Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Másik vicc:
Tetoválószalonba bemegy a faszi és egy Ferrarit tetováltat a farkára. A tetkó elkészül a tetoválómester elégedett is vele:
- Uram, van egy jó ötletem, mit szólna ha bejönne a barátnője is, tetoválnék egy garázsajtót a puncija köré, így ha hazaér a kocsival, lesz hová beállni.
- Na, de kérem én b_zi vagyok!
- Ja az más ,akkor esetleg egy traktort a heréire?
- Azt meg minek?
- Ha elakad a sz_rban a Ferrarival, legyen, ami kihúzza.
Hagyjuk az arab országokat most, sokmindent nem tehetnél meg ott amitt heteróként
Ha nézzük a történelmet , egykor úr-jobbágy nem egyenlő ember volt
A századelőn a nőknek nem volt ennyi joga mint mos, megindúlt a "harc" a szavazati jogukért, szüfrazsettek
Olvassál róla, az első időkben bizony keményen felléptek ellenük.
Mindig volt egy kisebbség a történelemben akiket elnyomott a többség
Voltak négerek, fehérek, zsidók, bevándorlók, koreaiak, kínaiak stb.
Most minden mások mellett a homók vanank keményen betámadva
Ha azt mondod hogy nyugodtan mászkálhat két férfi átölelve egymást az utcán, akkor nem a való világban élsz.
Erről eszembe jutott a vicc, amikor a székely bácsi kivándorolni készül. Kérdik tőle: - Ugyan, Józsi bátyám, miért akar máshová menni? - Hát mert van ez a homoszexualitás...régen tiltották. Most engedélyezik. Én ugyan nem várom meg, amig kötelező lesz!
:DD
Ugyanmár, a kutyát nem érdekli ha kézen fogva mennek a buzzancsok az utcán, de ami a pride-on van az már tényleg undorító, "színes ruhákban vonagló gusztustalan férgek" ugyebár, meg mikor nyílt színen rejszol a kamionon papi ruhában rózsaszín bibliára, nem csak a mélyen vallásosakat háborítja fel jogosan. Próbálná ezt meg egy arab országban a Koránnal.
A kutyát nem érdekelné az sem ha végigvonulnak utcai ruhában hétköznapi öltözékben, és nem farkat lóbálva, nyílt színen kefélve. Minden másra meg ott vannak a b_zibárok, ahol ez elfogadott.
De egyébknétm inek kéne reklámozni, hogyk i mit csinál a hálószobában? mindenkinek magánügye. Ennyi erővel lehetne szőrös p_nák büszkeség napja felvonulás is, mert valaki meg azt szereti, vagy akár fenyőfákat análisan kedvelők felvonulás napja is. A hálószobában azt csinál, amit akar mindenki, ha az jó neki ,tegye, de a perverzióját ne vigye az utcára, nem oda való.
"Engem nem zavar, legalább több nő marad nekem. :"
Így igaz, tőlem lehet tiltott is meg engedélyezett is ,nem érdekel. Csak kötelező ne legyen.
Mi baja lenne? Van egy anyja meg egy apja, kiskorban meg egyébként sem szokás az ,hogy nézi agyerek mit művelnek az ágyban alváson kívül. Később már úgyis felfogja ésszel.
Még csak nem is az van, mint mikor homokos pár fogad örökbe gyereket, és meg kell magyarázni neki miért van két apja.
Nem éppen úgy van bemutatva, Tóbiás éppen elmondta Zsófinak hogy nála ez nem megy
Mindez csak az embereken , rajtunk múlik.
De ameddig a hatalom is hergeli a heterókat,
mi várható a csürhétöl akinek jó szórakozás a Pride-on b*kat verni.
"há mit mutogattyák magukat"
Ha meg két férfi kézenfogva menne az utcán, ugyanúgy nekitámadnának.
Ugyanakkor meg kéjjel nézik a leszbi filmeket és közéjük képzelik magukat, ami megintcsak nem úgy megy a valódi leszbikusoknál.
Miért érdekes sokaknak hogy egy férfi férfival érzi jól magát?
Pontosan ezért kell párszor, sokszor erröl nyilvánosan is beszélni
Engem nem zavar, legalább több nő marad nekem. :)
Most már annyira hangsúlyozzák ezt a gyerekvállalás-ügyet, hogy csak lesz belőle valaki.
3 lehetőség van:
1. Lombikbébi
2. Tóbiásnak eccer az életben sikerül.
3. Majdnem mint a 2. pont, de rákap az ízére, avagy "lehűl".
én sem értem igazán, ezt a dolgot miért kellett megpiszkálniuk a BK-ben....ez annyirta mély és megosztó társadalmi probléma, mint a melegek házassága és gyerekvállalása... csak itt csak az egyik fél meleg, de számomra ez így még furább
egyébként a gyerekek elég elfogadók, sokkal inkább, mint a felnőttek. Ha értelmes közegben nevelkednek, szerintem pont olyan tetrmészetességgel élik meg ezt a dolgot, mint az örökbefogadott gyerekek, akik első perctől kezdve úgy vannak nevelve/tájékoztatva, hogy tudják, a szülők nem az édes szüleik
A gyerekeknek sok mindennel meg kell küzdeniük, pl. ha szeplősek, kövérek, csámpásak, szemüvegesek... Ezek ugyanolyan mélyen tudják érinteni őket, mint ha kiderül, hogy nem a vérszerinti szülők nevelik.
Szóval szerintem egy gyereket igen jól mfel lehet vértezni ilyenek ellen, ha felkészült és intelligens szülei (érzelmi intelligenciáról beszélek) vannak