Baracskai Börtön (beszélgetés)
Ez van a kapcsolattartói papíron vastag betűkkel:
"Az első levélküldemény csak ezt a nyilatkozatot tartalmazhatja!"
Akkor levelet külön borítékban küldjek?
Valamint ha felhívom a börtönt adnak tájékoztatást arról, hogy ott van-e még, vagy átszállították, vagy nem fognak semmit mondani, arra hivatkozva, hogy telefonon nem tudom bizonyítani azt, hogy a felesége vagyok?
Megkaptam a kapcsolattartóit végre 14 nap után!!!!!
Viszont van egy kérdésem:
Múlt héten adta fel a férjem a levelet, viszont ma elszállították a végleges helyére ami nem tudom hol van.
Szerintetek küldjem az első címre é majd továbbítják, vagy hívjam fel őket és megmondják hova vitték és az új címre küldjem?
Mi a szokás ilyenkor, arra a címre visszaküldeni ahonnan jött?
Gondolom, ha továbbküldik, még ez is plusz idő....
Valamint ha jól tudom, küldhetek a kapcsolattartóival együtt levelet és képet is.
A fénykép hátuljára lehet írni egy pár sort? Nem lesz ebből baj?
hamar eltelik mi az az egy óra a szerelmünkel semmi
sajnos ez van örülünk ennek is.
Persze, hogy csinált valamit, nem nyaralni vitték :)
Elég mocskos dolog, nem akarom itt részletezni, mert biztos mindenki elítélné őt és engem is amiért kitartok mellette ezek után is.
Köszi a szavaid!
Nem, én nem tudtam, hogy ez lesz.
Egy vasárnap reggel arra keltem fel, hogy nem jött haza éjszakás műszakból. Mint kiderült, akkor már a fogdán ült, aznap hajnalban tartóztatták le.
Pedig előző éjszaka még szerelmes csókkal váltunk el és alig vártuk mindketten, hogy végre egymás mellett alhassunk.
Tehát derült égből villámcsapásként ért, ezért vagyok dühös rá, hogy ezt tette velünk.
Persze ő is ugyanígy szenved ebben biztos vagyok, de ez nem vigasztal most.
Szegény leánykám már elaludt, de előtte együtt sírtunk, miközben járkáltam vele fel-alá.
Sosem sírtam eddig előtte, nem akartam, hogy lássa, de az elmúlt 2 napban egyáltalán nem jöttek ki a könnyeim, mostanra lett túl sok minden, nem bírtam.
A segítség a férjem volt, ő a meleg kezével, nyugodt hangjával egy pillanat alatt lenyugtatta a babát a legnyűgösebb alkalommal is.
Amúgy teljesen egyedül vagyok, hetente 1-2szer rámnéz valaki a családból pár órára amíg elugrok vásárolni, de ennyi.
Ráadásul velük meg sem beszélhetem a gondjaim, gondosan kerülik a témát és úgy általában engem, mintha leprás lennék :((
Bocsánat, ha sokat panaszkodtam, de itt talán megértetek.
Jaj Istenem, már kiabálok a 2 hónapos ártatlan kislányommal amiért nyűgös és nem akar aludni
:(((((((((((
Ilyenkor olyan dühös vagyok a férjemre, hogy ezt tette velünk.
Míg itthon volt soha elő nem fordult ilyen, nyugodt voltam és persze segített mindenben, most meg kifordultam önmagamból és szar anya lettem.
Nem lehet ezt épp ésszel elviselni!
Ha csak város és Pf. van rajta az nem baj, csak ne legyen felismerhetően ráírva (pl. X. Y. Büntetésvégrehajtási Intézet).
Még nem tudom hova kerül, annyit tudtam meg a kirendelt védőjétől, hogy talán hétfőn szállítják a végleges helyére.
Remélem mindenhol csak postafiók van megadva.
Igen!!! A borítékon minden esetben fent lesz a párod neve, és a cím: 2471 Baracska Pf.2
Ha nem akarod, hogy ezt főbérló lássa, más címet kell kitalálnod. Ha nem írja rá, ki sem engedik a levelet!
Köszi a szupergyors választ! :))
A borítékon fel van tüntetve a feladó címe?
Mert nagyon nem akarom, hogy a lakás tulajdonosa megtudja, hol van a férjem...az is lehet, hogy kitenne minket.
Mivel neki jönnek a címre levelek, neki is van kulcsa a postaládához.
Szerintetek 1 hozzátartozóhoz felvehet 2 címet a férjem a kapcsolattartás miatt?
A bejelentett címem az anyukám címe és jó lenne, ha nem kellene minden levél miatt majd oda mászkálni, értékes órákat vesztve ezzel, hisz nem tudom azonnal meg, hogy levelem érkezett.
Jó lenne, ha az albérleti címünkre írhatna.
A látogatás miatt viszont tudom, hogy fontos a bejelentett lakcím is.