Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Barackos lepény recept

Barackos lepény recept

Elkészítési idő 40 perc

A Barackos lepény hozzávalói:
20 dkg porcukor
20 dkg rétes liszt
20 dkg Ráma margain
5 tojás
12 szem sárga barack
2 kanál rum ( aroma)


Barackos lepény

A Barackos lepény elkészítési módja:
A barackokat átmosom kettévágom, és leszedem a héját tányérra rakom. A sütőt bekapcsolom 200 fokra légkeverősre.Habosra keverem a tojások sárgáját a porcukorral, és a margarinnal.A tojások habját keményre felverem, először a lisztet adom a masszához, óvatosan keverve, majd a felvert tojás fehérjét, és a rumot/ aromát/kibélelt tepsibe öntöm a masszát, és lefordítva ráteszem a barackokat.Sütőbe téve 180 fokra állítom, és 25 percig sütöm, tű próbát végzek, ha átsült kiveszem, és porcukrozom, ha kihűlt fogyasztjuk el jó étvággyal!
Egészségetekre!



Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 21. 16:11
A barackos lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook