Baracskai Börtön (beszélgetés)
Vigyázzatok magatokra! Hülyékkel nem foglalkozni! Most nem leszek egy pár napig. Puszi mindenkinek!
Itt egy kis muzsika addig is:)
[link]
elnézést,elírtam!POMPOM:::
Kedvesem!szerintem a repülőutat spórold meg!költsed inkább 1jó pszihológusra!Csak neked,csak most raktam fel fotókat!Kevés vagy te ahhoz,hogy szájkaratézzak veled!Köszönömkérdésed,boldogok vagyunk,szerelmesk vagyunk és hűek!Csak még azt áruld el,hogy a képeken ősembernek öltöztél vagy Pompmomnak a jelmezbálon?Vagy ez lenne a te originál szépséged?
Értem. Gondolom, aki "feláldozott" téged, nem nagyon törődik a sorsoddal. Már csak az a kérdés, hogy az ottani politikai helyzetet ismerve, mennyire lehet pénz nélkül haladni ott bármivel is, ha érted mire gondolok.
Mindenesetre, ha egy éve kérted, hogy hazaszállítsanak, lassan csak történik valami...
Szia kedves Laura!
Elnézést,hogy nem válaszoltam a kérdésedre,de elkerülte a figyelmemet az a vicces kérdés,amire én most teljes komolysággal válaszolok.
IGEN ELVESZEM 2 GYEREKKEL!
Annyira furcsa? S ha annyira hihetetlen,hogy a mai modern világban 2 ember az internet segítségével talál egymásra,ajánlom figyelmedbe Tom Hanks és Meg Ryan,A szerelem hullámhosszán c.filmet.
Szia holle27!
Az tortént,hogy tettem egy nagyon konnyelmü szivességet valakinek,akit 15 éve ismerek.Legalábbis azt hittem,hogy ismerem.Drog miatt vagyok itt és 10évre ítéltek.Azért 11 hónap vagy 7 év,mert elvileg a 10-bol eltelt durván 3 év,tehát van még 7.A 11 hónap pedig úgy mükodik,hogy kértem már 1 éve a hazaszállításomat.Otthon a magyar jog szerint magyarosítani kell az ítéletet.Otthon ez 5-10évig van.Ez azt jelenti,hogy 1 jó ügyvéddel akár 5 évet is levehetnek.Akkor kb.11 hónap múlva szabadúlnék.
Meg még azért az azis gáz,hogy nemis válaszolt,mikor kérdeztem viccből,el-veszi-e 2gyerekkel a csajt!ugyan!Max.ha kijön dugnak párat,azt csók!a nő meg eszi a dumát,ő meg bekajálta a csaj hablatyát!De legalább telik a nap nekik,na csákány!!!!!!!!!szép álmokat!Méghogy esküvő..hahaha
ta a scofi,mert megtehetném,hogy akár holnap felüljek a gépre,azt megmutassam neki a sexlátogatáson,mi az amit keres!Énnem sorokra feküdnék,hanem élőben rá!most akkor 7évig leveleznek,azt várja a plasztikcica hűen!BESZarok!na ezt írd bele a képregénybe!
kösz,de már írtam,hogy én is várok,csak nem a faszimra!tudod,én nem tartom valósnak,hogy 2ember több ezer km-re egymástól,1hét alatt megismrejék egymást annyira,hogy őszintén egymásba szeressenek!Gondolj bele!Csak 1mese!mindketten magányosak és vágynak boldognak lenni.lehet,nemis együtt,sőt!Csak magát az érzést akarják!Nem ítélkezem,ne értsed félre!Ja,és tom hogy néz ki már a csaj,mert elárulta az egyik ismerőse,hol tudom megnézni!A plasztikai sebésze gyártmánya!Felvarrt haj!A scofinak biztos lelke tetszik,jaja!:)Bírom a nőt,tényleg,de itt vmi nem smakkol!Nekem nincs gyerekem,és elbasz
Figyi! Ha ennyire hiányzik valaki én segítek szívesen. Van bent a börtönben elég magányos ember. Ha gondolod kerítünk valakit, akiről gondoskodhatsz.
Ezt teljesen jóindulattal mondom...
Scofield! Én eddig nem kérdeztem, hogy mi történt ott kint, amiért így kell szenvedned, a könyvben biztos benne lesz. De mi az, hogy 11 hónap vagy 7 év? Ott van már ítéleted vagy még itthon lesz tárgyalás vagy mi?
Ez azért elég cudarul hangzik.
Az alám kerülés másik formájának én is jobban orülnék,de látod mi már ennek is tudunk orülni szerelmem :D Mi dulce amor...
Na,végre alád kerülhettem:)Bár nem pont így gondoltam..:D My Small Survivor!
Csatlakozom a páromhoz.Tényleg jól cseng a Karib tenger,pálmafák meg stb. :) 1 hétig élveztem és rohadt nagy árat fizetek érte.Sokan csodálkoznak,hogy lehet bent mobil.Úgy,hogy nem mernek a rendorok sem bejonni olyan veszélyes.Amikor jonnek,50-100 kommandós úgy jon,hogy már messzirol lovik a füstbombát,konnygázt és bors gránátot.Arról nem beszélve,hogy heti 2x,3x visszaküldjük az ételt mert romlott.Tobb mint 1 hónapja nincs víz az országban.Ne tudjátok meg milyen korülmények vannak.Bandaháborúk a mexikói és colombiaiak kozott machétével és automata fegyverekkel.Szerintem No Comment.A konyv készül,ez csak ízelíto volt. :)
Drága Laura!Tudod,néha nem az a lényeg,ki hogyan néz ki.Persze,azis fontos,de a külső,csak 1része az embernek.És igen jól cseng,hogy Kanári-sziget,könyv,film ebből a storyból.DE!Az én párom éhezik,embertelen körülmények közt löki át magát 1ik napról a másikra 2,5éve.Olyan légkörben,ahol pislogni sem mernék!Igen,ha majd kijön,ami egyenlőre azt sem tudni 11hónap múlva,vagy 7év múlva lesz-e,hozzám jön haza.és ha megkéri a kezem,én leszek a világon a legboldogabb.Nem számít hol,csak az,hogy a nevét viseljem 1életen át.
Szia! Engem is megemlíthetsz:), ha én képben vagyok egyáltalán, de csak akkor, ha a hollywoodi filmben én játszhatom el magamat.:D
A konyv még jelenleg vázlat formályában van meg,hogy mikor lesz kiadva még kérdéses.Amikor kimegyek,csak akkor tudom megírni.Tobb mint valószínü,hogy eloszor Magyarországon jelenik meg és talán Latin Amerikában.Akinek ismerose az Andy Vajna,az írjon privátot a feleségemnek :D Eladjuk a film jogokat is. :D
szia!
Mivel én itt uj vagyok de a könyved engem is érdekelne, pedig nem sokat tudok Rólad, de ha van rá mód akkor kérlek írd meg, hogy majd hogyan jutok hozzá itt Szlovákiában ahol élek, vagy majd Magyarban vegyem meg, mert megveszem...
Köszike
Zsuzsa
Kérd meg,hogy tegye vissza a saját képét az adatlapjára...
Sírva kérlek benneteket,vki mondja már meg,aki látta,tudja hogy néz ki Scofiné,hogy képzeljem őt el,mertígy olyan rossz!!!!!
Az én nevem mehet!Gondolom ezek után,szándékodban áll feleségül venni,én nem hiszem,hogy nagyon előre szaladtam ezzel a mondattal,a történtek után!?Mikorra tervezitek,és gondoltál már rá,hogyan milyen helyen?Tudod,a lányoknál ez központi kérdés,a szívünk csücske ez a téma,azért kérdem!
Szia mia!
Az én engedélyem megy!:)
De tényleg nagyon jó lenne, ha majd valamilyen módon értesítenél bennünket,majd a könyv létezéséről, ha már hozzá is lehet jutni,mert én mindenképpen szeretném majd elolvasni és megőrizni nagy becsben egy életre!!
Lányok minden tiszteletem a tietek.Nem tudom,hogyan hálálhatnám ezt meg.Gondoltam valamire,de ehez az engedélyetek kell.Mint írtam,készül egy konyv.Engedélyt kérek tolletek,h az itteni nevetek szerepelhessen a konyvben.A szerelmem olyan szépen írta itt le,hogy 1 hét alatt mit érez.Én le sem tudom írni ezt az érzést.O nem az a no akivel letudnám élni az életem,hanem AKI NÉLKÜL NEM.Ezért éltem,hogy megtaláljam ot.42 éve keresem és megérte várnom.Lehet ha nem kerülok ide,soha nem ismerem meg.Megérte idekerülnom.Ok és okozat.Nekem most volt a Karácsony.A világ legszebb ajándékát kaptam meg.Egy életre.Szeretem és szeretni fogom míg élek.
Szia Zsuzsi,
leírtam privibe.
Kitartás.
Szia!!
Biztosan segítenek a lányok, aki szintén érdekelt Baracsaka ügyben. Az én párom nem ott van, így nem tudok neked mit mondani,hogy ott hogy mennek a dolgok. De, ha visszanézed a fórum beszélgetéseket, volt már erről szó, lehet tudsz belőle meríteni választ.
Teljesen igazad van!!!
A távollét olyan mint a szél, a kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja!!!
bocsi, nem tud nekem valaki segíteni vagy nem akar, hisz írtam és semmi válasz segítség?!
zia köszi a segítséget, a barátom jelenleg 2012 febr.19-ig Sopronkőhidán van, de utána kerül át Baracskára fogházas lesz mivel ott azért lesz majdenm 2 évig mert ittas vezetés és gyorshajtás vétsége miatt kapott pénzbirságot összesen 230 000Ft 2007-ben amit nem fizetett ki és ezt most nem lehet halasztani, csak le kell ülnie. Lehet ezt harmadolni, s hazajárhat e vagy milyen ott a beszélő, milyen gyakran van, hozzá lehet e érni adhatok neki puszit s egyáltalán milyen hely Baracska s Komáromtól milyen messze van??
Az igaz szerelmet nem győzheti le sem idő sem távolság. Vagy van, vagy nincs.Ha nincs, nincs mihez ragaszkodni, ha van úgyis mindent túlél.
sziasztok Zsuzsa vagyok és új vagyok itt...
További ajánlott fórumok: