Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A jard tudja, hogy a fickónak van priusza és nem kis értékű bolti lopás miatt.
Úgy tűnt, lehiggadt és pénzkereső tevékenységbe kezdett, nem tartatta el magát az anyjával + a mostohaapjával.
Megelőztél. :ODDD
Azt nem tudjuk, keres-e pénzt Undorka királykisasszony a divatblogjával. És most felvettpék abba a hiperszuper-csilivili tanodába?
Mondjuk ezért nem is tudom, mit kapna a támadó.
Mert Peti miatt nem hívták ki a rendőröket rá, vagy nem?
A támadó, aki közveszélyes bűnöző, szabadon flangál. (Teccenek még emlékezni Kalamár jelmondatára a BK és a mindennapi valósággal kapcsolatban?)
Uhh, ez eléggé érdekes...
Azt hittem, csak simán kap egy értesítést arról, hogy meghalt.
Illetve ennek semmi nem mond ellent, vagyis így is lesz, és utána kezdenek el nyomozgatni, mert lett egy gyereke Mikitől? Atyaég, már szinte hiányzott még egy semmiből előkerült gyerek... (nem)
De Valtert hagyjuk már békén, épp elég borzasztó volt, annyira cukik voltak Claudiával. :((
És Ádám hogyan hangsúlyozza ezt _túlzottan_?
Egyáltalán, mi a túlzott hangsúlyozás, ki dönti el?
Vissza kellene néznem, milyen volt Hanna, amikor belekerült a BK-ba. Nem mondanám, hogy teljesen szétment volna.
Az RTL Klub főoldalán a TV Műsor résznél hetekkel előre mindig megvan.
"A héten történik: Róbert annyira belelovalja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?"
Önmaga vonzó lényét, szépségét túlzottan hangsúlyozó férfi.
Miért, most nem pont azt csinálja? Csak nem brahiból, hanem dühből. És nem saját magát veszélyezteti, hanem másokat.
Feltehetően a jelenlegi srác tényleg a legalkalmasabb volt a szereplésre jelentkezők közül. Más egyéniség, Peti pedig szép lassan átalakult. Annyi mondjuk feltétlenül a karakter mint olyan javára írható, hogy benőtt a feje lágya (bűnözés fogalmát kimerítő, életveszélyes "csínyek").
Ettől függetlenül a szereptípusok minden műfajban hasonlók.
Ő tényleg vonzóbb, volt valami megfoghatatlanul csibészes az egyéniségében.
Francba. Azzal még nem találkoztam, tudsz adni linket?
A következő heti tartalomban konkrétan le van írva, hogy őt találta el Alíz...
Na de várjatok. Ezeket már rég felvették. Akkor lehet, hogy Károly balesetétől függetlenül lőtték le Zsoltot??
Na bakker, akkor tényleg. :'((
Én is ettől félek. De hát csak nem... Károlynak másfajta sérülése van, remélem, nem így próbálják szinkronizálni...
ebben én nem vagyok olyan biztos, de vannak itt a fórumon okosabb "kollégák", majd kiderül
E L Ő Z E T E S 08.17-08.21
Az események után Aliz eltűnik.
Rudi ugyan tudja, hogy ki a tettes, de Krisztiánnal elhiteti, hogy Fasirt és Nikol a felelősök.
Gizella kártyajóslásba kezd.
Hanna komoly döntés előtt áll.
Attila elmeséli Julinak, hogy mi volt az apja súlyos kérése.
akkor az ügyésznek, az üygvéd nem beszélhet az ellenfélel csak a tárgyláson tehet fel kérdéseket ha akar és engedélyezi a bíró
izgalmas az új előzetes :)
Azt hiszem, Alíz hamarosan elmegy....
Magyarországon nincs is esküdtszék
a divatblogjához készít videókat a szobájában :)
épppen ezért kellene Hannával beszélnie
További ajánlott fórumok: