Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tuti összejönnek negyedszer is, végtelen ciklus, de ugyanúgy szét is fognak menni majd megint összejönni ,ameddig csak megy a sorozat.
A szakik meg tényleg csodálatos ezermesterek, ha ketten egy délután alatt megoldják. Nálunk egy lakótelepi lyukat is egy hétig csináltak.
nem arról volt szó, hogy készen is lesznek, csak arról, hogy leverik a csempét
az én apró fürdőszobámon is több napig dolgoztak (még szerencse, hogy kettő van...Juliéknak szerintem csak egy, nem? Hol fognak....hogyismondjam....pipilni?)
Végre valakinek tetszik-rajtam kívül!
Heuréka!
:D
:-) hát igen .... legalább Mikivel együtt nevelhetnén most neveletlennek tűnő kislányukat.
Mellesleg Zsófiék sem egy egyszerű prá, és mégis mindig kibékülnek mert szeretik egymást.
Hátha Nóráék is rendbe jönnek és Attila-Julcsa páros meg issza a maga általösszehozott dologok levét :-) (no ezt jómegmondtam :-)
Én ezt úg értelmeztem,hogy napra be vannak táblázva és egy nap késés már nem férne bele...
Érdekes lesz,ha Juliék Nórához járnak át zuhanyozni,meret természetesen otthon maradnak a porban-zajban,nem cuccolnak át Klaudiához.Pedig Zsófi tudna segíteni,van tapasztalata a gyors távozásban
Dehogy utálom:) Annyira azért nem élem bele magam:)
Előbb-utóbb úgyis minden kiderül, Attila sunyisága is, meg minden.
Látod, most a köztiszteletben álló Nóra fogja megcsalni a párját - már nem először - Mikivel.
Úgy szép az élet, ha zajlik! :ÖÖ
Szerintem ez a jelenet (Miki és Nóra) csak az a bizonyos "mézesmadzag", hogy nézzük ... ha össze is jönnének HA! akkr sem most ! Attila ha lelepleződik megy vissza régi családjához ?
Még mindig szeretném, ha Julissal költöznének össze
Apropó ! Megint volt azért ebben a tegnapi részben valami nem igazán valós ! Megjönnek a f.szobaszerelők , hogy széptverjék ! Holnap már nem jó nekik, mivel más dolguk van ! Tehát nem várhatják meg Juliékat, hogy mi legyen !!! Kérném ezeknek a szakiknak a címét és elérhetőségét, mert egy du. - mert már kb. az van ! :-) - szétverik, kirámolják, majd kicsempézik , mindent kicserélnek, wc- kád - modó stb...... szuper !!! :-)
Is ... de még mindig nem értem, ha valaki megtudná ezt családon belül örülne , hogy sógornője - sógora megcsalta a testvérét - esetleg a testvérrel ????
Nem hiszem ! Miki olyan amilyen, ha nincs is joga, de megkérheti a sógornőjét ..... persze Te nagyon utálod Mikit :-) és bármit tesz csak rossz szándékú, én meg nem utálom .... mert nélküle még unalmasabb lenne a sorozat. Ő egy figura a cselekményben ami kell, hogy beszéljenek róla. Attila sunyisága unalmas !
új arcok, új arcok....hát igen, az kéne!
De nem úgy fest, hogy új szereplőkkel akarják felpörgetni a sorozatot, hogy ne kelljen már századjára ugyanazt csinálni mindenkinek!
Ez érdekes, meg sem fordult a fejemben..
Ez igaz??
..csak kissé unalmas lesz ez a 4. felvonásuk, nem gondolod??
Új arcokra volna szükség, vagy legalább is azokra is-ebben a soha véget nem érő szappanoperában..
Olivia éppen azért épült megint be Szabihoz, hogy nyomozzon András halála ügyében
Az hogy kirúgták + munkanélküli, kamu
párdon, már látom...nem tekertem vissza :)
Én nem örülök Nóra és miki románcának, de azt elismerem, hogy nem kerülhető ki ez a lépés ebben a sorozatban...
Már feltették zebi, de nem baj, ezt Nóra amúgy is holta napjáig megemlegeti majd..
:D