Barátkozás, kiránduló-utazótársak keresése, kutyabarátok, vagy csak beszélgetés (beszélgetés)
A kettő nem zárja ki egymást.
Találkozni bárhol és bármikor lehet ha mind a két fél szeretné.
Félelmetes hogy azt érzem, akivel szeretnénk megismerkedni törvényszerű hogy az ország másik végében lakjon. Miért nem tud a közelünkben ennyire szimpatikus lenni valaki?
Hányszor jártam már így.
Nem baj. :) Attól még beszélgethetünk ha van kedved. :)
Voltam nyaralni régebben Heves városban, nagyon tetszett, ismerődök szüleihez mentünk egy hétvégére. :)
Szia!
Igen, ehhez nagyon értenek. :) Merre laksz helyileg?
Én Szfvár. :)
Szia!
Én is szívesen kirándulnék szintén lightosan, városnézés, séták. Nekem is van kutyusom, egy kis yorki. :)
Ha van kedved beszélgetni velem, írj. :)
Sziasztok!
Szivesen kirándulgatok, kirándulgatnék, de csak lightosabban. Városnéző séták is érdekelnek, buszos kirándulások.64 éves vagyok, van egy kis bichonom.
Sziasztok!
Ha van kedvetek beszélgetni, írjatok. :)
Szia!
Én 52 vagyok, Fejér megyében élek, és te merre laksz?
Szia!
De jó, nagyon aranyosak lehetnek. :)
Nekem is van kutyusom, yorki, nagyon imádom, pedig egy kisördög néha. :)
A te kutyusaid is néha rosszcsontok? :)
Szia!
A korosztály nekem nem annyira lényeges ha jól el tudunk beszélgetni. Én 52 éves vagyok. :)
Te mennyi idős vagy és hol laksz? Mit szoktál vagy szeretnél csinálni a szabadidődben?
Én nagyon szeretem az állatokat, van kutyusom is, szeretek vadasparkba járni, mozi, séta, városnézés, kávézás egy kellemes helyen, séta vízparton és még sok más. :)
Szia,
melyik korosztályból keresel társaságot?
Én nagyon szeretem a kutyákat, nekem is van egy kistestű 🐶
Sziasztok!
Ezt a fórumot barátkozás céljából hoztam létre, barátkozz, beszélgess, szerezz új barátokat, beszélgetőtársakat!
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Ismerkedés & Barátkozás
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- Baba-Mama klub XV. ker., barátkozás
- CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk!