Barátnőket keresek Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok,
27 éves budapesti lány (2 hét múlva asszony :)) vagyok barátnő(ke)t keresek kortól függetlenül.
Ha van kedvetek írjatok. üdv, Mindenkinek.
Jó reggelt kívánok!
Még mindig keresnék barátnőket :)
Esetleg valaki? Jelentkező? :)
Szió Suga.r!
Neked sikerült már barátnőt találni? :)
Sziasztok!
Én is keresnék barátnőt, budapesti vagyok, 25éves, szeretek kinn lenni a szabadban, sétálni, vásárolgatni :)
Sziasztok, üdvözlök Mindenkit!
Én 32 éves vagyok és III ker-i, közös szabadidős programok eltöltéséhez keresek barátnőket. Írjatok! :)
Szia a XI-ben merre laksz?
Én szeretnék úszni járni, a Kondorosi Uszi (Nyéki Imre) közel van hozzád?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, szeretnék barátnőkre találni,sajnos az életből nem sikerült. Bpen a 11. kerületben lakom,34 éves vagyok, itt a nyár jó lenne kimozdulni ide-oda:)
Sziasztok!
Én is barátnőket keresek Budapestről. 24 éves vidám, társasági ember vagyok. Olyanokkal szeretnék megismerkedni, akik valóban találkozni is szeretnének, nem csak internetes kapcsolatot:)
Nyugodtan írjatok üzit! :)
Sziasztok, Ki mivel foglalkozik és hol laktok?
Én Budán lakom a XI. ben
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon szép napot kívánok nektek! Nálunk elég borús az idő, de hát ezt már megszokhattuk! :-)
Írjatok.
A pozitív gondolkodás megvan, csak amikor tudod, hogy valakivel a különbség ég és föld vagy...nagyon ritkán találkozok olyan emberrel, akire azt mondanám, na ő az... ritka,mint a fehér holló. Életem párját is nehezen találtam, de "tökéletes"
Én azt keresem, aki hasonló...na ez a nehéz.
A gondolkodás menete a hiba. Minden a fejben dől el.
Sokat számít a pozitív gondolkodás.
Sziasztok!
Van itt még valaki, aki barátnőt keres rajtam kívül?
Írjatok!
Szép délutánt!
Sziasztok!
23 éves vagyok, felnőtt gondolkodású barátnőket keresek. Aki annak tartja magát az írjon :)
Szia,
Én is hasonló cipőben járok, 25 éves vagyok, ha gondolod ismerkedhetünk:)
Rám férne újra az edzés, mert beteg vagyok.
Én a 11. kerben lakom te merre szeretnél edzeni?
Halihó!
Budapest 23 éves lány vagyok, 3 éve költöztem fel Debrecenből Budapestre, és minden ismerősömet és barátomat, otthagytam. Már csak pár emberrel tartom a kapcsolatot. Életvidám voltam- de lennék még:D, mindig a hülyeségen járt az eszem, szeretek bulizni, és imádok társaságban lenni, de itt ezt nem tudtam elérni. Ezért keresek lányokat fiúkat akinek lenne kedve akár egy közös edzéshez futáshoz, bulihoz, vagy csak egy jó sétához beszélgetéshez.. Mindenben benne vagyok, egy a lényeg társaság és vidámság legyen :) mindenbea@gmail.com