Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Barackos gesztenyepáros recept

Barackos gesztenyepáros recept

A Barackos gesztenyepáros hozzávalói:
20 dkg gesztenyemassza,
7 dkg vaj,
3 db tojássárgája,
18 dkg vaníliás porcukor,
2 dkg liszt,
15 dkg barackíz


A Barackos gesztenyepáros elkészítési módja:
A vajat habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, a vaníliás porcukrot, az áttört gesztenyét, végül a lisztet. Összekeverjük, és nyomózsákból sütőpapírra borított sütőlemezre csepp alakú halmokat nyomunk. Mérsékelt sütőben sütjük. Amikor kihűlt, 2-2 db-ot gyümölcsízzel összeragasztjuk. Esetleg meglocsolhatjuk olvasztott csokoládéval.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A barackos gesztenyepáros elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook