Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát persze, korábban én is beszéltem már erről. Bizony, Balázska abban a lakásban fűzte Hannácskát, amit Ádika bérel. Ezért is kezdett Hanna lakást keresni, amikor felmerült, hogy Balázs komoly kapcsolatban gondolkodik. Talán önmagában a megcsalást még nem tartotta volna kínosnak, de azt már igen, hogy mindez ott történik, ahol ő is szívességből lakik.
Aprópénz? Én 500 ezer euróra emlékszem. Az már egész szép kis magánvagyon, több mint 150 millió forint.
Amúgy Ludwig négyszemközt konkrétan neki is szegezte a kérdést Robinak, hogy hol van az a pénz, Robi pedig kitérő választ adott, ha jól emlékszem. Ha Áginál van a pénz - tehát családon belül - akkor nem terelt volna, azért sem vagyok biztos benne, hogy kinél lehet.
ezt Noirettnek válaszoltam.
Nemcsak hogy Ádámmal jár, hanem nála is lakik. Tényleg, Balázs Á. lakására járt udvarolni ?
Szerintem kizárólag azért került sor erre az óvatlan csókra (mármint a sztori szempontjából), hogy Peti meglássa őket. Nagyon kiváncsi leszek, hogy immár józanon beszámol-e róla Ádámnak.
Én még ott tartok, hogy Áginál, mert anno Robi "nagylelkűen" lemondott róla Ági javára, mert úgymond Nórát választotta a pénz helyett. Mindezt azután, hogy egy tasakba csomagolva rejtegette egy komód hátuljára ragasztva, miután lenyúlta Mikitől. Nem mindenre emlékszem már pontosan, de valami ilyesmi történt. Azóta elvesztettem a fonalat a pénz sorsát illetően.
Ez nekem is feltűnt, hiszen "hivatalosan" Hanna még Ádámmal jár.
Bárki megláthatja őket, főleg Gizi a kisbolt ablakából, aki ugye egyrészt pletykás, másrészt Ádám rokona.
Az udvar közepén csókolóznak. Anyááám.
Az csak valami aprópénz volt, ha jól emlékszem
Ludwig meg 300ezer €-t ad kölcsön könnyedén
Mikinél talán,mert ha jól emlékszem úgy indultak el a legénybucsura,hogy Robinak égett a tarkója,hogy Miki,Balázs által lenyúlta.
Unalmas már ez a Peti-Bazsi-Hanna vonal
Hannának jobban állt a gördeszka
Ludwig vonal kezd jó lenni
Hol van most az a pármillió € ami Miki-Ági-Robin keresztül ment. Nem emlékszem kinél landolt
??
Akkor béreljen egyet.
De így, teli tárcával "csövezni"...hááát...
Persze. De Balázsnak tegnap annyit mondott, hogy azért nem akar venni, mert így többet is kipróbálhat
A BK-ban még mindig nyár van?
lovat is így hívnak,de legalább kanca
Az írók ezt hajlamosak elfelejteni.:-P
Akkor simán vehetne magának egy lakást.
De szerencsétlennek hiába van akkor pénze,ha nem használja :D
Hogy lehet Babának keresztelni a sztriptízbárt???:-P
Hu tényleg,de akkor jól emlékeztem,hogy az anyja elvitte a pénzt.eszembe is jutott,hogy az anyja nyitja a bőrőndöt és ruhák vannak benne :D
Amúgy mi lett a pénzzel,visszaadta a Miki?
Rosszul emlékszl..
Egy üres bőrönddel ment el, a reptéren vette észre, hogy miki átverte
Nem!!
Miki átverte és egy fillért se lopott végül Hannától
Ennyire nem lehet szemét valaki, mint Ludwig&Ági...gyomorforgatóak...
Persze,az erődben üldözték őket,és Miki mentette meg a Klaudiát és a Hannát,utána mikor megmenekültek eltünt az anyja a pénzzel külföldre.
Biztos?
Itt már többen írták, hogy jócskán van pénze...
Az anyja anno lenyúlta,lelépett az örökséggel.
De könyörgöm, csak egy sorozatszereplő!:-P
Ludwig&Ági nagyon ocsmányak...szegény Brigitta...:-(
További ajánlott fórumok: