Bakancslista játék (beszélgetés)
A kérdőjeles célokra gondoltam, de így már megvan köszönöm szépen!
Nem tudom milyen rejtett célokra gondolsz, de ez a tényleges célok listája, talán ez is jó :D
[link]
Sziasztok! Emlékszem rá, hogy valahol volt olyan napló ahol a rejtett célok megoldásai voltak de sehol nem találom. Tud valaki benne segíteni, hogy merre keressem?
Halat szeretnék, ha lenne valakinek kieső!
Sebességet szeretnék kérni, mert ami már megvan kártya az többször is volt, ez hiányzik. 1 órája várok rá. Köszönöm!
5 perc múlva harang esik ki tőlem. Város helyére tenném.
Na, most boldog vagyok! Sikerült megszereznem a sorfordító extrát. Mehetek főzni, mert még nincs ebéd:-)
Részben igazat adok Neked, de a játék azért van, hogy játszunk. Ha szeretnék megoldani egy kapott célt, akkor úgy érzem, elvárható lenne, hogy a hozzá tartozó kártyákat megszerezzem. Ez mondjuk sikerül is, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt. És ezen van a hangsúly.
Ne is foglalkozz vele, én meg az 5. vagyok rajta és egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol ezért rólam. Igenis szeretek gyűjteni onnan értelmes ajánlatokat, mert a leadott céloknál nagyon ritkán kapok bármi értelmes kártyát!
Azt én se tudom, hogy milyen szisztémával van a program elkészítve, de mocskosul jól találták ki, és kódolták. A játékelmélet tanulókoromban se érdekelt; és a pályám elején megfogadtam, hogy SOHA, de SOHA nem veszek részt játékprogramok írásában, és nem is bántam meg.
Sajnálom, hogy az éjszakáidat, a napod nagy részét a közös tér figyelésével töltöd, biztosan van rá okod. Neked is azt tanácsolom, amit Zselének írtam (ezt a folyamatot ő indította): ld.: 58970.
Úgy játszol, ahogy akarsz, ahogy jónak látod. De hidd el: pont olyan felesleges azon dohogni, hogy a kártyák hogyan, jönnek, hogyan nem jönnek, mint a dominórák véletlenszerű kiosztásán. Hogy nem lehet érteni, hogy a játékokat a fejlesztők, általuk meghatározott szabályok szerint írták? Örüljünk, hogy vannak, élvezzük, és ne dühöngjünk, ha valami nem az egyéni érdekeink szerint alakul!
K!érek szépen fagyikat ! Köszi
Most megnéztem, tényleg én vagyok az első:-)
Remélem, Hoxa megírja, hogy ez a toplista mit takar.
:D Nyilván
Pedig vezeted azt a toplistát, ami azt jelenti, hogy bár másként érzed, de te gyűjtöd össze legtöbbször a napi ajánlatot.
Ezt én sem tudom, de nem is szoktam figyelni ezeket. Nem érdekel a toplista.
Paradicsom a ritka kártyák közé tartozik. Tegnap pl. nekem a gyűjtögetőshöz kellett. Sokszor van, hogy ami a gyűjtögetőshöz kell, az kapható a közösben is, sőt meg is kapom egy beváltott extra helyére. A paradicsom nem tartozott ezek közé:-)
Nézhetnénk a dolgot a visszájáról is.Ahhoz,hogy a közösbe bekerüljenek a hőn áhított kártyák,a programnak be kellene sorsolnia azokhoz a játékosokhoz,akik leadják a célokat.Példa:tegnap reggel elvállaltam passzolt célként a bikafuttatásost,és meg is dupláztam "hátha" alapon.Délelőtt simán jöttek hozzá a kártyák(úgy,hogy közben mást is csináltam),és így is pár óra alatt leadtam.Kora délután nekiveselkedtem a másiknak,és estig vártam 2 db paradicsomra.NEM jött a közösbe pari,csak 1 zöldséges mj.,amit lekaptam és a másikat jollyval helyettesítettem.Itt ötlött a fejembe,hogy nem hiszem el,hogy másoknál a leadott céljuk után a gép nem ossza be neki jelen esetben a paradicsomot. Figyelem én is a ritkább-sűrűbb kártyás szemszögből a közös teres cseréimet és a leadott célokat a listán,de az utóbbi időben az arányok eléggé megváltoztak.Mintha ritkult volna a pénz is,és a 9 millás célok is kevesebbek.Én is úgy választok a közösből,hogy a ritkábban előfordulót cserélem,ha épp több fajta van abból ami a célomhoz kell,de mostanában megjárom,mert utána abból amit cseréltem 2-3 előkerül a közösbe,és amit otthagytam,arra bizony várni kell.Az akciópontok is egy idővel elfogynak...
Az is nagyon fura hogy van egy gyujtogetosom 495 pontos 11 kulonbozo kartya,es egy db sem jon amit megvehetnek.....
Az elsők közt biztos nem látom. Én éjjel általában alszom. Már a 22 órás dominót (ha van) sem veszem fel.
Mostanában legtöbbször 3 cél van nálam nyitva, amit gyakran csinálok. Nehéz megállapítani, hogy melyik a ritkább kártya hozzá. Gyakran azt kezdem el gyűjteni, amiből már megvan 1-2 kártya. Persze, a közösben sokszor azok jönnek, ami a másikhoz kellenének. Váltani már hülyeség lenne ilyenkor. Amúgy sokan panaszkodnak arra, hogy az utolsó kártya a célhoz nehezen szerezhető meg.
Az aszatlomon mindig van 24, 42 és 5 perces extra, csak ritkán fordul elő, hogy kiejtek valamelyikből. Persze, akkor, mikor kellene nekem, akkor ezeket is nehezen tudom beszerezni. Arra nem is gondolok, hogy "valaki" az én bosszantásomra happolná el elölem valamelyik kártyát.
A program természetesen jól működik, kérdés, kinek a szempontjából. Tapasztalatom szerint éjfél után elég gyorsan meg lehet szerezni az első extrát a Napi ajánlatban felajánlottak közül. Ezért látja Andi az én nevemet ott az elsők között. Majd telnek az órák, 1-2 kártyát a 3-ból meg lehet megint szerezni, de a 3.-at már csak a reggeli órákban. Napközben szintén alig-alig fordul elő úgy, hogy mindhármat aránylag gyorsan megszerezd. A 3 . kártya majd a koraesti órákban jelenik meg többször a közösben, igaz, ilyenkor meg az másik kettő nincs. No, gyűjtsd össze így a 3 kártyát az extrához. Ha játszol, gyűjtöd a kártyákat a célokhoz, kiesnek azok a kártyák az extrához, amiket már megvettél. Gondolom, a 3. kártya azért nincs a közösben, mert aki lead egy kész célt, az megkapja. Mondjuk, én ilyenkor is csak nagy ritkán jutok hozzá. Persze, nem tudom milyen szisztémával van a program elkészítve, de ezek az én tapasztalataim, megfigyeléseim. Ezekből indulok ki, mikor megjegyzést teszek a játékra.
igen :)
Amúgy a toplistán a beváltott ajánlat, az mi? Nem a 3 kártyából összeszedhető napi ajánlat?
További ajánlott fórumok: