Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Attila igazán pocsék, faarc.
Szőke Zoltán eszköztára ennél csak egy kicsivel bővebb.
teljesen igaz!! az örökös faarcú színész nem teljesít jól. a világ egyik legrosszabb színésze. legalábbis az én szemembe semmit nem ér.
én mindenképpen zolit mondom elsőnek. zolinak sok arca van. max ha valakinek nem tetszik, akkor annak nem tetszik.
Attila ellentmondásos figura, egyértelműen nem szerethető.
Igazán kedvelt karakter jóformán alig akad itt, talán Bözsi mama a kivétel, meg az öreg Vili.
Miklós afféle negatív hősként viszi a cselekményt, ám egyetlen porcikája sem rokonszenves nekem, függetlenül attól, hogy a kislányáért rajongásig odavan, mert nála ez minden. A fia átlát rajta és talán nem az ő útját járja majd, bár erre ne vegyünk mérget.
Az egyedüli igazán rokonszenves főszereplő András volt, őt az üzleti haszonszerzés érdekében kiírták, amit végtelenül sajnálok.
A fiatalok aranyosak, kedvesek, de ők csak mellékszereplői a cselekménynek.
Feltéve, hogy van bizonyíték, ugyebár ami értékelhető is. Jelen esetben egy szál videóra mondott vallomás lenne csak az meg nem perdöntő, sőt.
Bár volt már rá példa, hogy semmi megdönthetetlen bizonyíték nem volt, csak több tucat egymásnak és a tényeknek is ellentmondó vallomások, amiket bizonyítottan veréssel és kínzással csikartak ki, mégis elmarasztaló ítélet született.
Szőke Zoltán nem rossz színész , sőt ! Miklós karaktere a legjobban kidolgozott. Ha nem lenne akkor unalmas lenne az egész sorozat, ezt mindneki jól tudja. Mivel ez a sorozat nem a valóság inkább élvezni kell és nem örökké csak szidni. Nagyon jón ak akarják(ták) beállítani Attilát mégsem sikerült megkedvelni a nézők többségének. Julinak most igaza volt.
Ja és miért kell egy színész felett pálcát törni a karaktere miatt ? Én már hallottam itt minden színészről ,hogy rossz .... akkor ki a jó ? Akkor miért nézzük ???
TUDOM, NEM KELL LEÍRNI, MINDENKINEK LEHET VÉLEMÉNYE !!!!
Egyetértek veled, nekem is ez jutott eszembe..
Miklós semmilyen szánalmat nem érdemel, Nóra pedig megzavarodott.
A helyében én úgy vágtam volna ki Berényit a lakásból, hogy a lába nem éri a földet..
Ezt olvastátok?
A 13.-ai héten ez fog történni..
Jöttek a statisztikák ingyen. "Elkábították" őket a ruhaversennyel.
Nem tudom, hogy a vihar kedvez-e a hallucinációnak vagy a szellemjárásnak. Mindenesetre romantikus.
Ha szellemjárás, akkor nem hallucinálsz, hanem jó médium vagy. Nem biztos, hogy ez jó...
Ha hallucinálsz akkor gyógyítható vagy.
Abszolúte létező elmebaj: Skizofrénia.
Persze azt nem tudom, hogyan alakul ki. Stresszhatásra kialakulhat úgy mint a filmben? Nem tudom. Hajlamos vagyok elhinni, hogy megtörténhet.
A rézfán fütyülős mindenit!
Milyen sokan voltak a Rózsában!
Miből telt ennyi statisztára?! :)))
Nálunk akkor vihar van, minden villámlásnál és dörgésnél megjelent Laurik.
Vagy lehet, hogy én is hallucinálok?! :)))
Április 13.-ával kezdődő héten:
Miklós állast ajánl Júliának. Nóra abban bízik, hogy ha elköltözik, megoldódnak a problémái. Zsolt teljesen elzárja Zsófit a külvilágtól, és minden helyzetet megragad, ahol érvényre juttathatja fölényét. Cheng felkelti Linda érdeklődését a vallás iránt. Gizella megleckézteti Lászlót, aki próbál megoldást találni a kialakult helyzetre. Ádám férfiúi hiúsága csorbát szenved. Alíz és Enikő álompasira vágynak. Vajon teljesül a vágyuk?