Bakancslista játék (beszélgetés)
Nem bosszantasz, mert sokat vásároltam, így felajánlotta a gép, igaz 5 pontért a malackát. Így sikerült megszabadulni a céltól. Nem pörög a közös, látszik, hogy vasárnap nap és nincs dominó. Majd délután v. este (remélem) be fog indulni.
Akárhányat is mutathat, ha egyszerre csak egyet lehet megvenni. Esetleg, ha van az a "nem kell várnod két csere közt" extrád, akkor felkapkodhatsz egymás után gyorsan nehányat. De akkor sem hatot, mert ötnél kifogy az összes zseton. :-)
Jogos a jusztse. :-)
Némá', megjött a beton is. Most, hogy végérvényesen megváltunk egymástól, elvitt 12 pontyot 😀
Nekem 6 megfelelő kártyát mutat, de juszt se veszem meg. Ami kellene, az nincs.
Megfogyatkozott a közös térben a malac populáció. Pedig a turi meg tele van újabban azzal a céllal.
Én tegnap vettem egy 90 pontos malacnyársas célt, és egy másik cél leadásánál kaptam hozzá malackát.
Ezt délelőtt sikerült befejezni, szerettem volna duplázni, de nem kaptam ahhoz való extrát.
Kaptam viszont a napifeladat megoldásért (többek között) egy szöveges extrát, hogy vásárolhatsz a mások által passzoltakból…
- és megint ott volt a turiban a malackás, megint megvettem.
Éééés ehhez is kaptam a géptől egy malacot, - de nem akarlak bosszantani... :-) Ezt a malackát most egy nálam lévő extra felhasználásnál adta be a rendszer.
Szóval a malacka "mintha" elkezdett volna videokamera módjára viselkedni.
Bár nem tudom. Korábban meg tele volt vele a közös tér, úgy emlékszem.
Pff, már 4x3 kártyás gyűjtögetőset kaptam. Kezdem unni.
Betonfesztivál, viszlát 😀
12 pontért ne bosszants tovàbb.
Hegyet sikerült elcsípnem, de előtte nem láttam én sem.
Helyet en is varom tegnap ota...
Én a hegyet várom nagyon :(
Ez a malacka nagyon elbújt. Nem akarja, hogy nyársra húzzák:-)
hegy lesz kieső valakinél?
63.
Jokered fejlesztésének költsége 10%-kal csökken (lefelé kerekítve)
Esetleg valakinek egy napi duplázós???
Nem. Pedig kaptam segítséget (itt is köszönöm Oszlej 😘)' amivel egy másik célt majdnem sikerült teljesíteni, de a telefonom az utolsó 2 percben lefagyott. Végülis ez csak egy játék. 😊
Nem hiszem el 😱, kaptam átváltozós extrát teljesítéssel és már megint "visszavehetek 5 pontot a jokeremből"-re fog változni, ami nem kell.
Tériszonyra lenne szükségem, erre mit kapok a gyűjtögetős beváltásakor? Undort. Egyik cukibb, mint a másik. :D
Ötlet vagy pénz!utolsó kártya sor elejére megy ki erte
Cél duplázós, valakinek, kiesőben?
Esetleg valakinek nem esik ki egy sorrend fordító kártya? 🤔🤔
Nekem meg sikerült venni, a 42-esben pont elcsiptem. 🤣🤣🤣 Hétvégén nem nagyon játszom, telefonról nem szeretek, ezért csak be ne Ugron hátha összejön valami 😁😁😁
Jött nagy nehezen 5-ös.
Már csak 42-es kellene,vagy a szokásos kamera,vagy kütyüs minijoker :)
Malackát szeretnék ebédre:-)
Úgy látszik, te mindig rosszkor nézel be. Volt 5 perces és 42-es is.
Még dominó sem. Nem tudom, közületek azt a játékot ki játssza? Reggel mindig, sőt duplákat nappal is lehetett venni aukcióról 1 pontért.
Most ritkaság a 3 pontos. Felvásárolják az anyjuk térgye kalácsát is 4 - 5 pontért.
Érthetetlen...
Vicces,hogy vasárnap hajnalban,sem jut 5.perces 😃
Wz az en voniiitom vot, sztem, de most meg a 42ben is van.
További ajánlott fórumok: