Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Balatonfüred, egy hét a Paradicsomban :) fórum

Balatonfüred, egy hét a Paradicsomban :) (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Balatonfüred, egy hét a Paradicsomban :)

2014. júl. 3. 11:56
:)
2013. máj. 16. 21:48
Sziasztok:)Szülövarosom Balatonfüred 25eves koromig eltem ott sajnos mar 14eve nem ott élek csak Csaladlatogatasra utazunk haza de Gyerekkoromban is Gyönyörühely volt sok felujitas törtent azota a Görögfalu,Koloska, Kiserdö, Sportközpont stb.. Nyaron megyünk haza biztos sok valtozas törtent amiota nem voltunk.
2011. júl. 20. 22:16
Sziasztok mi augusztusba mennénk eloszor Furedre, esetleg tudtok olcso es jo szallast?
2010. okt. 31. 10:27
én tavaly voltam, idén már abádszalókon... jövőre remélem újra füredre jutok, nagyon szép, életem legszebb nyaralása volt, mikor ott voltunk. kár, h a mi kicsi falunk nem tud ilyen szép lenni, mint füred. ha tehetném, odaköltöznék, és 20 év múlva sem tűnne el számomra a varázsa, nekem mindig szép lenne. és lesz is, még ha nem is jutok el oda, amikor csak akarok. szerencsések a fürediek :)
2010. okt. 25. 19:56
Nem tudtam, hogy ezért Tagore sétány a neve, de varázslatos hely! Nagyon sokszor voltam már ott és nagyon szeretem! Szerintem az egyik legszebb része a Balatonnak Füred. Másik vágyam az Anna-bál. Remélem láthatom élőben. De ha csak a sétányon sétálhatok, már az is frissítő! :D
2010. okt. 11. 15:34
Én is imádom Füredet! Korábban is rajongtam érte, de mivel tavaly nyáron ott ismertem meg a barátomat, különösen a szívem csücske. :)
2010. okt. 9. 22:17
Mi tavaly nyaraltunk először Füreden az egy éves kisfiunkkal az Annabella Hotelben, hát Isteni volt. idén visszamentünk, szerintem jövőre is ott leszünk :) Nem lehet kihagyni, imádjuk Füredet!!!
2010. okt. 9. 20:17
Sziasztok! Mi 3 évvel ezelőtt nyaraltunk ott először és aztán a következő évben is elmentünk.Apartmanban laktunk, Marika néni és Tibi bácsi volt a szállásadónk. Nagyon aranyosak! A sétány tényleg gyönyörő. Van a parton egy karaoke bár , ott táncolni is lehet. Az egyik palacsintasütőnél ettem először túrós- nutellás palacsintát. Annyira finom. A kikötő hídja különleges, olyan mintha hullámzana, ahogy lépkedünk rajta. Van ott egy park, ahol este kétszer akkora szúnyogok voltak, mint felénk. Megtámadtak minket, pucoltunk kifelé a parkból. :D
2010. okt. 9. 20:02
nagyon imádom Füredet.A párommal mi is voltunk ott tavaly az Anna Grand hotelben,isteni volt.Vágyom vissza.A férjemnek volt egy fényképe amin 18 évesen le van fényképezve a parton.Most 51 évesen ujra le lett:))
2010. okt. 9. 19:38

Füred egy csoda.

Megszépült.

Imádom ott a szökőkutat. A gyerekek kedvence. A hattyukat és kacsákat, a sétányt, a savanyukutat, s sétányt.

A sétány ujgazdag sétáló részét már kevésbé.

2010. okt. 9. 18:28

gyerekkoromban imádtam ott lenni sajnos felnőttként már ez másként van...

10 év alatt 3 napot nyaraltam, azt is meghívással.

2010. okt. 9. 16:08
Balatonfüred talán legmesébeillőbb része a híres Tagore sétány. Nyáron volt szerencsém a párommal egy gyönyörű hetet ott tölteni, és végig menni eme természeti csodán. Valami fantasztikus élmény, ebbe szeretnélek benneteket kicsit elkalauzolni.

Ugrás a teljes cikkre: Balatonfüred, egy hét a Paradicsomban :)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook