Bakancslista játék (beszélgetés)
"Az egyhetes teljesítményteszt kezdete óta szerzett teljesítménypontjaid száma: 5002."
Van még pár órám.
Igazad van. Hét elején szinte lassítva vagyunk, végén belefulladunk, fel sem tudom venni.
Nekem most éppen hét eleje van, 9 ponttal gazdálkodom. De nem veszek fel a rengeteg megköszöntből, mert irányíthatatlanul feltölt 40-re. Legjobb 20-25-ön tartani 🙂
Nekem csak a fele van meg most. De még van 2 nap! Amúgy szerintem a végén sok a pont, alig lehet felhasználni, míg a kezdeti 1-10 pont nagyon kevés. Inkább ezeket kellett volna felemelni.
Nálam is egyszeri bakancslista ez szerintem. Hetek óta párszáz hiányzik hozzá. Na majd most :D
Nekem előzőbe megvolt, de nagyon rá kellett hozzá függni. Nálam egyszeri "bakancslista" volt hogy meglegyen, többször nem izgat, mert úgy már tényleg bosszantó volt, hogy nem jönnek a lapok :)
Amíg gyűjtögetősbe kellett, állandóan illegette magát.
Talán, ha minden jól megy, ezen a héten meglesz az 5000 pont.
Jó reggelt!
Ceruzát szeretnék!
Köszönöm mindkettőtöknek ☺️
Vidd el gyermekeidet a téli szünidőben a hegyekbe és élvezzétek a hó minden örömét, építsetek hóembert is!, (110) család, hó, hegy, meleg ruha, vidámság, kalap, répa, bot, gombok, fürge ujjak
Rejtett célként jött a következő:
Vidd el gyermekeidet a téli szünidőben a hegyekbe és élvezzétek a hó minden örömét, építsetek hóembert is!
Én a Hoxa Bakancslista naplóban nem találtam. Vagy csak vaksi vagyok?
Segítetek? Köszi ☺️
Nekem most kettő lett 5 perc alatt.
Egyet beadott, a másikat vettem:)
Mivel előttem vagy, így sajnos nem tudok küldeni. 🥰🐈⬛
Végre sikerült egeret szereznem:-)
Sziasztok, tud nekem küldeni valaki pontot?
Kettő kellene.
Köszönöm😍
Köszönöm az egeret, csak egy macska gyorsabb volt nálam, és elvitte:-(
Egeret szeretnék. Köszönöm!
Szia! :) A sport a kieső kártyám, kb. 12 perc múlva ki tudom tenni a közösbe, az első kártya helyére teszem.
Szokott lenni,de elég ritkán.
Szokott lenni a közösben az a kártya, ami a sor elejére helyezi a feladatokhoz szükséges kártyákat, vagy mindent elbukok? 😳😳😳
Napi feladat jutalmát duplázó extrát szeretnék. 😊
Meglett, köszönöm szépen!
Sajnos kiesett a sport kártyám:(
A festék még hiányzik? Szeretnék egyet, vagy mjt
További ajánlott fórumok: