Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
köszi szépen!
Az a rész nincs meg amikor először összejöttek egymással? Pont azt a részt nem tudtam felvenni:(
valami elérhetőséget is megtudnál adni, hogy honnan lehet részeket letölteni?
köszi:)
Ja, de nekem nem ez jött le rögtön. Az eddigi gesztusaiból, meg ahogyan a múltkor kidobta, inkább arra következtettem, hogy nincs annyira oda azért a nyomulós csajért. És a tegnapi könyörgés után is olyan furcsán nézett. Most meg azt mondja, régen érzett már így?! Ez olyan ellentétes nekem.
na, kinek van meg a csók?
Teljesen igazad van. Marha jó részek voltak :)
A csóknál én is rendesen rátapadtam a képernyőre. :)))
Én mondjuk Vanda helyébe előbb kopogtam volna a hálószobaajtón!
A szerelem hevébe is hallaniuk kellett volna a hangját!
Jó hogy Alex mindjárt kapcsolt Kalaudiával kapcsolatban. Remélem rendesen "leszedi a fejét" !
De édesek voltak a csóknál:))
A vetkőzős jelenetbe egyenest belepirultam. Tudtam, hogy Alex egyszer ledobja azt az inget, na!:DD
noob.hu/07/0219/BK.jpg
képek!
Sziasztok!
Hát tényleg annyi minden történt! Remélem, hogy nem gyűlölködés fogja Őket kísérni.
Szegény Alex!!! Annyira sajnálom, hogy minden összejött neki.
Viszont az tetszett, hogy újra összejöttek. És láttátok? Nem egyszerű puszi volt, hanem egy igazi, valódi nyelves csók! :)
Ezt a csókot kicsit furcsállottam is a színészek részéről. Fruzsi állítólag nagyon zavarban volt az első ágyjelenetnél, a csókjaik sem voltak soha igaziak (jól megfigyeltem! :) Csak egyszerű puszi. És most??? Totál élesbe ment! Nem semmi! Pali tudhat valamit, ha Fruzsi ennyire levetkőzte a gátlásait:)
Ez marha jó rész volt (már bocsi a kifejezésért!)
Na ezek legalább tartalmas részek voltak. Márhogy a megszokotthoz képest.
Orsi tényleg jó fej, meg Noémi is az volt, bár érdekes módon Alexet védte.
A csók, meg a vetkőzős jelenet számomra szokatlan volt.
Apropó: ha valakinek megvan, feltölthetné.
Mármint nem szó szerint nem volt semmi, hanem ellenkezőleg
nagy balhé volt!
Rajta :((
nem volt semmi:(
Hát lányok hirtelen annyi minden történt, alig bírom követni az eseményeket. Most már tuti biztos hogy kölcsönösen szeretik egymást.:))
Orsit nagyon bírom, nagyon jó fej.