Baracskai Börtön (beszélgetés)
Hogy telt a találkozás? Én szombaton megyek, már nagyon várom!!!! Jaj, de nagyon hiányzik!
Jó reggelt!5kor indultunk,izgatott wagyok.Még nem woltunk ott,aki ma megy kellemes,tartalmas találkozót,aki nem kitartást,erőt,egészséget!
12 óra múlva már "futnak a fák mellettem"!
Megvolt a hajfestés, hennafestés...
Mindenki nagyon eltűnt:-(
Köszönöm a választ!!már indulok is utalni!:)
Szia! Utalással gyorsabb, de kb. 1 nap mire megkapja. A csekk sokkal később ér oda.
Sziasztok!légyszi irja meg valaki,hogy jobb küldeni pénzt,csekken,vagy átt utalással!(Baracskára)az átt utalás elvileg 4 órán belül jóváirják... ott is????a csekk meg 1-2 nap..köszi a segitéget!!!!
Mi közben is többször csókolóztunk, még nem szóltak érte.
Sziasztok! Csomagot küldtem ma az öcsémnek (Debrecenben van), elfelejtettem ráírni, hogy ÁLTALÁNOS. Szerintetek visszaküldik? :(
Szia!Elején és végén ölelkezés és csók,közbe foghatod a kezét :-) .Kellemes időtöltést !!!
Sziasztok csajszik!a beszélő alatt folyamatosan érintheted?wagy csak elején s wégén?ne tudjátok hogy izgulok.melózok még este szombaton,jobb is mert úgysem aludnék.pusz nektek már csak 4nap!
Tovább maradhattok mint a többiek és utána ha letelt az idő szólnak és egyszerre kivisznek a parkolóhoz. Nem kell várni sehol. Én 1-én voltam így és majdnem 3 órát lehettünk ott!Többen is voltunk, kb. 10-en.
Sziasztok!
Van egy kérdésem azokhoz, akiknek volt már beszélőhosszabbításuk!
Mi most kaptunk ilyet jutalomból fél órát, és nincs róla elképzelésem, hogy ez hogyan valósul meg...vagyis odáig világos, hogy nem megyünk el a többiekkel, de akkor ki fogja azt felügyelni mikor telik le a plusz idő?És, ha letelt, akkor kimegyünk az ebédlőből és ??? várunk kinn a kapuban még fél órát, hogy az aktuális látogatócsoporttal együtt a busszal visszavigyenek minket a parkolóhoz??Ha csak rólam lenne szó én nagyon ki tudnám találni, hogy hova ülök le arra a bő fél órára, de a csípőprotézises anyósom is velem lesz...Szóval valaki leírhatná nekem, hogy hogyis van ez...Köszönöm!
Sziasztok!Mindenki 16-án megy?Senki nem megy 22-én???
Kellemes talit,akik vasárnap ölelhetik,csókolhatják szeretteiket!!!!
Oké, Ő volt :)))! Boldogságos, szerelmes beszélőt kívánok hétvégére :)!
Én is ott leszek 16-án és Era is!!!Csúcstalálkozó!!!
Ne rontsd el a kedvem...ő volt és kész:)))
Sziasztok!
16.-án látogatás :):):)
Megint egy kis lélekgyógyászat.
Szia!
Ha a Kontrasztot nézted ott nem csak Baracskáról voltak "vágóképek", a pékséges bejátszások voltak inkább onnan. És a cipős képeken még téli ruhában vannak, ha jól olvastam a Te férjed nyáron került be, úgyhogy lehet nem őt láttad :(. Bocsi, nem kötekedni akartam, csak egy észrevétel :).
Sziasztok!
Vasárnap a Hírtv-n volt egy riport az új országos parancsnokkal beiktatása alkalmából, és baracskai "vágóképekkel" szinesítették a beszélgetést.Persze arcokat nem mutattak, de felismertem a férjemet a cipőjéről!!!Mert annyit problémáztak vele, hogy nem teljesen fekete, hanem van rajta fehér márkajelzés...sokáig fel sem vehette, pedig drágán vettem, hogy kitartson és kényelmes is legyen.De most így legalább megkaptam az "elégtételt":))
Kérdeztem a férjemet, hogy filmezték-e őket mostanában, hogy biztosra menjek, és mondta, hogy gyakran filmeznek és pont mondta is másoknak, hogy semmilyen papírt nem irattak velük alá, hogy beleegyeznek-e vagy sem...
Most wettem először én is,de felesleges is wolt mert ha megtömtem wolna jówal több lett wolna 5kg-nál.úgy tudom nem szabad egy dekáwal se többet.
Az életem múlna rajta se tudnám meg mondani hogy hol,de olvastam ezt a 30napos szabályt.Én is ehhez számoltam az eddigi beszélőket.Az elején azt mondták minden 3. szombaton fogunk menni,aztán előrébb került,és nem értettem miért,akkor néztem utána,és rájöttem hogy ez a 30napos szabály ami lehetetlenné teszi hogy mindig ugyan akkor menjünk.
Köszönöm a választ!igyekszem olyan dobozt keresni ami megfelel!!Üdv mindenkinek!és előre kell nézni....:D
Szia!
Nem kell külön dobozt venned. Legalábbis én nem szoktam. Az a lényeg, hogy a méret szabványon belül legyen. Ha jól emlékszem nem lehet nagyobb 30X50 centinél.
Szia mindenkinek és kitartás!
Szia! Örülök, hogy így alakult!Én nem tudok ilyen 30 napos szabályról, csak arról, hogy minden naptári hónapban jár egy beszélő és csomagot is minden naptári hónapban küldhetünk újra...
Üdw.a postán kapható.nálunk 399ft.szerintem minden nagyobb postán kapható.
Meg tudná mondani valaki,hogy ezt a "szabvány" dobozt hol lehet meg vásárolni?talán posta??Köszi!
Volt telefonom,nem 15én,hanem 22én lesz beszélő,tehát kaptam egy hetet pluszba hogy újra talpra tudjak állni:)Ez most jól jött,de amúgy meg nem értem,mert múlt hónapban 18án voltunk és így a 22-ével túl vagyunk a 30napon ami két beszélő között eltelhet....de nem lepődöm már meg semmin sem.
Jó reggelt,csajok,fiúk!nagy a csend errefelé...Remélem ok minden.
Sziasztok!!!végre meg volt az elsőő telefon!!!!ez nagyon gyors volt,hétfőn szállitották,és már tegnap jött levél,ma meg a hívás!!!:D mindenkinek szép napot!!!!
További ajánlott fórumok: