Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Dehogynem! A múltkori részben, amikor Petivel megbeszélték a találkozót: Peti randit remélt, pedig Olívia csak "hivatalos elbeszélgetést" kanyarított belőle.
Aztán valaki elárulta Olíviának, hogy Peti randit remélt, így most ő ment be a kávézóba, hogy talán-talán "véletlenül" összefut Petivel... hát most ennél nagyobb fogást talált...
Hát igen...
Másrészt megfordult a fejemben, hogy miután kiderült, hogy a múltkor Peti azt hitte, hogy randizni fognak, most ő gondolta úgy, hogy majd csak összetalálkozik vele, és "lehet még ebből esetleg valami" gondolattal ment be egy kávéra...
Szép kis románc lehetett volna kettejük között, csak az a fránya gyertyatartó ne került volna elő... :)))
Igen ez idegesítő volt.... néha nagyon kevés esze van, Olivia békésen ivott volna 1 valamit , meg beszélget azt kész, mert ő már a kávézóba nem nyomozni ment, csak inni valamit szerintem.
(ugye anno szabi csaja volt ergó ismerős helyre jár vissza sokakat ismer stb)
Jelentkezzen már az a kedves Fórumtárs, akinek bármikor is elrontottam az "élvezeti értékét" azzal, hogy betettem az előzetest!
:)
Én eddig azt hittem, hogy Alíznál "szőkébb" nő ebben a sorozatban nincs. De hát Juli, amilyen hülye volt, amikor a táskát el akarta szedni ettől a kétes kinézetű alaktól.
Tudta hogy ott a nyomozócsaj mellettük, és ha ott kezd el huzakodni a "becsületes megtalálóval"...
minthogy csendben mondta volna neki, hogy jöjjön fel és "majd a lakásban elrendeznek mindent", akkor a hapi sem kiabálja ki, hogy egy értékes gyertyatartó van a táskában...
Juli is pucolhatott volna élete során több tyúkot, hogy egy kis észt gyűjtött volna magának!
Most írtam, hogy belegondoltam,és ezentúl kiírom elé, hogy ELŐZETES.
Ez megelégedésedre szolgál? :)
Én mindig elolvasom, és örülök, hogy kirakod :)
Aki pedig nem akarja tudni, az átgörgeti. Ennyire egyszerű!
A Kedvedért ezentúl odaírom öles betűkkel, hogy ELŐZETES :)
Ugyanis oylanok is vannak, akik szeretik elolvasni :)
Eg napot tán ráért volna, de akkor is elég ha papirba csomagolja és a hid alatt dobja a vízbe, nem ott ahol csinálta
Csak miért kellet éppen akkor Nórát a hídra?
Lehet most lesz jelentősége hogy látta őket?