Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
miről beszélsz bocsi? :))
azért mert nem hagy hidegen az ilyen jelenet, nem jelenti azt hogy "drámázok". mindenkiből mást hoz ki.emiatt nem kell lenézni..lehet hogy te letojod,de én nem. ilyen vagyok.
Máshol meg azt nyilatkozták külföldről sugároznak, ennyi, attól még a BK menni fog... (annyíra a retek klubb se hülye hogy lefejezze a gyémánt tojást tojó tyúkját)
Külföldről fogják tollni, a Cool és a többi RTL-es érdekeltség is onnét jön ez még nem a BK vége...
Basszus azért ennyíre drámázni se kell...
na ez az! akármekkora tanácsadó és egészségügyis, neki most az a feladata, hogy kivigye amit kértek, nem pedig pattogni, hogy bla bla bla..kit érdekel?
páros lábban rúgják ki az ilyet a mai világban. csak szól a főnöknek, hogy nem azt hozza, amit kell és már is mehet ahonnan jött.
csak nem.. hányszor olvastunk már ilyet..?
én nekem szükségem van erre a sorozatra.
nagyon szeretem ezt a sorozatot. igaz vannak benne érdekes részek,amik felzaklatnak,de az a "jó", mert jól játsszák.
ehhez idő kell, de reménykedjünk, hogy nem fog újra összejönni zsolttal, ha NE adj isten arra kerülne a sor,mert bartha megbánta az egészet.
Én nekem a tahó világ és a mónika show nem hiányozna.
Menjenek csak, kinek fog hiányozni egy szennycsatorna? Tahó Világ, BK, Maunika és hasonlók nélkül meglennnék.
Így igaz...Zsófinak a legkönnyebb mást hibáztatni. Remélem, a lelke mélyén nagyon is felfogja az igazságot.
Igazad van. Ám a vendég sem százas...lekövérezi és közli vele a felszolgáló, hogy egyen mást. Ő pedig eszik mást és nem vágja a tálcával tarkón a pincért.
Lehet, hogy már nem sokáig beszélgethetünk Mikiről és a többiekről. :(
[link]
Kivonulhat Magyarországról az RTL Klub..
A való életben egy ilyenért rövid úton vágnák ki. A pincérnek az a dolga, hogy kivigye, amit rendelnek tőle, nem pedig, hogy kiselőadást tartson. Ha sört kért sört hozzon. És igen, lehet, hogy autóval jöttek (honnan tudja?), de taxival is hazamehetnek.
A csirkemell kevésbé hízlal mint az oldalas?
Persze ,hogy nem, ezt nem lehet másra fogni. Abbna meg, hogy lefeküdtek Zsófi is ugyanannyira hibás mint Miki, ketten kellettek hozzá.
Na igen, bármit csinál Krisztián az nem tetszik neki, de még be is tart neki ok nélkül, mikor hazudik a leendő barátnőjelöltjének arról ,hogy kavar még több csajjal is. Utána jól ki lett osztva mint két ász a pókertornán, de meg is érdemelte.
Enikőnek semmi sem jó, ha van sapka azért ha nincs sapka azért. De igen jól teszi ha alaktalanra veri Zsoltot.
Igy nem viselkedhet egy felszolgáló. Rá kellett volna hagyni a vendégre, hogy mit kér. Az az üditős szerencsétlenkedése is elég béna volt.
na igen.. másrészt pedig nem mindegy neki? hiszen nem az ő pénzéből fizeti amiket rendelt, azt igyon amit akar , neki a feladata, hogy kivigye.
Azt nem találtátok furcsának, hogy tegnap Enikő a Rózsában azt mondta az oldalast rendelő vendégnek, hogy csak csirkemellet kaphat, mert már elég kövér így is? Aztán a sört kérő férfi almalevet kapott, mondván, hogy aki vezet, az ne igyon alkoholt. Egyébként honnan vette Enikő, hogy autóval van? És ha azzal is jött, lehet, hogy a közelben lakik, és gyalog megy haza. Vagy bármi lehet.
akarom mondani, ha éppen másképpen rá, már üti.
na ez az! neki tök nyolc, hogy miért, de ha másképpen néz rá zsófi,mert üti.
én már rég ott hagytam volna ezt az elmebeteget..
vagyis tojnak ránk az írók.
"Kedvesek".
azt jobb is, mert betiltanák végleg a sorozatot.
így is ezt látni, amik voltak és most ahogy ki néz szerencsétlen, nagyon felzaklatott :(
én szó szerint sírtam és rossz volt.
Úgy megverte Zsófit, hogy kórházba kellett vinni... a száján folyt a vére.. és nagyon fájt a hasa körül is, de a verést nem mutatták..
A facebookon egy morbid viccet csinált valaki Barthából..
Egy kép Barthával, ráírva, hogy a Feleségem egy főnyeremény! meg is ütöm!
De morbid!
További ajánlott fórumok: