Bakancslista játék (beszélgetés)
Csak érdekességként megjegyzem: közel azonos 100+ pontos célt az egyik játékos 4 óra, még egy másik játékos 27 óra alatt gyűjtött össze.
Akkor ez nem a szerencsén múlik?
Valószínűség, matematika. Ugyanis nincs ilyen beállítás, hogy az utolsó kártya lassan jöjjön!
Ez olyan kérdés, mint hogy az elveszett kulcsodat miért mindig a legutolsó helyen találod meg? (mert tovább már minek keresni...) Ha 5 féle kell, akkor nagyobb eséllyel jön jó kártya. Ha csak 1 féle, akkor annak már kisebb az esélye.
Erre privat uzenetben tudok valaszolni, mert szabalyokba utkozne. De nem rad gopndoltam, nézem néha a célok menuben ki mit teljesit.
Nekem is az a véleményem, hogy nem arra kéne menni, hogy az utolso kartya megszerzeset nehezitik, hanem arra, hogy a sok pontos célokat nehezitsék.
És persze a Barlangot, a Macit meg a To-t nem kéne annyi célhoz berakni, ha idoszakosak. Mondjuk déltol egyig van beloluk 5-6 aztan utana és elotte egy sincs.
Azt hogy érted, hogy "egyesek elonyt élveznek, hogy pl.mindig sok pontot éro célokat kapnak, ...vagy konnyebbeet"?
És kik ezek az "egyesek"?
Amugy igaz. Mielott nem irtam be ide, nem volt jo sokaig, egy oraig, azért irtam be és meglett
Barlang. Kimegy a kapa
Mostanában szinte minden napot úgy zárok, hogy délutántól már nem tudok cserélni, mert 1 db kell, és este sem jön be, hanem másnap. Laza 9-10 óra szükséges a nagy célok utolsó kártyáihoz, még ha kommersz lap, akkor is. Különösebben már nem érdekel, mióta elhatároztam, hogy nem költök jokerre, inkább fulladjak bele akciópontba, hiszen ingyen van. Kenyeret nem adnak érte, hadd torlódjon.
Csak érdekes... valóban...
Sziasztok! Aranyat szeretnék ☺️.
Valakinél nem lenne felesleges?
Köszi 🥰!
Szerinted miért kérik,kérem én is az utolsó kártyát?
Nyilván azért ,mert már csak az hiányzik és már jó ideje várunk rá.
Te ezek szerint nagyon szerencsés vagy.
Örülhetsz neki :)
Nagyon szívesen !
Ügyes vagy , hogy elkaptad ! 🤗
Köszönöm szépen a 2 betont!
Még 1 darabot kérek szépen!
Most ejtek ki egyet !
Figyelj ! 🤗