Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem sem lesz semmi extra Miki beszédében. Elmondja h szereti új életet kezd blabla...
Egyszer amikor Zsófi azt mondta neki h nem lehet a felesége, akkor is azt lehetett hinni h mindent elmond, aztán persze az aznapi résznek vége lett és izgulhattunk egy hétvégét, mire kiderült h mégsem mondja el az igazat hanem más okot talált ki.
Most is ugyanez lesz. Mostanában meg az lett a módi a BK-ban h izgalmasnak tűnő fordulatot nagyon bénán fejeznek be, tovább húzva a sztorit és tovább táncolva ezzel a nézők idegein...
És egyet kell értsek azzal a témával is amit Juli mondott. Eddig ki volt akadva h nem éri telefonon Alexet meg Vandát merthogy minden perc számít, most meg úgy dönt hogy minimum 9 hónapig (ha nem több idő lenne) is ráérnek...
már nem lesz annyira, ha lebuknak zsolték :)
egyik ismerősöm mondta erről a kapcsolatról, hogy ez amolyan fellángolás inkább. fiatalabb tyúk, aki odáig van mikiért, most ment tönkre mikinek a nórával való kapcsolata, ismét csak pár évre, míg újra össze nem jönnek.
ebből is hamar ki fog szeretni.
ebben viszont igaza is volt...
Ja erről jut eszembe tegnap láttuk a tacskóban az R.Kárpátit :)
Igaz,régebben még gyakrabban láttuk,mert kerületi lakos volt és ugyanoda jártak a gyerekei suliba ahová az enyémek.Most nem tudom hol laknak,de lehet maradtak a kerületben :)
pedig oly szerelmes,h megtenné.
akár az őt alakító színész az új nőbe...exneje meg tök jól lefogyott
az csak egy álom, vágy amit mutattak.
nem fog az bekövetkezni.legalábbis, egy ideig... :(
pontosan,ha lesz lagzi,ha nem,boldogok
nórika megcsak főjjön a levében,,évekig elhajtotta mikit,minden lelkiismeret nélkül hozzáment volna attishoz
na ez az!!! én is pont ezt akartam írni...
újságban kijelentő mondatként szerepel, vagyis határozott igen :) de a tartalomban (neten) kérdőként, hogy "vajon" meghiúsul-e? azért nem mindegy... :)
én a kijelentőnek örülnék :P
Nem véletlenül találták ki a mondatvégi írásjeleket.
A mi újságunkban kijelentő mondatként szerepel, míg az interneten kérdőmondatként.
Meghiúsul Miki és Zsófi esküvője.
Meghiúsul Miki és Zsófi esküvője?