Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Közösségi oldalon találtam.
Ki a B.K. álompárja?
András és Júlia (160)
Nóra és Attila (77)
Nóra és Miki (837)
Laci és Orsi (48)
Zsófi és Zsolt (156)
Magdi néni és vili bácsi (421)
Géza és Kinga (547)
Botond és Linda (45)
Imi és Niki (37)
Mások, másképpen párban jobbak lennének....:) (183)
Ez kb. mindenkire igaz, ráadásul mindenki cipőben mászkál a lakásban is, múltkor is Géza cipőben nyúlt el a kanapén. Kinga meg otthon takarítást is magassarkú cipőben meg kvázi bulizós puccos ruhában művelte.
Gyakorlatilag csak Laci volt az, aki egyszer otthon rövidgatyában és pólóban volt, ráadásul akkor is mint rossz és elítélendő dolgot mutatták be, hogy íg bement az irodába e-maileket olvasni, amit persze azért csinált ,hogy Claut bosszantsa.
Attilánál/Domokos L./ pedig azt nehezményezem, hogy örökké komoly, hasfájós arcokat vág, nagy ritkán /ahogy mondani szokták, csak minden Jakab-napon/ mosolyodik el, de egy egészséges kacajt még soha nem láttunk nála.
Egy kis humor meg se ártana neki..
:)
Jelenleg Aliz a sorozat leginkább elítélhető szereplője, hiszen számító, buta, munkakerülő, akinek fontosabb a szórakozása, mint a lányáról való gondoskodás, emellett még "túl nagy a szíve" is, hiszen Géza is kell neki/aki eltartja!/és Ádám is, akinek az egyszerű/?/ mellkasi fájdalmai több hét után sem enyhülnek, ami eléggé furcsa..
A "leggyengébb színésznő" kategóriájára nálam változatlanul Mérai Kati a jelölt. Összesen három gesztusa van, de lehet, hogy rosszul látom, mert csak kettő, vagy annyi se..
Bár úgy lenne,és már ott tartanánk.
Akkor gyorsan terjedne,és már mindenki tudná a házban az érintetteket kivéve.
Szegény András-:( munka,és magánéleti kudarcok sorozata.
hmmmmmm..tényleeeg!!!!!:DD
tiszta okos vagy zebikee :DD
Én megőrülök ezektől, hogy cipőben mászkálnak otthon, meg úgy fetrengenek az ágyon....!!
Mackónadrágot még nemigen láttam senkin.
Kinga biztos meghallja, hogy András és Juli veszekszik a viszonyuk folytatását illetően....
ez lesz az a döbbenetes titok...
és mint tudjuk, amit már 2 ember tud, az már nem titok! Ha meg Kinga is tudja, akkor meg pláne!
:)
Harc indul a Berényi kft. vezetéséért. Összejön-e megint Péter és Linda? Kinga döbbenetes titok birtokába jut.
éljen booox!!!!!:DD
hullámos papagájokat fog tenyészteni.
brrr