Miki visszaadja a Rita böröndjéből kimentett pénzt Hannának.
Nah, nincs olyan szerencsém, hogy nagyasszony feldobja a talpát:( Nekem nem hiányozna.
Attila meg Juli enyelgése pedig iszonyat gááááz. Nóra klasszisokkal jobb Julinál, nem is értem, hogy akadtak ezek össze. Áááááááá.....
De ezek szerint vannak rendőrők a BK-ban is.
Igen nagyon szép példát mutatnak, a cél szentesíti az eszközt, ha nincs pénzed lopjál.
Az meg a másik ,hogy egyo lyan hétpróbás gazember, mint Zsombor nem követne el olyan marhaságot, hogy nem viszi el az mp4 lejátszót, viszont összetöri, hiszen épp ezen bukott le. Ha nem viszi el vagy elviszi, akkor Timi nem gyanakodott volna.
Azt viszont nem értem Valternek honnan a francból volt 700.000 USD pénze? Hiszen mikor kijött a sittről, akkor szegény volt mint a templom egere, nem votl semmilye Zsolt és Miki nyomták a pénzt bele, később meg ugye nagyokat bukott Atisnak a befektetésén. Honnan maradt neki ennyi pénze? Ez egyk isebb vagyon.
Olyan apróságokal mnt ,hogy ekkora összeget pláne valutában nem adnak oda egyik bankban sem ott helyben nem is foglalkoztam. Majdnem minden bankfiókban úgy van ,hogy 1 millió ft feletti készpénz felvételt előre kell legalább 1 nappal jelezni, egyik bankfiókban sincsa mackóban milliónyi összeg. Nagyobb összeg felvételét (általában 1 millió felett) előre kell jelezni, akkor odaszállítják ,de sehol sem tartanak cirka 150 misinek megfelelő USD-t hátha kell valakinek.
nekem ez a tegnapi rész (is) nagyon bejött. miki akciója, amit nem is sejtettem, hihetetlen jól sikerült:DDDDD
kezdtem aggódni, hogy szegény kiscsajnak nem marad pénze:( remélem, hogy hamarosan visszaadja miki hannának. nyílván:DD
claudia biztos hamar rendbe jön. szerintem az izgalom, ami "bezavart" szegénynek.
viszont kíváncsi vagyok julis&atis, zsolt&andi kapcsolatára.
az már fix, hogy az elsőként említett párocska nagyon jól kijön egymással;)
de az utóbbi? :O most ismét terhes lesz zsolttól andi? furi lenne:\
és julis valamint nóra kapcsolata más lesz. nóra hamarosan rá fog döbbenni, hogy mi folyik itt? már most gyanakszik egy nőre, de nyílván nem sejti, hogy pont annak árulta el a titkait, aki a "bűnös". alig várom, hogy lebukjanak:P
szerintem ezt ki kell várni kb júniusig az évadzáró epizódig. abba biztos benne lesznek ők is.:DD
Köszönjük Dani neked is.
A Zoltánokat én is köszöntöm
Tegnap volt a 6000. rész. Mitől volt ez más mint a többi? Vagy hosszabb volt? nem tűnt föl.
Sőt még a cselekmény is a szokásos "túlbonyolítás".
Érdekes, hogy PEti kb 1 perc alatt kideritett mindent Zsomborról, mig Miki ugyanezért magánnyomozót fogadott.
(Itt nagyon álmosító az idő - nincs kedvem dolgozni)
jaja az tuti:DD alakított ismét:))
szerintem is ő menti meg, aztán ő lesz a hős a téren:DD
Nőnenűeknek boldog nőnapot Zoltánoknak Boldog névnapot!
Ui: Miki nagy arc :) Most nézem a tegnapi BK-t, elszedte al ovettát Ritától, Clauval vajon mi lesz? tuti nem hal meg, és valszeg miki lesz a megmentő, elvégre ő tudja hol vannak.
Tegnap lemaradtam a giga 1 órás BK-ról, majd ma bepótolom, már nézem is.
Motorcsónak vásárlás, na tessék, megint Zsolti lesz a rosszfiú, pedig totál igaza van. Amúgy ez is BK-s dolog. Online vásárolt dolgoknál ugynais (jó ha tudjátok ,emrt érthető okokból ezt sehol sem reklámozzák) 8 napon belül indok nélkül is bármikor elállhatsz a vásárlástól, épp azért, mert ugye nem tudod megnézni vásárlás előtt a terméket. Fogyasztóvédelmi törvény van rá, ha nme veszik vissza lehet hozzájuk fordulni. Vagyis ha Zsolt azt mondja nem kell ,vissza kell venniük, szó nélkül.
Kalamár most ezt mondaná: Egyáltalán nem biztos, hogy elmulasztanak védekezni, csupán ezt nem kötik a nézők orrára.
A szappanoperákra általánosan jellemző, hogy a cselekménynek csak egy részét látjuk, a többiről előfordul, hogy csak beszélnek, vagy még azt sem, mint valszeg jelen esetben.
Szóval meg kell szokni, nem minden pereg a szemünk előtt.
Ezt nem én mondtam, de szellemes volt..
:)))
Boldog Nőnapot kívánok a topik valamennyi hölgy tagjának!
-Ami a tegnapi eseményeket illeti, remélem senki nem aggódik Klaudia egészségéért: csalánba nem üt a mennykő.
-Ha jól hallottam, Valter öröksége 700 ezer dollár, ami mai árfolyamon közel 160 millió forint. Ez teljes bizonyossággal bűncselekményből származik, erre mérget vehetünk.
Különféle bűncselekményekből él-mint tudjuk-legalább is nagy részben- Zsolt és a nagy Berényi, de még Kertész Gejza is postát rabolt legutóbb, szóval igen jó példákat meríthet a néző a Bk-ból, ha pénzszűkében van és mondjuk "végtörlesztenie" kell..
-Kár, hogy a gyilkosságért körözött Zsombort bekaszlizzák, Szabó Győzőt még elnéztem volna.