Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
dehogynem..
így fognak lebukni..
zebike! Ne tagadd, tudjuk, hogy szereted Mikit! :))
:DDDDD
bocsi.
remélem hamarosan ők is távoznak!
elegem lett a karakterükből és ahogy bénáznak!
a két ember románcával akarják elrontani?
én csak ezt az egy témát unom,de kegyetlenül!!
jó persze le fognak bukni..csak nem most
Most lett elegem attika és julika "románcából"!!!!!
:O olyan bénák, hogy az hihetetlen.. peti kiakadását megértem.. ilyet egy "szülő" nem tesz.:(
ja és persze hogy le fognak bukni, mert ezek nem fogják bírni, s letámadják egymást.
Kettejük kapcsolata számomra főként azért irritáló, mert túlméretezett, tartamában szélsőségesen elnyújtott, éppen ezért már unalmas, súlytalan, semmi izgalmat nem kínál, és ezt a készítők hosszabb ideje nem veszik, vagy nem akarják észrevenni.
Hosszú ideje húzódó, és mint tapasztaljuk, sehová nem vezető kapcsolatuk inkább rontják, mint emelnék a sorozat amúgy is elég gyenge színvonalát..
Szerintem meg vallják be végre és maradjanak!
Rosszul vagyok a gondolattól, hogy marad minden a régiben, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna, Andrásnak jópofizik, fúúúúj. Meg tényleg, hogy most ő a mártír, nem lehet együtt a szerelmével. Na persze, mert nem képes megmondani. Azt viszont megértem, hogy nem akarja még egyszer végigcsinálni ezt a titkos szökést... azon is csodálkozom, hogy egyszer megcsinálta.
Érdekes a fejtegetésed, de a brit angolban, és az amerikai angolban is egyaránt ma már-hivatalosan- csak a kötőjeles változatot használják, 80-as!
Sőt még Ausztráliában is, ezt tanúsíthatom.
Azt olvastam, hogy a good bye a God be with you-ból lett. Hogy aztán miért írják jelenleg oo-val, nem tudom. Viszont úgy rémlik, hogy az angol-magyar szótárban a good by alak is ott van. Találkoztam már kötójeles alakkal is: good-bye illetve good-by illetve egybeírva is: goodbye. Sőt így is: Gudbuy. Hallgasd meg a youtube-on a Gudbuy t'Jane-t! :)
Most találtam érdekességképpen:
http://users(pont)elite(pont)net/runner/jennifers/goodbye(pont)htm
Elnézést azoktól akiket ez zavar!
Ingyenélő Zsóficica kizárólag magának köszönheti amibe került....
Juli szánalmas...Andrást sajnálom.
Ádám jó volt nagyon, Kinga hatalmasat koppant...
Igen, mert rá is kérdez, hogy: ugrás a ....?
És akkor külön lapon rögtön odaugrik.
..és egyre nehezebb elhinni, hogy hosszú hónapok óta András is, Nóra is ennyire gyanútlan és vak, semmit nem sejtenek, semmit nem észlelnek, még az ágyban sem/!/ mi folyik a hátuk mögött. Ez szinte kizárt dolog.
Az ember nem először kételkedik a látottak életszerűségében, realitásában-függetlenül attól, hogy egy képtelenségekkel teli, súlytalan mesét látunk.
Mindennek van határa.
Nem nehéz kitalálni, hogy a rendőrség a megtalált táskát azért küldte ki egy emberével, hogy Julcsa a családja előtt gyanúba kerüljön, amit persze ő könnyűszerrel kimagyaráz majd.
Legfeljebb egy hónap, vagy annyi sem, és nincs messze Julcsa lebukása, megszégyenülése, ha másként nem, akkor úgy, hogy az idegfeszültséget nem bírja tovább és kitálal. Elég megviselt állapotban van, de megérdemli-az őszintétlensége miatt.
Normális anya ilyet nem tesz, hogy ott hagyja a fiát, aki éppen csak érettségizett, éljen ahogy tud. Ez lelkiismeretlenség.
Attila pedig egy erőtlen, gyenge jellemű, gyáva féreg.