Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Talán úgy gondolta Attila, hogy Máté szabadította rájuk Alexet, mert meghívta, - Juli úgyis befogadja alapon, - tehát ha így "összeborultak" oldják meg maguknak a vacsorájukat is.
Akkor sem volt nekem szimpatikus.
Volt a személyiségében valami taszító.
Szolgalelkűsége,írigysége a tőle gazdagabbak iránt stb.
Nem derült ki hány van, vagy legalább is nem mutatta a db. számot. Vagy csak én nem figyeltem?
nem értem miért kell lecserélni, vagy Puha Kristóf nem úgy nőtt az életben mint amennyi korban van Máté
pedig először úgy nézett ki hogy csendes jó fiú
miért csak két hamburgert vitt? az jó kicseszés Mátéval
Angol kísértettörténetek régi fogása, a Harry Potterben is van (ha jól emlékszem).
Remélem, hogy építésvezetői működése a sztori szerint hozzájárul Miklós távozásához.
Már az elejétől mondom hogy az.
Nekem ettől az Alextől mindig szaladgál a hideg a hátamon. Szerintem nagyon sunyi, nagyon nyálas, nagyon-nagyon undorító képe van.
De Attila húzása, hogy meghoztam a vacsorát, nagyon tetszett. És Juli rögtön vette a lapot, nem is terített meg, csak kettejüknek. Alex vigye a kicsit fiát vacsorázni, ahová akarja... Tök jó! :)
No ez külön jó! Én csak síma lepedős jelenetre gondoltam, de ha a saját fejét még pluszban a hóna alatt viszi, az biztos, hogy kifeküdnek tőle. :))
Attila:
- Képzeld, benyitok az irodámba és Alex ott fekszik a földön!
Miki:
- És?! Ráléptél? :DDDD
Hú,ettől a sunyiÁrontól nagyon viszket a tenyerem.
Na igen, Puha Kristóf egyszerre beszélt géphangon, és nyekergett. Gondolom, a szüleinek elege volt a fiuk "sztárságából", azaz minden tárgyból bukásra állhatott.
Akkor még gyerekszínész volt, ennek legalább 11-12 éve, ui. néztem egy darabig az emberi szellemnek azt a csúcsteljesítményét is, ott pedig felfigyeltem ha nem is a színész alakítására, de a furcsa és hosszú nevére.
Áronnak meg kell kezdenie áldatlan működését a gyermekfalu építkezésén! Ráadásul Adél után kémkedik, így lesz itt még nemulass!
Nem szakadt le a mennyezet : Ádám Giginek : Te vagy a leg talpraesettebb nő akivel jártam ...
Különbn Alexet birom, nem is voltmég olyan BK szsreplő akin lehetett volna ennyit nevetni.
na végre sunyiÁron lebukott,de asszem ezzel nincsen vége,
igen pszichopata feje van,
egyelőre = ideiglenesen/jelenleg
azt hogy most ki kinek a szobájában lakik nem lehet követni,
Alex egyenlőre a kanapén,
Hogy tetszik az új Máté ?
Úgy érzem jó választás. Ez is gyerek még, de már kamasz. Helyes, jó megjelenésű, beszédes és talpraesett.
A többit meg meglátjuk, ha nem tölt sok időt a szekrényben.
Juliék lakását megint átalakították ?
Néha nem tudok eligazodni kinél is vagyunk, a berendezések alapján.
legfőbb elfoglaltsága,hogy utálja a Ewing-okat,
Cliff és Pamela Barnes apja, a Tintás volt az öreg Ewing kirúgott és csődbe ment üzlettársa. Cliff Barnesnak egy tulajdonsága volt: Rajongott a kínai kajáért. További pozitívuma, hogy minden helyzetből fel tudott állni, még ha nem is ő volt a győztes.
Nem követem ezt a sorozatot.
Csak kíváncsi voltam ,hogy milyen ez a színész civilben.
Pamela férje,Boby.
Cliv a testvére.
régebben játszott a Jóban rosszbanban
Megnéztem ezt a kőműves gyereket játszó színészt.
Volosinovszki György.
Nyomokban jóképűséget tartalmaz.
Utána néztem: Clif Barnes volt, Pamela férje, aki alkesz lett.
További ajánlott fórumok: