Bakancslista játék (beszélgetés)
A ketreceket, szétverték a ketrecharcosok?:)
A 42-es érdekelne, de csak 42-es esik ki.
5 percesért 42-es megy , ha érdekel...
Akkor egy rugóra jártunk, sajnos a pontjaim nekem is végesek :(
Úgy voltam vele,hogy ha látom ,hogy jönnek a festékek akkor hozzákezdek,ha nem akkor meghagyom későbbre.
Tartaléknak jó lesz,....mivel kevés Ap-ból gazdálkodom:)
Ha nem kell várnom, akkor 5 perces megy a közösbe! :D
Tegnap nekem is volt, annyira gyorsan sikerült, hogy el sem hittem, kb 3 óra volt, de nem néztem folyamatosan, és az elején még el is engedtem a papírboltot is, mert bele se akartam este kezdeni, csak hát jöttek a festékek :D
Miután elvállaltam a turiból először elgondolkoztam, hogy milyen egy hülye vagyok :DDDDDDD
Köszönöm szépen:)
Én sem gondoltam ,hogy ennyi idő alatt lefutom:))))
Gratulálok !
Ez nagyon szép eredmény ! Nekem két napomba került "lefutnom" !
🤗🥰😘
Sikerélményem van:)))
Nagyon örülök,mert nem kaptam ,hanem bevállaltam jókor voltam, jó időben,,,:)))
ma 08:55
Fusd le a "Bolygó legboldogabb 5 kilométerét"! (148 pont)
2 óra 49 perc
Pipi57
Szerintem az én gépem biztosan nem reagál olyan gyorsan amennyire kellene, de majd hozzászokok.
Tőlem most 42-es, és utána 5 perces fog kiesni.
Sokszor van úgy, hogy én is csak nehezen tudom elcsípni az 5 percest, 42-est, 24-est. De van, amikor meg nem viszi senki, percekig ott van a közösben. Persze ilyenkor nekem sem kell:-)
Nekem is van talonban egy bankos, annak mindig lenni kell:)
Tegnap 20:11-kor felvettem turiból a 9 millióst. Még 1 kártyát sem vettem hozzá, mert bank nem volt. Ha bejön, elkezdem. Nem kér enni, elfér.
Telefonnal semmilyen extrát nem tudok fogni. Gépen feleannyi idő, mert jobbal egerészek, ballal leütök. 🙂 Csak hát rosseb ül gép előtt órákat...most már van úgy, hogy itthon egy hétig be sem kapcsolom.
Kicsit megnyugtattál, de mikor sokadszorra nem sikerül, kénytelen vagyok 10-ig elszámolni, mert egyébként a plafonon landolnék.
Láttam, de épp most nem tudok venni:/
Mióta játékba vagyok talán 3-szor fordult elő, hogy magától beadja.
Ha lenne, akkor elmúlna a játék öröme, varázsa... szerintem. :)
Biztosan befolyásolja pl.: a géped minősége, a neted sebessége, a reakció időd, az, hogy, éppen időben jó helyen legyél, a kiszámíthatatlan véletlen / vagy szerencse stb.
Esetleg a ritkább kártyákért hamarabb beáldoznak extra kártyákat a játékosok- lehet kicsit arra is koncentrálni.
A rutinosabbak megoszthatnának egy két jó tippet mindennapi használatra! :D
Néha beadja magától. Akkor örömködés van 🙂
Hát azt hiszem, ezt máris igénybe kell vennem. Kosár se égen, se földön, áll miatta a játék.
Egyébként van valamilyen technikai trükk az 5 perces kikérésére? Ma legalább 10-szer próbáltam kikérni, hiába kattintottam rá azonnal a megjelenéskor, rögtön kiírta, hogy már lecserélték ?
Szívesen neked adnám, de bő órácskája már közprédává tettem. :)
Erdő a közösben...de kéne az 5 perces !
További ajánlott fórumok: