Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok,
Én mostanában nem voltam, mert suliba járok munka mellett és eléggé lefáraszt.
Amikor van időm elmegyek kirándulgatni az erdőben. Szeretem a kincskeresőst játszani, (geocaching) akit érdekel olvashat egy másik topic-ban.
Én is próbáltam itt barátkozni és megadtam a skype címemet is, de valahogy mindig eltünnek az emberek. :-(
Sziasztok!
Nem keres vki albérletet? :)
Kis cseles.
Nekem holnap kezdődik a böjt, ez azt jelenti, hogy a pénteki hús mellett lemondok az esti nasikról is. tegnap ezért KFCben, ma Mekiben vettem vacsit :S Nehéz lesz, az este nálam a falós időszak. Ezen kívül szeretném a sütiadagom is csökkenteni, de napközben azért belefér :)
Jaj, nem úgy értettem, teeeee! :)
Van az úgy, hogy az embernek egyszerűen nincs kedve semmihez. Pláne ha amúgy egyedül vagy otthon. Akkor tényleg tök fölösleges bármivel is strapálnod magad :)
Szia Töki, itt vagy még?
Én elég pipa vagyok, múlt héten takarítottam, hát nem látszik a lakáson! Az egy dolog, hogy porszívózni és felmosni kéne (mocsok idő, ugye), ez alap, de pl a tűzhelyre egy fél flakon zsíroldó kéne, pedig csütörtökön mostam le. Mit mondjak? - azóta én egyszer sem használtam.
hello, felértem Bp-re :)
eredin, szerintem mi már megbeszéltük, hogy milyen zenét és helyeket szeretünk.
Különben nekem ugyanúgy jó a romkocsma is mint a bulihely. :)
Sziasztok!
Hogy vagytok ezen a csodás hétfői napon? Nincs is jobb ilyenkor, mint munkával és kedves ügyfelekkel tölteni a napot. :)
Remélem jól vagytok! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Bocsánat, napokig nem voltam gépnél.
Én is megyek, ha gondoljátok, bár nekem még mindig a hétköznap a preferált! (bár ezen a héten akár a péntek is jó)
:P majd ha Armin Van Buuren,vagy Tiesto koncertek lesznek,akkor majd szóljatok :D magyaro(c)k kilőve nálam teljesen.. nem az én stílusom :(
Van itt még olyan,aki szereti a modern tánczenét,a trance-t, a progresszív zenécskéket? Ja és persze drog nélkül :)
Amúgy benne lennék a taliban,csak ha nem valami rémes lepusztult kocsmába kell menni :S
hát, hazaértünk. :)
azt hiszem, ennek a topicnak sajna sikerült behalni három hét alatt sajnos :S
ha valakinek mégis télleg van kedve élőben összefutni, vagy elmenni valahová, (kávézás, buli, koncert, bármi)írjon, néha úgyis benézek a dominók miatt.
Héris, még utánanézek melyik az az együttes :)
további szép hétvégét mindenkinek :)
jó reggelt, én is itthon. Még nem kezdtük el szervezni, vagyis eddig mindig megbuktak a próbálkozások .
nekem a jövő héten mindig jó eddig hat után.
Sziasztok!
Bejelentkezem. :) Itthon vagyok, sikerült a meglepetés, nagyon örültek nekem a szüleim és az öcsém. :) Jó itthon. :)
Nekem a jövőhetem a következőképpen alakul: hétfőn 19-ig vagyok, aztán keddtől-csütörtökig 22-ig, péntek-szombat szabad. Viszont pénteken lesz egy koncert a Menta Teraszon, Média Kontroll a nevük, szívesen megnézném őket. Esetleg keressetek rá, nekem tetszenek. :)
Hurra!
Mar jo volna, mert nagyon nem jo mar ez a cidri. Ki akarok mar menni.
Eddig is osszefuthattunk volna szerintem. :) Szoval elkezdtetek mar szervezni? :D
hú, de eltűntetek:)
azt hallottam a rádióban, hogy jövő hét szerdától már kezdődik a felmelegedés :)
majd akkor összefuthatnánk, a jobb időben.
végülis csak kb. 5 ember programját kell összehangolni. (Héris, Marjann, eredin, tökvirág, én - vkit esetleg kihagytam?)
na mit szóltok?
keresünk egy jövő heti időpontot?:)