Bakancslista játék (beszélgetés)
Az a pasi nem született meg akinek a kedvéért én pókot ennék, ha mégoly fokhagymás is. 😁
Ez romantikus? Khhmmm.
Olyat még nem pipáltam. :-)
Mert a bunker vészhelyzetre való, kell hogy legyen benne étel és víz, hogy átvészeld benne amíg ki nem jöhetsz. :)
Étel vajon miért kell? Jó, hogy több nap kell, hogy a beton megkössön, de eszembe nem jutott volna az étel.
Nem raffinált, hanem romantikus. (És fokhagymás.) :-)
Szívom :) Mindig akkor van ecset, mikor nem vásárolhatok :) A végén megunja, hogy legyen :)
Kert, beton, ásó, étel, víz.
Én már építettem bunkert a hátsó kertben. :-)
Lemaradtam a díjról, pedig csak 1-2 másodperc kellett volna:-(
A 24-est már messze elkerülöm. Én is megjártam vele.
Van amikor szívás a 24 lap. Volt 5 re mögötte , egy elveszítesz egy extrát kapsz egy olyat. Ne meg persze 3-mal előtte egy 5 percesem, hogy még " csodásabb " legyen. Kiesett a lap a 24-sel. Kiesett az extra is, se 24-esem , se 5 percesem nem maradt.
Biztosan kell hozzá kert, valamiféle szerszámok, deszka.
Sziasztok!
Építs bunkert a hátsó kertben! 5 kérdőjeles
Nem találtam a másik megoldások oldalon sem.
Úgy látom, hogy tegnap megcsinálta Lady Bird2015, légyszíves segítsetek! Köszi
Rafinált volt a pók? :-) Az életben is eléggé olyanok.
No hát majd meglátom, ha beesik mégis egy pókocskás feladat. :-)
Nekem már volt, de ne kérj belőle! :-)
(Jópofi ez a kancsal, piros pókocska!)
Az úgy tényleg bizonytalan, kell-e vagy nem. Én inkább olyat szoktam hibernálni, ami esetleg eleve megvolt egy célkitűzésben mert megvolt már a meglévő kártyák között, de valahol hátul, és ezért elég hamar "szeretne" kiesni. :-)
Köszi, csak ide kellett beírnom! :)
Ja, tényleg. Csak az utolsó pár előre fuss. :-)
Na én meg most házasodtam meg ebben a játékban másodszor. Ez már akkor bigámia. :-)
Úúúgy szeretnék már inkább valami pókos feladatot, olyanom bezzeg sosem volt még. :-)
Mindig tanulunk valamit :) :)
Egy plitvicei tó, bár jönne... :)
10 akciópontot kaptam a végén:-)
Sikerült 5 perces kártyát is vennem, most már lehet gyűjtögetni.
Nekem még egyszer sem jött be a 72 órára félre tett kártyám. Nem kaptam olyan célt, amihez kellett volna.
Extra kártyára nem alkalmazható a kiemelés. Az utolsót első helyre teheted viszont igen.
Hah, én is már hányszor eltaktikáztam magam... :-)
Kell venni közben valami olyat, hogy kártya sorrendet lehet cserélni, az utolsót 72 órára kiemelni - ezt egy ilyen jó kis extrával érdemes megcsinálni. De az esetleg időigényes "vadászat" lehet. :-)
További ajánlott fórumok: