Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az tönkretette Ervin,amikor direkt rossz címet adott meg
Kellett a dráma ! De hát igazán nem tudjuk, hogy Klaudia beszélt-e a rendőrökkel, arról nem volt szó, hogy mennyi idő telt el a baleset óta, és hát mivel már meghalt, nem ment vele mondjuk a mentővel !
Linda milyen "nagylány" lett :-)
Hogy tudta összekeverni a bérgyilkos Andrást Attilával, amikor volt róla képe, sőt, élőben is látta már a kocsiból ? És még mondta is András, hogy ő nem az, akkor sem esett le neki, hogy tényleg nem ? Hogyhogy Klaudia hamarább hazaért a hírrel, mint mondjuk a rendőrség ? Bár (szerencsére) nem tudom mi az eljárás ilyen esetben, de mivel ő volt vele, mint hozzátartozó, gondolom ki kellett, hogy hallgassák mielőtt hazament.Egyedül Lacin látszott a megtörtség, a többiek egy könnycseppet sem morzsoltak érte.Tiszta életszerű volt már megint.
Én az aranyhörcsögöm halálakor jobban kiborultam, mint Julcsa a férje halála miatt...
Juli kapott üzenete talán arra fog utalni és ő arra fog gondolni, hogy a megcsalás miatt András öngyilkos lett és levetette magát a tetőről, hisz olyan szöveget mond .. hogy most nem tudja mi van ? stb... Lesz lelkiismeretfurdalás, és Miki is le fogja támadni, de a bérgyilkost is, most ezn fogunk rágodni hetekig.
Mindenesetre András "kivégzése" megint csak az egyszerűbb megoldás volt az idétlen íróktól :-( dilettánsok !
Jól ismertem őt a hangjáról, egykor ilyen volt pl. Grúber Hugó és Kristóf Tibor is, vagy a színészként is kiváló, rákban meghalt Szakácsi Sándor, ma pedig Reviczky Gábor a szinkron-király-már jó ideje.
Erkölcsi példamutatással soha nem dicsekedhetett a Bk, helyette inkább-üzleti vállalkozásról lévén szó-a nézettséget hajszolta minden áron, ami szegről-végről érthető, de túlzás volna azt állítani, hogy csak ily módon lehet pozitív szaldója egy sorozatnak.
Julcsa akár letörli András hívását a mobiljáról, akár nem, Péter gyanúját nem lesz képes elaltatni, sőt, a fiú csak még inkább indíttatva érzi majd magát, hogy utána nézzen, ki miatt akarta az anyjuk elhagyni őket.
Julcsa nem menekülhet, olyan lelki terhek nehezednek rá, hogy elkerülhetetlen az összeomlása, de Attila se húzza már sokáig, rövidesen lelepleződik.
Miklós kiírása fel sem merülhet, mert az a sorozat végét jelentené, de nem maradhat büntetlen.
Nagyszerű szinkronhang volt!Végtelenül sajnálom:(
R.I.P.
Igen, Kinga babát vár, és kiírják a sorozatból..
Off!
Startlapon fent van, meghalt Koroknay Géza, népszerű szinkronhang, színész, dokumentumfilmek narrátora....
Én nem tudtam
Ezek szerint majdhogynem maradnak a tini fiatalok nyűglődései
Mi van Peti randi telefonos netes projektével?
Az is félbe maradt
Lassan átszokok valami más, talán brazíl sorozatra :)
Az új főcímet meg lehet nézni valahol? Kb az utolsó két másodpercet láttam, és kíváncsi vagyok :))
majd később még hosszú évtízedig menni fog
Amúgy egyszer nyilatkozott a producer, hogy a BK-ban mindenki megkapja saját büntetését,ezáltal erkölcsi példát is mutat a sorozat..stb. Lehet, hogy Miklós, mint szereplő elkerülte a figyelmét
Mondjuk én is egszoktam a hangját, de valljuk be, túl sok vizet nem zavart itt a sorozatban...nevelgette mások gyerekeit meg MIklós edzette magát rajta jófiúvá (cég x% meg minden), de mint tudjuk, Miklós kb. a sorozat mozgatórugója, úgyhogy mielőtt sikerült volna, gyorsan leléptették. Persze, hogy izgi legyen és furmányos,pont Miklós által
egy sort lehet belőle hallani
ebből már tetszik??
én is, de nagyon jó zene!!!!
vmi török zene, annyit értek, hogy istanbul.
meg hogy nem hallja hangját ezt is mondta,tök rossz ami megszokott aztán hirtelen nincs
Claudia meg sem várta,míg a sógorát elviszik,sietett haza a hírrel. julcsa meg azon kesergett,hogy akkor nem főz neki reggel kávét...
hát ez már hónapok óta lehet tudni hogy terhes,és ő kérte hogy egy darabig írják ki
[link]
hahó.... senki sem érti, hogy mit mond??
mi ez a zene?? légyszi valaki nézze.. nagyon tetszik.. köszi:))
Mintha Kingával is gond lenne
Valami olyan volt a Fókuszban hogy terhes és talán a BK-ban is szünetel, ha jól értettem
/nem figyeltem nagyon/
Clau és Nóra sem kereshet keveset...
de aki sokat keres azt kiirják, géza andrás, még miki van meg zsolt
balázska elvezetné a céget meg gonoszkodna is
Géza nem egy okos ember meg naív is,Miki meg nem
További ajánlott fórumok: