Baracskai Börtön (beszélgetés)
Igazad lehet,mert a bejáratnál is úgy van kiírva,hogy a busz indulási ideje: 8 és 13 óra. Tegnap 10-kor,meg 12 kor ment be busz. Lehet,hogy ez egyszeri alkalom volt, úgyhogy szerintem alkalmazkodni kell a papírhoz.
köszi, már látom,remek lesz..Várni utálok, de elkésni,lekésni sem szeretnék. Úgyhogy majd viszek könyvet..
Ezt most újhogy 12 kor bevisznek 13 helyett igaz rég voltam de eddig még én voltam 13 nálelőbb nemjöttekígy ne hari rám.
Szia! Én ma voltam (először) és gyalog. Van parkoló,igen.Nekem 11-12 volt a papír. Na az zt jelenti,hogy elég odamenni 11-re,de ha utálsz várakozni-a fél 12re is elég odaérni-mert akkor szedik be a papírokat.12-kor jött a busz
Ott felolvassák a bentlévők nevét és a hozzátartozók a személyi felmutatásával felszállnak a buszra.Mindent ki kell pakolni a zsebedből,átmész egy fémdetektoros kapun,az öv becsipog,de nem szólnak érte. Olvasd el,mit lehet bevinni és
mit nem,rajta van/lesz a papíron. Sajnos ebben a hónapban
minden testi kontakt meg van tiltva,arra készülj fel,mert az borzasztó :( se puszi se semmi :( Az 1 óra iszonyat gyorsan eltelik :( Jó beszélőt! Kitartás :)
Köszi, biztosan jó lesz. Szerencse hogy legalább ez van.
Lesznek ott többen majd jönnek örök és beszedik ap apírt adig várakozni kell sajnos :)jó beszélőt Kitartás
Ne aggódj, én is egyedül megyek:-))
Ha minden igaz, 27.-én:-))
Mi történik ott? Odáig jó, hogy odatalálok. Ott van előtte valami parkoló? És utána hogyan tovább?
Sziasztok! Vasárnap (16-án) megy valaki "látogatni"?Nekem 11-12 között van idöpontom. Akkor most hányra is kell odaérnem? Segitség :-)
Szia!
Már az is jó, hogy tudtatok beszélni, mert így egy kicsit megtudod nyugtatni.
Az Algopyrint vissza fogják adni, csak kell kérnie tartási engedélyt hozzá, ezt amikor megkapja a benti orvostól, inentől elég lesz ha felmutatja a papírt. Minden újonnan kapott gyógyszerrel így járnak el.
Most belefutottatok, hogy nagyon nagy szigorítás van odabent, s Te előszőr küldtél csomagot. Később már ha nincs gond, talán normálisabbak lesznek.
Semmit ne küldj, amiben üveg, vagy fém van ( ilyen volt a tubusos tejszín is ) nem lehet semmi por állagú, kávéból a zacskós granulátumot beengedig, de a 3az 1-bent nem!!
Írj neki sokat, hiszen ő most csak rajtad keresztül jut minden infóhoz.
Köszönöm nektek a segítséget
Szóval,ha 13 órára szól a papír,elég fél egyre odaérni. Ez a lényeg,ugye? És tulajdonképpen akkor 13 órakor visznek be hozzá?
Sziasztok! Ma tudott hívni a párom, két hét után végre..Megkapta a csomagot, azt mondja, az összes gyári csomagolású kekszet,piskótatallért kibontották,összetördelték, a tábla csokoládét is széttörték, kért műanyag dobozt a kávénak, azt is elvették, a merülőforralót szintén elvették, mert "bevizsgálják"..Gyári csomagolású,ki sem bontottam,rajta szerepel minden adata!! Küldtem Algopyrint, úgy ahogy megvettem a gyógyszertárban, elég fejfájós, azt sem kapta meg. Kicsit elvette a kedvét ez az egész, azt mondta,nem is az a baj, amit csináltak,hanem ahogyan..Próbáltam nyugtatni,hogy nekik ez a dolguk,ki kell zárjanak mindent..De megértem hiszen amikor bevonul,t vitt magával kávétejszínt, azt a 10 darabos kis bigyókát..Bevihette. Most azt sem kapta meg. Küldtem azt a cukrozott kávétejszínt, ami tubusos, még a lyuk sincs rajta kibontva, elvették. Némileg túlzás azért. Azt mondta,ne is küldjek semmit,mert csak felidegesíti magát, és elküld vkit a francba.
Sajnos a papíron lévő időpont a gyülekező időpontja, nem a valós látogatásé. Nem tudom miért így írják?! Baracskán a hírdetőtáblán már 8 és 13 óra szerepel a látogatási időpontoknál, de a beszélőpapírokon nem. Aki először megy, biztosan sokat vár, utána már tudja mi a menet... :-)
szia! a nővéremmel voltam, én a magasabb szőke csajszi vagyok. Te sem egyedül voltál ugye?
szia én a szemüveges csajszi voltam és te????
Köszi,akkor maradok a levélnél,pár sort nem tudok írni:-))
Szia Beus! Ne idegeskedj, jól írta dru, 12,30-ig érj oda, aztán beszedik a papirokat az őrök, azután jön a busz aki bevisz a BV területére. Ha reggeli időpontot kapsz, akkor 7,30-ig érj oda.
szia bundi! Én a csomagba mindig teszek egy listát arról amiket küldök és az alján mindig írok pár sort, azért nem szólnak, csak ne legyen túl hosszú!
szia Zorsi! én is 11-én reggel voltam beszélőn :))) ezek szerint találkoztunk :))
jó lenne kis segítség mi "csontosak" vagyunk dicséretek + beszélőt hogyan lehet intézni??? munkát???? köszi a választ!!
Sziasztok! A csomagba (tisztasági) gondolom levelet nem lehet tenni,ugye? Feltételezem egyikbe sem,persze..
A papíron úgy van írva, hogy 12 óra és 13 óra között látogatót fogadhat.
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy mit kell
tenni,hogy dicséretet kapjon valaki Baracskán?
Köszi
Nemrég szabadultam Baracskáról ha segiteni tudok valakinek szivesen megteszem.
12-13ig gyülekező van, jó ha 12.45kor kijönnek összeszedni a papírokat. Bőven ráérsz 12.30ra menni, ha autóval mész.
Szia! Én jövő héten megyek Baracskára beszélőre, ez lesz nekünk az első. Ha 12-13-ig van a papíron, akkor mikorra kell ott lennem? 11 után?
sziasztok ma voltam Baracskán még mindig semi se puszi se pá semi :( de talán jövő hónapban már lehetséges....
További ajánlott fórumok: