Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Baracskai Börtön fórum

Baracskai Börtön (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2745. esthajnalcsillag (válaszként erre: 2744. - K.Csillus)
2013. febr. 22. 23:18

Nem tartott sokáig a mámor.

A tegnapi eufória után, ma olyan szarul voltam, mint az első napokban.

Láttam Őt és most újra csak élőhalottként létezem, annyira kínzóan éget a hiánya.

Hogy lehet ezt kibírni 3 évig??? Még 1 hónap se telt el :(

2744. K.Csillus (válaszként erre: 2731. - Esthajnalcsillag)
2013. febr. 22. 22:22

Bizony a beszélő csodákra képes 1-1 hónap után:) én is várom már nagyon, m egy kimaradt. Még 1 hét.. Érdemes ezekre várni, és eszerint számolni az időt - de ezt már sokan megírták. Mert így van.

Én a pulzusomon tudom, h közeleg a perc. Buszon 90 körül, kék kerítésnél 110 körül, ebédlőben 130 körül..

Én mindig megnézem a karját, ameddig lehet felhúzom a felsőjét, h van-e vmi nyom. Persze nem beszélhet róla, ha kék-zöld, vagy lila, de ha semmi nincs rajta, akkor örülök. Volt rá példa korábban..

2743. f62d7fb92c (válaszként erre: 2741. - Piviki)
2013. febr. 22. 19:44
Igen, ez úgy van, ahogy Dalma írja.
2742. Dalma2012
2013. febr. 22. 18:08
Szerintem nem, mert 2 fő 18 év feletti és 2 fő 18 év alatti mehet egyszerre.
2741. piviki
2013. febr. 22. 16:58
Valaki tudna segíteni? Egy felnőtt és két 18 éven felüli gyerek bemehet egyszerre látogatóba?
2013. febr. 22. 16:48

[link]

Nekik lehet irni ha segitség kell valami kérdésbe nézétek meg. jó a reménykedés de néha az ember tényleg felad mindent mikor rosz rosz után jön:(

nem elég hogy bekerül akit szeretünk de még kedvezményeket se kap nekik sokat kell bizonyitani, hogy kapjanak valamit és nagyon nehéz nekik bent és nekünk kint is. hisz van hogy az ember elfogadja a helyzetet egy kis időre de van mikor tombol mikor azt mondja most elég egy kicsit lenne csak itt hogy újra elöre kapjak

2739. esthajnalcsillag (válaszként erre: 2736. - Karnapura)
2013. febr. 22. 11:36

Nem marad itt, csak még mindig nem szállították el a letöltőhelyére.

Sajnos ő nem egyszerű lopás miatt van bent és hivatalosan bűnismétlőnek számít. Nem is reménykedek abban, hogy hazaengedik néha (bár fantasztikus lenne!!), de a fogházasítás nagyon jó lenne.

A lelkére is kötöttem, hogy tegyen meg mindent azért, hogy lássák, ő jófiú.

Ha sikerülne, feltételesen már 2 év 6 hónap után hazajöhetne 3 év helyett.

Ez főleg a kisbabánk életében rettentő nagy idő!

Hátha figyelembe veszik azt is, hogy várja itthon a családja és a régi munkahelye. Hátha...

2013. febr. 22. 11:03

Kicsit a pozitív oldalt erősítem én is, hiszen az én párom is hazajöhetett börtönfokozatban és a kedvezménytárgyalásokat is pozitívan élte meg. Sok mindentől függ a megítélés. Onnantól, hogy miért kapták a büntetést, első eset, vagy sem, milyen az első benyomás róla, mit és mennyit tesz le az asztalra, viselkedéstől, nevelőtől, munkáltató véleményétől, főnevelőtől. Az például nagyon ritka lehet- még nem is hallottam ilyet- hogy valakinek évekig ugyan az a nevelője, így mindig van új bizonyítási lehetőség akkor is, ha éppen nem a legjobb nevelőt kapja valaki elsőnek.

Az biztos, ha idekint manapság 150 százalékosan kell teljesíteni például egy munkahelyen, odabent 10X keményebben kell megmutatni, hogy érdemes valaki a bizalomra. Viszont ha valaki egyszer hibázik odabent, annak már nehéz helyre hozni, hiszen eleve azért vannak ott, mert egyszer már hibáztak egy nagyot.

2737. j.zsu (válaszként erre: 2735. - Esthajnalcsillag)
2013. febr. 22. 09:27
Ha jó magaviseletű akkor megkaphatja, mi is nyáron lettünk fogházasak! Szóval nem reménytelen a helyzet! Reménykedni mindig kell hogy lesz jobb is annélkül nem menne! Én csak annyit írtam hogy ne élje bele mindenki magát hogy hazajáró lesz a párja! De minden letelik egyszer és utánna minden jobb lesz!!! Ez a biztos!!!!
2736. karnapura (válaszként erre: 2731. - Esthajnalcsillag)
2013. febr. 22. 09:26

Az első beszélő után én is így éreztem magam...

Persze most is nagyon jó, de már megszokottá vált.

Örülök, hogy megnyugodtál.

Borsodban maradt végül a férjed?

2013. febr. 22. 00:25

Jaj ne vegyétek már el a kedvem!

Mi még csak pár hete kezdtük és szeretném remélni, hogy idővel a férjem megkapja a fogházasítást.

Ha csak 15-20% esély van rá az is esély!!

2013. febr. 21. 23:42
ne veszekedjetek van akinek megadnak mndent vnnakinek semit tényleg ör függö nevelő függö az egész
2733. j.zsu (válaszként erre: 2732. - Kirmir)
2013. febr. 21. 21:37
Nem támadtam és azt sem mondtam hogy ti nyaltok, csak annyit írtam hogy sokszor az sem elég ha jó valaki! Mi is jók vagyunk nem akár mennyire nagyon nagyon jók, sőt a bv bíró szerint minta rab az én kicsi párom és így sem értünk el sok mindent! Csak leírtam mit gondolok és pár embernek szerettem volna felnyitni a szemét hogy ne. várjanak a helyzettől túl sokat! Van ilyen és olyan példa is! Persze a remény hal meg utoljára de ha túl sokat várnak a helyzettől lehet nagyot koppani!
2732. kirmir (válaszként erre: 2729. - J.zsu)
2013. febr. 21. 21:11
Jól van na, nyugodj meg nem ismertem a teljes sztoritokat :)! Nem kell egyből támadni :)! Tudom, h evsz nélkül is haza lehet járni, mert az én férjem akkor is hazajárt! Pedig nyalni sem szokott, nem az ő stílusa, egyszerűen csak jó ember :)!
2013. febr. 21. 16:47

Sosem gondoltam, hogy a beszélő ilyen csodás dolog!!!

Azt hittem kínosan fogom magam érezni, de nem így volt.

És mikor belépett a terembe...megszűnt minden körülöttem, a többiek beszéde halk duruzsolássá vált és csak Őt láttam, csak Őt hallottam...és az a csók...áááh, nagyon boldoggá tett ez a egy óra!!!

Ráadásul végre kicsit megnyugodtam, mert láttam jól van, nem bántották bent.

2730. +sziszi+ (válaszként erre: 2728. - Lilike19)
2013. febr. 21. 11:45
köszi Lilike! végülis mindegy, lényeg, hogy dolgozhatnak, gyorsabban eltelik a napjuk.
2729. j.zsu (válaszként erre: 2722. - Kirmir)
2013. febr. 20. 21:11
Igen nincs kedvezményünk!!!!!! De!!!!! Nem is evszes hazamenetelről írtam! Akinek nincs kedvezménye de jó magaviseletű tele van dicsérettel, akkor kt után haza engedhető, de mi 3év alatt a kt se tudtuk elindítani ami nagyon nagyban a nevelőn múlik! Nem azt írtam hogy keseredjenek el, de ne ábrándozzanak mert lehet neked haza megy a párod meg a marisnak is, de másik 6nak nem és akármilyen lehet ha nevelő fülebotját se mozdítja fejre is állhat a fogvatartott!!! Szóval hiú ábrándokba senki ne ringassa magát mert nagyobbat fog csalódni és az jobban fáj, sajnos tapasztaltam!!! Sajnos sok minden nyalás kérdése saját szememmel láttam rá példát!!!!!
2728. Lilike19 (válaszként erre: 2726. - +sziszi+)
2013. febr. 20. 20:22
Szia! Az én párom is dolgozik, de ők Pestre járnak, így 3 óra 50 kor kelnek,azt nem tudom, hogy aki közelebb megy dolgozni, annak is ekkor van-e az ébresztő.
2727. +sziszi+
2013. febr. 20. 16:42
hülyén irtam, nem elintézte, csak kérte, hogy mielőbb dolgozhasson és sikerült.
2726. +sziszi+
2013. febr. 20. 16:14
sziasztok lányok! A fiam van Barin, ma került a végleges helyére. elintézte, hogy jövő héttől dolgozhat, Székesfvárra viszik minden nap, valami szemétválogatásra..?? milyen munka ez és mit válogatnak? tényleg hajnali 3-kor ébresztő?
2725. k.r. (válaszként erre: 2723. - Vivibabucika)
2013. febr. 20. 09:18
A havi el táv,az annak van.aki evsz es! aki 100 km-en belül van neki 24 óra,aki 100 km túl van,48 óra.60 naponta van 5+1 nap..(az evsz hez sok dicséret,jó magaviselet,pozitív környezet tanulmány kell.na meg a kedvezményekből ha nincs kizárva..
2724. karnapura (válaszként erre: 2723. - Vivibabucika)
2013. febr. 20. 08:57

Szia!

Baracskán nincs poloska, amúgy meg terror van, mindenki kussol...

A kaja jó, a bolt jól felszerelt, óránként 5 percet lehet telefonálni.

Ha átkerül 10 napig nem igen fogsz hallani felőle, mert szoktató részlegre kerül, ahol semmi nem történik...csak felveszik az adatait.

Én kiábrándultam a kedvezmény-rendszerből, ezért arról nem írok.

2013. febr. 19. 22:35
sziasztok!! szeretném megkérdezni az én páromat 2 hét mulva hétfön viszik baracskára ott tölti a büntetését majd! a hétvégi hazamenet az hogy müködik azt hogy kérheti vagy kaphatja meg?? a venyigéböl viszik át egy undorito hely televan poloskával!! és baracskán hogy mennek a dolgok valaki letudná irni akinek ott van a párja!!nagyon megköszönném!! sziasztok
2722. kirmir (válaszként erre: 2721. - J.zsu)
2013. febr. 19. 21:46

Ha jól emlékszem a te párod nem vonult be időbe,mert őket nem szokták elengedni eltávra én úgy tudom. Csak azért írom, hogy akik most kezdték ne ijedjenek azért annyira meg!

Azért lassan nektek is vége lesz már, persze tudom, sokkal nehezebb kedvezmények nélkül :(! Kitartást kívánok és persze rohanó időt :)!

2721. j.zsu
2013. febr. 19. 21:37
Hát igen így azért elviselhetőbb!! Nekünk még 143nap, de semmilyen eltáv semmi! Erre a maradék időre már nem erőlködünk! Folyamatos nevelő váltogatás során sose kaptunk valami jót, szóval lehet akármilyen jó ott ha a nevelő szarik rájuk! (ezt annak írom aki még csak most kezdte) hál istennek minden letelik előbb utóbb!!!
2720. k.r. (válaszként erre: 2719. - Kirmir)
2013. febr. 19. 14:17
Nektek akkor már tényleg mindjárt vége!!:D de már nekünk is közeledik:)))) főleg így nagyon jó,hogy minden hónapban itthon van velünk egy hétvégét!!
2719. kirmir (válaszként erre: 2718. - K.r.)
2013. febr. 19. 12:28
De jó Nektek is :), nekünk már csak 27 nap!
2718. k.r.
2013. febr. 19. 11:27
Sziasztok!elérkezett az idő,mikor már vissza számoljuk a napokat!"90"nap és vége.:)de ha minden jól megy,akkor a mostani hétvégét is együtt töltjük!!Kitartás mindenkinek!!
2717. karnapura (válaszként erre: 2716. - Esthajnalcsillag)
2013. febr. 18. 00:12

Minden börtönben más a személyes tárgyak száma és köre, legjobb, ha csak azt küldesz amit a férjed kér, neki elmondják, hogy mit hogyan tegyen ezen ne aggódj.

Ha a személyes tér egy ágyra, egy kis szekrényre,és az éppen elfoglalt talpalatnyi helyre korlátozódik, akkor nem lehet képeket, leveleket, újságokat,stb. felhalmozni...egyszerűen nincs erre hely!

Az én férjem 60 darabonként hazaküldi a leveleket.

De úgy tudom leadhatná leltárba is.

Az üveges kávé nem praktikus, mert az üvegnek is van súlya, de lehet ilyet küldeni, csak tegyél mellé nejlonzacsit is.

2013. febr. 17. 23:22

A Balassagyarmati börtön oldalán találtam egy listát ahol le van írva, mit tarthatnak maguknál a fogvatartottak.

Vajon ez minden börtönre egységesen jellemző?

Ti mit tapasztaltatok?

Mert ott azt írják, hogy pl:

-max. 10 db fénykép

-max. 30 db levél lehet náluk, ez utóbbi is csak 3 hónapig (utána ki kell dobniuk??)

Akkor hiába lesz bent mondjuk 3 évet a férjem, nem küldhetek neki hetente fotót a lányunkról, csak ha mindig kidobja a legrégebbieket???

És az összes levelem sem tarthatja meg, hogy elővegye, olvasgassa, erőt merítsen belőle???

Ez annyira felháborító!!

Hogy várják így el, hogy ne kattanjon be odabent az ember?

A másik amivel bajban vagyok a kávé.

Van ahol azt olvasom csak zacskós granulátum lehet és van ahol azt, hogy üveges is lehet, de kizárólag bontatlan, amit majd átöntenek egy zacskóba csomagellenőrzéskor.

Most akkor milyet küldjek??

Nagyon nem mindegy, mert az üveges feleannyiba kerül.

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook