Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
úgysem fogja megvenni...
miki majd eladja nekik, ők meg nyögik a hitelkamatokat a barátság jegyében...
hülyeség ez az egész
Jóccakát!
Jön a CIS
Igaz hogy kisbolt nem volt a környéken, de lakos, vevő sem
Vajh miért adják el a "jó helyen levő" boltocskát?
Gyere ide szivem a Bazsarózsa utcába
Az hosszabb mint a Nagykőrút
Szerintem eredeti római kori Amor szobrocska
Annyira nem csórók hogy műanyagot rakjanak be
semmi baj, senkit nem zavar
Kicsit megcsavarhatták volna ezt a szobor-ügyet, olyan ötlettelenül oldották meg
AZ meg újfent életszerűtlen, hogy ott tartják a milliós szobrot a kanapé mellett, nagyeszű Alíz lábánál
Nos hát ennyire kreastívaka forgik ! Egy állítólag nagyon értékes szobor, amiből "millimosok" lehetnek, a lábuknál, nem teszik vissza a dobozba , hogy óvják .... annyira kis agyúak, semmi kreativitás nincs ezekban az írókban, hogy az már FÁJDALMAS !!!!
Igen szegéyn Alíz már az örök két ballábas. -kezes lesz, nem mondom, hogy nin cs ilyen - egy kicsit én is - de nem ennyire !
Amúgy meg Alíz egy komodottan szép nő - szerintem szebb , min t Zsófi, pedig ő itt a szépségfavorit, csak hát nem egyformán "csomagolják" őket :-)
Remélem Zsófit az őj tréner még jobban átveri, buta tyúk és még Alízra mondjuk, hogy az !
Visszavette utána Tóbiás, mert Bözsi mama a lelkére beszélt.
Ez a visszaragasztós jelenet mehetett volna magasabb korhatár besorolással :D Amúgy annyira lehetett tudni, hogy ez a lüke nő eltöri, de hogy kasztrálja :P Amúgy meg hova akar fogyni? Inkább ráférne még pár kiló simán.
Hát én se, sajnos...:-(
Pedig ez a rózsaszín-fekete darab tuti jó. Szép számmal el lehetne belőle adni...:-)
Izé néni már nem emlékezett hogy néz ki pontosan egy bögyörő?
És miért nem pillanatragasztó?