Bakancslista játék (beszélgetés)
Na ezért én nem kattintok ..de van szopis kislányom aki ébred éjszaka,mondjuk alva szopizik,látom mekkora pörgés van itt,hajnalban a férjem megy melozni na akkor se lehet elcsipni semmit ..
Tapasztalatom szerint csak kicsi célból szabad hármat nyitni egyszerre. Ha ennél több eleme van, bármilyen nehéz, le kell gyűrni a kísértést.
Reggel felkelek és látom ha megnézem ki mikor volt fent utoljára a nevénél: pl 1:52 kor
Szerintem ez őrület :) napi kb 20-szor tudok ránézni pár percekre és amit lehet felveszek stb. De hogy az élet helyett itt ücsörögjek és görcsöljek, na azt már nem :)
Sokszor valaki hajnal 2-kor is itt van.Nem értem mire jó.Gondolom akik helyezésért játszanak.És nem a játék öröméért :)
A top 10 tuti infóforrás😂
Nekem net ugyanaz,telót cseréltem,gyorsabb...mondjuk tény,hogy 5perces,42 lapos tényleg nagyon gyér lap..hajnalban futottam párba,de elvitték ..gondoltam is,hogy a függők sose alszanak.
Én se értem mi ez a pangás egyébként,nem olyan rég pörgősebb volt.
Ezt írtam én is, már az elején. Itt látszik meg, hogy kinek mennyi ideje van itt ülni, meg ezzel foglalkozni.
Hát igen, de eddig volt ez-az, most meg semmi több száz cél meglépésénél sem :)
Ha véletlenül látok, ilyenekre már rá sem kattintok. Lassú a netem, vagy nem vagyok eléggé rafkós, nem tudom.
5 perces nélkül is lehet játszani, kicsit lassúbb, ez igaz. Egyébként mi értelme lenne 5 percessel két óránként cserélni valamit?
Én se ülök itt egész nap,csak többször láttam ma.
Lehetne több 5.perces,nem győzök várni rá 😊
Az lehet, csak én nem tudok a nap 24 órájában itt ülni és arra várni. Többször itt jártam ma, akkor egy sem akadt.
Én két napja vadászok egy aprócska hegyre. 35 pontról nem tudok elmozdulni, mert a másik végén kipotyog a többi kártya. Nem azért gyűjtöttem össze, hogy újra kezdjem.
Azt hiszem hamarosan befejezem ezt a játékot, nekem erre nincs időm. Ezt az időmilliomosoknak találták ki.
Ezt már én is sokszor tapasztaltam. Ez szerintem nem véletlen.
kitartás még mindig senkinél nem akar ki esni véletlenül?😁
Amikor ez a kártya hozzád kerül, az akkor bent lévő extra változik vissza, ha kikerül.
Nekem most az az extra jól jönne, vagy egy 24-es extra.😁 Megvolt már az extrád, mikor kiment az 5 percesed, esetleg arra cserélted?
Ha elcserélsz vagy elveszítesz egy extra kártyát,ez a kártya azzá változik.Egy 5 percesem volt.Nem kaptam helyette semmit?Ilyenkor mi van?Akkor mit ér ez az extra kártya???
Nálam kiesik máris az 5 perces
gyűrű, romantika, kitartás, idő, türelem
Sokszor van hogy 4,5 alkalommal szedem össze egy cél kártyáit....
kitartás már reggel óta nekem is kellene,de nincs!😁
Annyira bírom amikor egy pl 6 képes feladvány 5 képét pikk pakk megszerzem, az utolsó meg az Istennek se akar megjönni. Közben meg kipotyognak a már meglévő jó képek is :(((((((((
További ajánlott fórumok: