Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nekem tetszik.
milyen zenéket szeretsz?
Sok évvel ezelőtt még az volt, én kettőt is elhasználtam. Vígan futott, csak benzin-olaj keveréket igényelt, egy osztálytársam még a Vezúvra is felment vele Olaszországban, méghozzá az első változatával/Trabant 600. típus/, amit szappantartónak neveztek..
Már jó ideje alkatrészt nem kapni hozzá, aki ilyet igényel, az vagy nekilát esztergálni, vagy egy egész kocsit kell meglovasítania..és ilyenkor télen az ember megfagy benne.
Nagyjából így lenne..
Miklós nem buta, ezért rajta fogja tartani a szemét.
Egy ilyen lebuktatós videónak nincs itt az ideje, ráadásul a lányt ismerve ügyetlen hozzá, továbbá még el se indítaná, Miklós már észrevenné, aki ennél sokkal dörzsöltebb.
Mindent egybevéve Zsófi rászolgált, hogy ide jutott, megérdemli, hogy Zsolt elválik tőle, bár tudjuk, utóbbi sem szent és korábban sokat vétett ellene..
vagyis semmi értelme a "zsófi taktikának".
inkább bele lép a lelkébe ezzel....:\
Nagyon átlátszó húzás lenne Zsófitól, kellemetlenkedésnek elmenne, de egyébként vajmi keveset érne vele, mert Miklós egyedülálló ember, senkinek nem tartozik elszámolással, ha pedig mesterkedése kihatna a cég üzlet-menetére, külső kapcsolataira is, anyagilag többen megsínylenék.
A kis hisztérikának érdemi ütőkártya egyelőre nincs a kezében.
A lassan már lecsengett videó-botrány újraélesztése, megismétlése elég kockázatos lenne Zsófinak, aki e nélkül is majdhogy a padlón van, hiteltelenné vált, szánalomra méltatlan..
Pénzértádám nagyon vicces volt, ahogy ott ült meggyógyítva, ölében egy párnával. Kingacica meg mit erőlködik, mit lovagol egy definíción? Most van pasija, örüljön neki és kész.
Mókás lenne, ha Zsófi egy kicsit elcsábítaná Mikit, közben mindent felvenne videóra.
Kétütemű, igen rossz műszaki állapotban lévő Trabanttal indult el András a gyakorlatlan nevelt fiával nagyobb útra, már ez is igen kockázatos, de hogy egy mérnökembernek még a rendszeresen használt mobilja is éppen ilyenkor működésképtelen, az már valóban mesébe illő.
Szép lassan, komótosan és említést sem érdemlő események nélkül csordogál a Bk, még szerencse, hogy mindenkit a közelgő karácsonyt köt le, így ezt észre sem veszi.
Jobb is, ha inkább az ünneppel foglalkozunk..
Azt én is néztem ,nem csoda ha lemerült az akksi, ha szenved az indítóval,.
Trabis jelenet is volt már régebben is:
Csak ezt találtam így hirtelen.
miben különbözik a 2?
:DDDDDD
de jó fej vagyok.....
És van tartalékállás is a Trabin
Ha Peti annyira kuka az autóhoz, biztos nem használta onnan is ki a benzint
No, ez biztos nem, régi is, meg a hangja is 2ütem volt
A másik vicc hogy tolásnál is nyektette az önindítót Peti
az sem biztos, hogy meghal...
már annyira közel van s annyira sokan írják, hogy biztos meghal. biztos ez? :O
ez a céljuk..
annyira nem értelmes... ha tényleg meghal, kérdem én: jobb ötletük nincs mint a halál???
ott van Dubaj: lehetőség!
csak egy remény..:(