Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ahogy mosolygott "Babushka", gondoltam, hogy érti Miki szavait :D Én már nem tanultam oroszul, így gőzöm sincs mit hadovált. :)
Lucában meg van még annyi a gyermeki ártatlanságból, hogy neki legyen lelkiismeret-furdalása barátnője miatt.
Szerintem Timi onnan tudta meg, hogy Hanna gazdag, hogy leírta a blogjában... vagy tényleg vezeti a kiadásokat/bevételeket. Arra gondoltam, hogy abba a kis füzetbe is lehet azt írta le, mennyit költött a tabletre.
Gőzeke meg azért pattogott, mert élvezi a "fölényét", hogy ő mondhassa meg valakinek a frankót, most nagy valakinek érzi ezért magát.
Ki volt az orosz hölgy? Ki játszotta? Biztos orosz anyanyelvű volt.
Néhány mondatot megértettem :)))
Miklós hogy akarja megoldani Igor kiiktatását? Egyáltalán honnan tudta meg, hol lakik a nagyanyja? És ha Igor nyírja/nyiratja ki a nagy BM-et? Attila pedig juszt sem a jardhoz fordul.
Timike le fog bukni, de Nóra nem hisz majd Claunak, akire most éppen haragszik.
Neeee, ez a telefonhívás durva volt. Igor ennyire be van tojva, hogy ilyet kockáztat?
Gézával meg most akkor tényleg megállapodtak?
Vili bácsi haja szerintem is erőltetett. Miért nem lehet megmondani simán, hogy "el lett szúrva a hajam, most pár hétig kalapot hordok" ennyi!
Amikor nekem ki lett szőkítve a fekete hajam és a hajam töve csibesárga lett, én is sapit hordtam egy hétig, és mindenkinek elmondtam, aki rákérdezett.
De nem is kérdeztek rá sokan, ez is csak olyan bk-s, hogy akkor érdekes módon mindenkinek feltűnik :D
Szerintem Hannának vmi excel táblázat volt megnyitva, amiben esetleg fel voltak sorolva a bevételei, kiadásai, stb.. :)
Igen ,ez sehogy se fér a fejembe nekem se, minek kéne egy világsztárnak tablet, pláne ennyi, mert gondolom minden anyuci kedvence milliomostinicsemete raklapszámmal küldi neki. Ennek semmi értelme, ha magának venné akkor esetleg.
Amúgy azt honnan tudta meg, hogy Hanna milliomos? A laptopján belépett a bankszámlakivonatára? Annak tudta a jelszavát? Honnan? Azért Ebankba belépni nem ennyiből áll.
Timi nem túl okos gyerek nem sokat örököld az apjából meg az anyjától ravaszság és ész gyanánt. Mit gondolt ha Hanna megveszi neki a tabletet akkor később nem bukik le? Mit csinál vele ameddig elküldi Samnek? Lesz itt még nemulass, Nóra tényleg jobban járt volna ha anno a méhlepényt viszi haza helyette.
Miki viszont jól helyrette, öröm volt nézni a képét mikor rájött, hogy emberére talált. Most Hannánval próbálkozik, ahogy látom.
Vili bá haja nagyon túlreagált, felvesz egy kalapot és nem látják, ennyi, meg aztán pár hét és kinő.