Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
No igen. Nem is tudják már a mai fiatalok (és egyre több idősebb sem!), milyen az, hogy csak úgy, minden ellenszolgáltatás nélkül, csak úgy segíteni, mert ott esetleg szükség lenni valami segítésre. De hát változik a világ!
Majd csak eltelnek az évek, és lassan már kihalnak azok az emberek is, akik még emlékeznek az ilyen dolgokra! :)
Csak gondoltam, hogy Claudiával együtt érkeznek majd Olaszországból. :D
(Mert a múltkor szerepelt a kis fiával Zéténnyel egy reggeli műsorban. Minimum bölcsis koráig szeretne vele otthon lenne. Zétény júliusban egy éves. Tehát, már bölcsis lehet. :DD)
végül is oly mindegy,
egyik sincs már,
Köszi, rendes vagy!
Olyan jó, hogy rád mindig lehet számítani. :))
Szerintem is Ádám távozása már régen elfeledett szál, pedig akkor már úgy tűnt, hogy 1-2 rész, és ül a repcsire.
Majd a Berényi kft. felvesz egy igazán ütős építésvezetőt a kis alamuszi helyett, aki majd Szonjához is jó lehet. Olyan valaki kellene, aki őneki is szakmabeli, jobban megértik majd egymást.
csak a tisztán látás kedvéért,
Máté azért nem kért,mert Alex előtte okoskodott,hogy az neki este már nehéz kaja,
ekkor mondta Máté ,hogy ő sem kér,
kérdezte Juli, ,,,mért nem ? hiszen imádod,,,
,,igen,de most nem kérek,,,
Juli mondta Alexnek, hogy amíg ott lakik, a hűtőben mindig talál kaját.
Szó sincs itt semmiféle kicsinyes bosszúról.
Magyarul, ha elég nagynak érezte magát Máté, hogy meghívja oda a régen eltűnt apját, akkor gondoskodjanak a saját vacsorájukról, ahogyan akarnak.
Ja, és még annyit:
- Ádám valószínű "nem megy sehová", mert köntösben volt tegnap! :D De félre a viccet, Ádám és Gigi régen is egy pár volt, most is "jól mennek" egymáshoz, összeillenek!
Nem is értem mit keresett Gigi az apja korú Zsolt ágyában?!! Ha pedig Ádám tényleg kilép a sorozatból, akkor Gigi jöjjön össze Olivérrel és pesztrálhatja Pannát (?), a kislányát. :D
- Elnéztem a bárpultnál szomorkodó Adélt, majd a mellé lépő Leventét! Kedves volt a két tanár együtt! Dobjatok a medvék közé a málnásba, de én el tudnám képzelni Adélt és Leventét párként. :D Gergőnek javasolnám Vandát, szép pár lennének. Balázs úgyis olyan puha "harmat" gyenge.
Neki ott lenne a hamarosan visszaérkező Hanna.:D
Már csak Szonjának kellene találni egy sármos valakit.:D
Most néztem, hogy Miki sem adott rossz tanácsot Attilának: "Engedd el Julit...." és lényege az volt, hogy nézzen körül, keressen más nőt. Én is azt javaslom! :D
Pláne, ahogy Máté is flegmázik vele, aki apjaként állt mellette mindig, bizony nem ezt érdemli.
Az "irodájában" a matracon fekvő, "délutáni ejtőzését" végző Alexről nem is beszélve. És ahogy beletette a bogarat Attila fülébe avval, hogy ő is pihenjen le délután, jót tesz a bőrének, pláne egy kis házasélet után........ Attila úgy elvörösödött a méregtől, hogy átjött a monitoron! :DDDDDDDD
ez meg nagyon flegma lesz,
mondjuk van előtte példa,
Vártam/vártuk Máté cseréjét. És milyen a sors iróniája, lehet, hogy visszasírjuk a régi Mátét?! :D
Nem akarok csalódni! :DD
Alex úgy ossza az észt,mintha neki sok lenne,
úgy csinál mintha ő lenne otthon,
Szegény Máté, eddig mafla volt, most meg pimasz lesz a jelek szerint. Egyik sem tetszik.
Vanda beszólása nekem is tetszett, olyan igazi "Vandás" volt.
Jól döntött Adél, hogy kidobta Áront, de lesz ennek még böjtje! Az baj, hogy a srác úgy ragaszkodik hozzá, mint a menhelyből kivett kutya a gazdájához. És sajnos fel sem fogta, hogy mit követett el. Ahogy a fa mögül leselkedett félelmetes volt. Vajon, milyen bosszún töri a fejét?!
Hiba volt, hogy Gigi a Rózsában keresett munkát. Úgy látszik a MK téren kívül nincs élet. Drukkolnék, hogy jöjjenek össze Ádámmal még egyszer, de ez lehetetlen, mert Ádám karakterének kiírásával okafogyottá vált a dolog.
Julinál fennforgás veszélye áll fent a lakásában. Exférj itt, exférj ott, exférjek újratöltve. Máté meg úgy csüng Alexen, issza minden szavát. De, Vandának volt a legjobb ötlete, Juli szedjen fel valakit, és azt is hozza fel a lakásba. :DDD (Vagy, induljanak el Skóciába és tartsa a frontot a gyerekeivel Alex)
(Nem tetszett, ahogy Máté flegmázott Attilával!!)
rossz vége lesz attól tartok,
nincs tekintettel senkire,és semmire,
képzeld igen,
akkor sincs joga,
nagy tévedésben vagy,ott egyedül Julinak van joga ahhoz,hogy bárkit meghivjon,
Máté gyerek,
ennyi,
Azért ez így nem igaz. Minimum, meg kellett volna kérdeznie Juli, hogy viheti-e.
Szerintem nincs joga meghívni egy kiskorúnak az elvált apát ottlakás céljából, még rövid időre sem ez nem így működik.
első perctől ellenszenves,irigy ,aljas,
szinte tudtam,hogy leselkedik,
ilyenekből lesznek a pszichopata gyilkosok,