Bakancslista játék (beszélgetés)
Új teljesítménytesztem indul, ezt látni:
"Az egyhetes teljesítményteszt kezdete óta szerzett teljesítménypontjaid száma: 1."
Vajon az az 1. szám hogy került oda?
Van pár tárolója a kártyáknak:
- 80-100 féle kártya, amikkel 80 %-ban feltölti a Játékosok asztalát a gép.
Ezek a tucat kártyák.
- Vannak a ritka kártyák, amelyekből a gép a célodhoz szükséges kártyák egy részét oda adja, a másik részét a Közös térből kell cserélned.
- Vannak az extra kártyák, amelyekből szintén válogat a gép, a játékod alapján dönti el, hogy mit ad az asztalodra új kártya kérés esetén és mit ad a közösbe, pont akkor mikor ott vagy cserelehetőségként.
- A két utóbbiból adja a visszautasíthatatlan ajánlatát 5 akciópontért.
- Van a joker gyűjtési lehetőséged, ennek állását is figyeli a gép.
Hogy mikor melyik kosárból ad, az attól is függ, hogy mennyi ideje van ott az elvállalt cél nálad.
A gép által kiadott cél és a turiba megvett célok összessége, összetétele határozza meg azt, hogy miből mennyi kártya van kint a Játékosoknál, illetve a közös terekben. Kb úgy 10%-os rátartással, mert vannak olyan Játékosok, akik ráülnek bizonyos kártyákra, bár a vállalt céljaikhoz nincs rá szükségük.
A fentieket lehet marhaságnak tekinteni, nem fogok megsértődni, de csak gondolkodás után kérem a minősítést.:-)
Ha a leadott célok kártyái a közösbe kerülnek, sokkal gyorsabban kellene változnia a közösnek.
Es akkor honnan kapjjk a sor elejére az új kártyákat a leadottak helyére?
Szerintem oda kerülnek a leadott célok kártyái, jól megkeverve.
Érdekesség!
Rányomtam a 42-esre, természetesen nem azt adta, hanem mást, ez eddig nem érdekes, volt már ilyen, de helyette kamera ugrott be a közösbe, olyanom pedig nem volt, Persze olyat kaptam, ami nem kellett..
Beton és ásó ma már esélytelen,
hogy 2 másodpercnél tovább marad a közösben?🙄😂
Ez a kertépítés se lesz kész egyhamar...😁
Kéne erre is egy toplista 😁
Én 52 pontosnál tartok.