Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az Újmáté helyett kérek egy Legújabbmátét!
(Illés Máté karakterét játszó Puha Kristóf helyett Kiss Lénárd jött. Ha lehet a Legújabbmáté már ne "Puha", ne Kiss", hanem "Nagy" legyen, de főleg szimpatikus!:D)
Ilona úgy látszik minden tud! Miért nem lép le?!
(Mert az túl egyszerű lenne, így marad a felesleges emberrablás, időhúzás, zéro feszültség.)
Laci vajon, mit fog alkotni az örökölt telken a nagy rátermettségével?!
ez a Máté nekem se tetszik,
az előző sem igazán,de őt már megszoktuk,
de ez a Máté nagyon málé,
1. Magdi anyus ehhez képest diszkrét volt és nőies.
2. Sokadszorra vetették be az ember-, főleg gyermekrablás lerágott csontját. Az egész arra jó, hogy immár Nagybaba Máté hősként szabadítsa ki Pannit a gazemberek rabságából, ami Zsolt rendőrségi vegzálását okafogyottá teszi. A kitűnő Takács Katalin pedig elhagyja a BK-t a soha viszont nem látásra.
Vanda eszményi intrikus ugyan, de sohasem jutna eszébe a nagyanyja ellen áskálódni, pláne Zsolttal szövetségben.
Ábelnek végre valami nagyon nagy gebaszt kellene művelnie a gyerekfalu építkezésén, mert az Adél elleni gyűlölethadjárata legfeljebb megveretéséhez fog vezetni. Alexszel kapcsolatban nem győzöm ismételni, hogy ennek a link alaknak és egy Julcsához hasonló kispolgári nőnek a házassága még az egykori Novák Laci-Pszichorsi frigynél is irreálisabb. Én viszont remekül szórakozom a szerepben ficánkoló Csikós Pál remek alakításán.
"Szeretem" Bözsi mama tapintatosságát! :(((
(Ahogy rászólt Vili bácsira brrrrr)
Kár volt ez a gyerekrablás,azt hitték izgalmas, de nem, szánalmas!
Pozitívum, talán Ilona napjai megvannak számlálva?!
Kár, hogy Máté nem Olivérhez rohant, hanem Ilona kocsija után tekert.
Na ezt nem kellett volna,gyereket rabolni.
Ez már mindennek a legalja.
Remélem maffiózó mami ezt nem ússza meg.
Addig könyörgött a postán, (még sikerült elsírnia is magát!) hogy megesett rajta a postás kisasszony szíve, és hajlandó volt vissza-állítani a dátum bélyegzőt.
Ez volt Vanda ötlete és Timike örömmel mesélte Vandának utólag.
Szóval Vanda "kezelésbe vette" a sógornőjét?! :DDDDDD
(Vagy még sem sógornők ?! :D )
Alex jelenléte, tanácsai, kinézete, lenyalt haja, fogsora áhhhh. Attila helyében én nem fizettem volna helyette, égjen csak! Pláne miután azt mondta, hogy "mit evett Juli Attilán"?! Rajta mit evett Juli "minimum háromszor??!!":D
Ábel ijesztő volt megjelenésével! Persze ilyenkor üres az udvar?! Bözsi mama miért nem most sepreget?!:D Megdöbbentett amit-, és ahogy szólt Adélhoz!)
Mikor megy világgá végleg?! :D
Megvan az " intrikus trió "! Zsolt - Clau - Vanda! :D
(Túúúdom, hogy Gergő lesz a harmadik!)
Ha jól emlékszem, minden vagyonát a kft-be rakta és pont akkor, amikor éppen csőd szélén álltak a rossz talajvizsgálati szakvélemény miatt.
Mert hogy a férjére rászállt a hatóság, zár alá helyezték az összes vagyonát, ezért mentette a sajátját, és Mikinek, ill. a kft-nek ez pont jókor jött.
Szerintem Juli/Nóra fog neki szólni, hogy jöjjön már, mégse egy fiatal "tejfölös-szájú" kezelje a nagy vagyont.
"amikor újra visszajön újra ő lesz a cég vezetője."
Na ilyet tuti nem mondott, sőt arról se volt szó, hogy mekkora részesedést igényel a cégből, túl hamar rohant vissza... Viszont nagyon sanszos, hogy ha megjön, ezzel fogja kezdeni...
Claudia nagyjából utolsó jelenete volt, mielőtt visszament, azt mondta, elintézni a dolgait és amikor újra visszajön újra ő lesz a cég vezetője.
Ez esetben reméljük, izgalmas és jó estéink lesznek.