Bakancslista játék (beszélgetés)
Nekem is kellene kamera. Ma volt több is, csak éppen akkor nem tudtam vásárolni. Gyorsan el is vitték őket.
Megvettem, köszi :)) Igaz, 8 pontért + ezzel kiesett a víz, amit 3-ért szereztem vissza a napi ajánlatból, de küldetés PIPA.
Kamera is lehetne több, én arra várok már tegnap óta.
Annyi dupla van, a sportból miért nincs a közösben? Jó lenne.
Deszka már van, szög és kalapács, aztán csinálok egyet.
Kedves osztó, reklamálok, állítólag ez használ :) Létrát kérek szépen!
Nahát, ilyenkor azért nekem is van néhány keresetlen szavam :)
Ó egy szép madár kellene...
Hova tűntek ma a kisállatok? Vagy csak engem kerülnek?
Ezt már nagyon sokszor tapasztaltam én is.
Naná 😂 ott ül egy kártya 12 percig ,3 másodperc van vissza ,elviszi valaki .
Olyan ,mintha a gép figyelne 😄. De 90 százalékban a következő csere megvan .
Ajaj, de még hányszor vitték el az orrom elől...
Kitartás fog kimenni kb 5 perc múlva
Szerintem elég sokunkkal fordul ez elő sajnos!😁
Másokkal is gyakran előfordul, hogy pont abban a másodpercben viszik el a kiszemelt kártyát, amikor lejár a vásárlási időkorlát?
MACSKA ki esőben esetleg valakinek?😁
Kalapért vagy kameráért zsiráf menne a közösbe
Papír nem lesz kieső valakinél? Az én kiesőm hegy most :)
Én is kaptam ajándékba extra vásárlási lehetőséget. Meg vettem az egy órára átváltozó kártyát . De előtte gyűjtöttem a sima 3 kártyás lehetőségre. Pont jól jött mind 2 ,először repülőt,utána buszt adott . Sorrendet nem tudom. Nem is figyeltem. Most újra adódott ilyen lehetőség, gyűjtök kameára és madárra, még jó hogy csak egy célom van 😄
Kamera nem lesz kieső valakinél?
Sajnos, az ingyen vásárlós extra. Én már belefutottam ebbe...
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
A minap volt olyan, hogy az egyik napi ajánlathoz összegyűlt a 3 kártyám.
Plusz kaptam egy olyan extrát, hogy ingyen megszerezhetek egy napi extrát.
Csak az az extra volt szimpi amihez megvolt a 3 kártyám, de nem mertem beváltani, mert úgy szerettem volna, hogy az extrám megmaradjon későbbre és először a 3 kártyát válthassam be.
(Nem akartam kockáztatni,de úgy egész jól kijött, hogy kidobtam a háromból az egyik - nyilvan az utolsó - kártyát, majd az extra beváltása után visszavettem.)
Tudja valaki, hogy ilyen esetben az extra váltódik be előbb, vagy a 3 kártya??? Hogy legközelebb tudjam/tudjuk ha előfordul ilyen.
Nagyon tetszik a napi kinálatban az extra kártya
Vajon Hoxa nyuszijától mit kapunk?
:D
Várom a nyulat mikor ugrik a bokorból:)
ohh, koszi az infot. en sem gondoltam vna....
Lesz nálam kieső kitartás
Figyelem! Aki még nem tudja: Amennyiben 2 db olyan extra van nálunk, amely átváltozik olyan kártyává, amire szükségünk van, akkor ha az egyiket szeretnénk beváltani, akkor a másik is beváltódik. Vagy éppen (gondolom mind) ahány van nálunk. Csak azt nem értem, miért. Miért nem független a többi extra a másiktól.
További ajánlott fórumok: