Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az van bőven. De ha kikapcsolták a villanyt, hát befizeti, anyucinak nem hiszem, hogy lesz ellenvetése, ha azt mondja, szerezte, vagy mittomén, visszakapta...
Megnéztem én is, most már nem maradt ki semmi.
Múltkor a saját pénzét adta neki vissza Luca. Most a sajátját pakolta ki, vagyis inkább abból valamennyit, és elvitte. Mondta Lucus.
Igen... de nem hiszem, hogy az egész volt az.
Persze, az is életszerűtlen, hogy otthon van ez a pénz. Nyilván átutalással kaptáék, mi a fenének vették ki? Berakták a párnacihába kamatozni?
AMit most elvitt, az Luca pénze, amit a kutyabizniszből kapott
Amikor sírt a kanapén, akkor azt mondta anyjának, hogy az apja elvitte a pénzt, amit kirakott elé az aszatlra
Ha odaadta Luca a pénzt az apjának, mert ugye nem tudjuk, ha Alíz okos anyuka lenne, egy-két fickóval odamenne apukához és felfedné az egész múltat új anyuka előtt és pénzt visszakövetelné, hisz a főnöke pénzbehajtó ! Új anyukának mint mond apuka, honnana pénz és az etikailag hogyan fogadná ezt el? Sok itt azért a kérdőjel, amit nem hiszem, hogy a forgköny írók annyira átrágtak
Mennyire életszerű ez, hogy ennyi pénzt otthon tartanak, még ha a Lucáé is, nem igazán neki kellene erről döntenie, hogy kinek adja oda, mert erősen befolyásolható ........
Szerintem a pénzt már a múltkor elvitte az apuka, most Luca mutatta neki , hogy a pénz kell vagy ő de , hogy elvitte volna az korántsem biztos.....csak annyi, hogy a pénz ami hajtja ....nekem igy jött le ....ma reggel is néztem de nem látom másként.....
"Luca extra jó fej, még én sem érdemlem meg!"
Aliz néha eléggé beletrafál.
De most tényleg ezzel a majomfejűvel jött össze az Aliz anno? Brrr.
Na de tulajdonképp hogy gondolta ezt?
Lehet amúgy, hogy nekem kimaradt egy jelenet. Azt láttuk, amikor apuci elvitte a lét?
mert én azt láttam, amikor kiterítette Luca a pénzt, mint egy kártyapaklit, és mondta, szeretné tudni, hogy a pénze érdekli vagy ő.
Másik jelenet: Luca sír a kanapén, és meséli a sztorit Aliznak.
Közben láttunk vmit?
Mert én ebből nem egészen tudom kihámozni, elvégre nem azt mondta, hogy elviheti a pénzt... szóval így még akár lopás is lehet...
Elég hülye ötlet volt, másképp is megoldhatta volna!
Ha ezek után neked Luca a buta, akkor hagyjuk is.
Inkább tisztább, én így mondanám.
Lucácska drága most butább volt, mint az anyja.
Nem véletlenül van a mondás, hogy: "könnyen jött pénz könnyen megy.
Áhh, minden erkölcsi gátlás lehullott róla... vagy nem is volt. Remélem, többet nem látjuk.
vagy legalább ígérte volna meg, hogy megadja.
Persze, hogy az. Na de lehet, nem akar/nem mer belebonyolódni. Áhh...
Nem zárja ki, csak egyrészt ugye fél a családjától, másrészt úgy nem érdekli... sztem az még hagyján, hihető, hogy próbál a pénzből hasznos húzni, a BK-ban már párszor elsütötték ezt (Tóni, vagy ki volt az?? anyja ,meg Hannáé is...)
De ez, hogy a 12 éves lánya előtt nem ég le a pofájáról a bőr, ha ezt csinálja... atyaég.
nekem az jutott eszembe, h ez a pasi ostoba. még , ha csak a pénz miatt is közeledett, ha most nem cseszi el, és Luca bizalmába férkőzik, sokkal több pénzhez juthatott volna...
szerintem ilyen ember a valóságban nincs. A pénz kizárja, hogy Lucával emberi kapcsolatban maradjon?
Jesszus, és volt pofája elvinni??? Ezek után, még ha a pénz miatt csináltam volna, akkor se lett volna arcom, hanem csendben elkotródtam volna...
Különben mennyi pénz volt az? Eléggé durva...
na majd Rudi lekezeli apukát!
Nem csak hozzá képest. Luca szuper kislány.
Luca teljesen felnőtt csaj Timikéhez képest
Nem azért mondom ,de ez baromi jól áll neki. :DDDD
Ohh, hát deeee! Juhééé, akkor nem is offoltam.. akkorát. :DDDD
Az egyik "német lovag" ő az Alföldi-verzióban.
Állj. Ez nem a Tóbi pajtás???
az egy nagyon béna verzió volt. igaz, Alföldiért se voltam oda sose.
Köszi!
Most hirtelen felindulásból nézem a legutóbbi verziót. Stohl Buci irtó röhejes Koppánynak. Nemhogy István eszi meg reggelire, de még a csajokkal se bír.:D
További ajánlott fórumok: