Barackos buci recept

A Barackos buci hozzávalói:
3 egész tojás,
30dkg cukor,
10dkg vaj,
30dkg liszt,
1 csomag vaniliás cukor,
3/4tasak sütőpor,
1/2 pohár joghurt,
30dkg kimagozott kajszibarack


A Barackos buci elkészítési módja:
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük. A lisztet a sütőporral belekeverjük,majd tovább verjük,legvégül a joghurtot is hozzáadjuk.A masszát kivajazott,kilisztezett tepsibe(vagy muffinformában)töltjük. A felaprított barackot a tetejére szórjuk,súlyánál fogva majd lesüllyed. Forró sütőbe téve,párperc múlva kisebb lángra véve addig sütjük,míg aranysárga lesz,és a teteje nem folyékony. Ha megsül,még melegen meghintjük kevés porcukorral.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A barackos buci elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook